Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω να ρωτήσω το εξής απλό: είναι τόοοοοοσο δύσκολο να διαλέξεις ένα μέρος όπου δεν έχει πέσει ο μισός πληθυσμός για να ρίξεις την ομάδα σου;Δεν μπορείς να δεις τα χρωματιστά τροχιοδεικτικά δηλαδή; Τα βάλανε μόνο για το φαντεζί της υπόθεσης και όχι για το λειτουργικό κομμάτι; Και εντάξει, πες διαλέγεις ένα μέρος και την πέφτουν κι άλλοι εκεί ενόσω πέφτεις. Είναι τόσο δύσκολο να το πάρεις λίγο δεξιά ή αριστερά να μην πέσετε 10 άτομα παρέα;Τόσο πια; Εάν θέλω melee fights υπάρχει και το chivalry...

Δεν ξέρω ρε παιδιά ή είμαι πολύ περίεργος ή απλώς λογικός.

• Like 3
Δημοσ.

Απ αυτα που εχω δει, μου θυμιζει το Quake 3 Arena (1999)

Στη κινηση και στο ρυθμο του.

Και πιστευω οτι για του λογους που εκανε τετοια επιτυχια το Quake 3 τοτε, κανει σημερα και το Apex

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχω "γερασει" και ειδικα στο Οrigin απο φιλους τιποτα καντε με add αν θελετε ftskamins
Ευχαριστω

BR δεν επαιζα ποτε αλλα με αυτο κολλησα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ομολογω με μια δευτερη ευκαιρια που του εδωσα να το μαθω εχει αρχισει να μου αρεσει, επισης εχει ωραια skins

vdgd.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Παντως ομολογω με μια δευτερη ευκαιρια που του εδωσα να το μαθω εχει αρχισει να μου αρεσει, επισης εχει ωραια skins

vdgd.png

έμενα μου έκατσε η καραφλή wraith :(

επίσης όποιος έχει twitch prime έβγαλε Skins και packs https://twitch.amazon.com/prime/loot/apex

μπορείτε πάλι να βάλετε το trial και να τα αποκτήσετε τσάμπα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Μονο για το ρομποτ δινουν skin? Η διαλεγεις εσυ για πιο χαρακτηρα θα παρεις το free skin?

robot, αλλα απο τα κουτακια μου εκατσε και ενα epic της bangalore

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...