nipoa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω απο την αλλη εχω αλλα θεματα εχω αυτο το μπαγκ που ετσι οπως παιζω απλα το παιχνιδι κλεινει και τσουπ στα windows. χωρισ κανενα ΕRROR box χωρις τπτ. καποιες φορες μου το κανει μια στις 10, καποιες τρια στα πεντε. οτι ναναι εχω δοκιμασει οδηγους καρτας γραφικων, διαφορα σετινκς του παιχνιδιου οπως bordless window, vsynch off κτλ χτες ειχα παιξει 7 παιχνιδια και δεν ειχα θεμα.. στο ογδοο που ειμασταν στο τσακ να κερδισουμε μετα απο 12 λεπτα.. με πεταει ξαφνικα. χωρις αιτια δε μπορω να βρω τον λογο.. βοηθεια κανεις Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από nipoa
KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είσαι σκορ 164Κ - 44Κ υπέρ του Apex Legends, Λούλη στο directory του twitch.tv. Να τσεκάρεις και καμιά φορά το twitch.tv πριν ποστάρεις! το Fortnite εχει 200m παικτες και υποστηριζει crossplay το Apex εχει 25m παικτες και δεν υποστηριζει crossplay do the math
skiabox Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά killer είναι Λούλη! Κλάψε κι άλλο τώρα!
KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 να κλαψω για ποιο πραμα. δεν παιζω κανενα, ασχολουμαι με καλυτερα παιχνιδια. 😎
nipoa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 ο κοσμος προτιμαει τωρα APEX το fortnite εχει απο πισω ενα αρκετα μεγαλο fan base αλλα ειμαι της γνωμης οτι θα ξεπεραστει συντομα οποτε μην τσακωνεστε και βοηθηστε με
KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν προκειται να ξεπεραστει, το μονο που ισως καταφερει ειναι να γινει ο τριτος μεγαλος παικτης της συγκεκριμενης αγορας. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από KilliK
newlynx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω θα ισορροπήσει η κατάσταση, κάποια στιγμή, μεταξύ των 3 παιχνιδιών αν και το μόνο που με έλκει προσωπικά είναι μόνο το Apex Legends. Επίσης η επιτυχία ή όχι θα φανεί μετά από 6 μήνες οπότε και θα υπάρχουν και οικονομικά στοιχεία. Τώρα το πόσοι το παίζουν, έπαιζαν και τα peak είναι μέρος του παιχνιδιού και των εταιριών, πχ στα AL και Fortnite δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσοι είναι, απλά δεχόμαστε τι λένε οι εταιρίες. 1
DJ_Duker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Έχουν πει ποιο είναι το πλάνο για το παιχνίδι; Αν θα βάλουν δηλαδή περισσότερα maps/classes στο μέλλον;
vaggos88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, DJ_Duker είπε Έχουν πει ποιο είναι το πλάνο για το παιχνίδι; Αν θα βάλουν δηλαδή περισσότερα maps/classes στο μέλλον; 1
Tetrabitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Να τοι οι κύριοι. Έκαναν μίνι σύσκεψη μετά την αποθέωση του Apex και να σου.
ultraex2003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 εντελως ενημερωτικα λογω ελειψης SSE3 instruction set βγαζει error πινακακι σε phenom x 965 και δεν τρεχει το παιχνιδι !!! 😂 1
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Να τοι οι κύριοι. Έκαναν μίνι σύσκεψη μετά την αποθέωση του Apex και να σου. αναμενομενο, σιγα μην αφησουν το Apex να ροκανισει το μεριδιο τους στην αγορα. και μην ξεχναμε οτι εχουν και το e-sports event που ξεκιναει φετος. εχει πολυ δρομη ακομη το παιχνιδι μεχρι να φτασει την δυναμικη του Fortnite.
NT1G Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ultraex2003 είπε εντελως ενημερωτικα λογω ελειψης SSE3 instruction set βγαζει error πινακακι σε phenom x 965 και δεν τρεχει το παιχνιδι !!! 😂 ❓ SSSE3 μήπως; 🤔 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από NT1G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα