Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει επιλογη οταν σημαδευεις με το δεξι κλικ να μην μενει το οπλο μπροστα σου?Θελω με το που αφηνω το δεξι click να βγαινω απο το scope οχι να μενει το οπλο κολλημενο στην μουρη μου μεχρι να ξαναπατησω δεξι κλικ

edit:

Το βρηκα οκ,options Keyboards mouse και βαζετε το δεξι click σε hold απο μονο του ειναι σε toggle

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
  • Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo93 είπε

Αυτό με τους τοίχους ήταν και για εμένα πολύ αρνητικό.

Τώρα θέλω να βγει και ένα game με ποιο αργό ρυθμό(pubg) και αντίστοιχα καλογραμμένο με το Apex, με πραγματικά όπλα.

αυτο θα ηταν ονειρο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggos88 είπε

αναμενόμενο, το apex είναι fast paced br, βρίσκεις εύκολα loot. κρατάει 20 λεπτά. έχει διαφορετικους χαρακτήρες που προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στο game. και το καλύτερο

ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.

no-it-doesnt-affect-my-baby-13-forthite-12-vears-40661127.png

Δημοσ.
Στις 12/2/2019 στις 2:03 ΜΜ, Vasivouzoukos είπε

Αν κάνεις 5 λεπτά να βρεις όπλο και μετά πέσεις συνεχόμενα σε 3 Mozambique τότε επιβάλλεται ;) 

Ήθελα να 'ξερα τι σκέφτονταν όταν ονόμασαν έτσι αυτό το όπλο, μάλλον επειδή είναι σκατά βρήκαν μια χώρα που να είναι το ίδιο ώστε να ταιριάζει.

Το παρακάτω σχόλιο που είδα στο youtube μας εκφράζει όλους σχετικά με το θέμα "Mozambique" :P

"Now remember guys, when you find a Mozambique the best course of action is to pick up all the shotgun ammo near it, and avoid touching the Mozam altogether. If you do pick up the Mozam, you should throw it out of your inventory as fast as possible, because enemy players can smell your inferior armament from up to 15km away and will quickly close in to join the server-wide teabag party around you while you desperately chip little dents into their shields with your peashooter. One time I looked at a Mozambique for too long and just fell over, dead. My teammates came to grab my banner, but they saw the Mozambique and realized they were better off without a guy who would even consider picking up such a weapon. Then they teabagged me too. Long story short, don't pick up the Mozambique or everyone will laugh at you and you will lose all your friends before the ensuing teabag carnival forces you to make an attempt on your own life. Only, you can't kill yourself, because the only gun you have is the Mozam."

Απεχθανομαι τα BR games και δεν θέλω να τα βλέπω στα μάτια μου....Δεν ξέρω γιατί κατέβασα το Apex ούτε γιατί έχω κάψει 12 ώρες τις τελευταίες μέρες (για μένα είναι πολλές ) ούτε γιατί δεν έχω αγγίξει κανένα άλλο παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα.....

Μάλλον θα φταίει το Fortnite που τρώει χώμα (και το έχω στη μπουκα γιατί εξαιτίας του σταμάτησαν το αγαπημένο Paragon).

The enemy of my enemy is my friend :devil:

Εξαιρετική προσπάθεια και must play ακομα και για εμας που δεν μας αρέσουν τα BR :D

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aekoupoli είπε

υπαρχει επιλογη οταν σημαδευεις με το δεξι κλικ να μην μενει το οπλο μπροστα σου?Θελω με το που αφηνω το δεξι click να βγαινω απο το scope οχι να μενει το οπλο κολλημενο στην μουρη μου μεχρι να ξαναπατησω δεξι κλικ

edit:

Το βρηκα οκ,options Keyboards mouse και βαζετε το δεξι click σε hold απο μονο του ειναι σε toggle

Εμένα έχει bugarei αυτό. Θέλω να το κάνω μόνο με hold και δεν λειτουργεί. Έχουν περάσει και 2 μέρες από τότε βέβαια. Ίσως το φτιάξανε τωρα

Δημοσ.

Έχω θέμα με το παιχνίδι. Κάθε τόσο μου βγάζει DXGi ERROR και crashάρει. Και απότι λένε φταίει ο driver γιατί πριν μερικές μέρες που είχα τον πιο παλιό δεν είχε θέμα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, DeiX είπε

Το παρακάτω σχόλιο που είδα στο youtube μας εκφράζει όλους σχετικά με το θέμα "Mozambique" :P

"Now remember guys, when you find a Mozambique the best course of action is to pick up all the shotgun ammo near it, and avoid touching the Mozam altogether. If you do pick up the Mozam, you should throw it out of your inventory as fast as possible, because enemy players can smell your inferior armament from up to 15km away and will quickly close in to join the server-wide teabag party around you while you desperately chip little dents into their shields with your peashooter. One time I looked at a Mozambique for too long and just fell over, dead. My teammates came to grab my banner, but they saw the Mozambique and realized they were better off without a guy who would even consider picking up such a weapon. Then they teabagged me too. Long story short, don't pick up the Mozambique or everyone will laugh at you and you will lose all your friends before the ensuing teabag carnival forces you to make an attempt on your own life. Only, you can't kill yourself, because the only gun you have is the Mozam."

Απεχθανομαι τα BR games και δεν θέλω να τα βλέπω στα μάτια μου....Δεν ξέρω γιατί κατέβασα το Apex ούτε γιατί έχω κάψει 12 ώρες τις τελευταίες μέρες (για μένα είναι πολλές ) ούτε γιατί δεν έχω αγγίξει κανένα άλλο παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα.....

Μάλλον θα φταίει το Fortnite που τρώει χώμα (και το έχω στη μπουκα γιατί εξαιτίας του σταμάτησαν το αγαπημένο Paragon).

The enemy of my enemy is my friend :devil:

Εξαιρετική προσπάθεια και must play ακομα και για εμας που δεν μας αρέσουν τα BR :D

Και γω αλλα μολις το παρατησα και μπηκα παλι BFV και BF4 ηρθα στα ισια μου γιατι ειχα ξεχασει πως ειναι να κανεις νορμαλ kill.Γιατι το TTK του APEX ειναι λες και βαρας με νεροπιστολο και ολα εξαρτωνται απο το ποσο τυχερος εισαι να παρεις καλο armor και οπλο.

Δημοσ.

Το mozambique είναι υπερβολικά σκατένιο. 1v1 ο άλλος με mozambique και εγώ με μπουνίδια και τον σκότωσα.Γελάνε και οι πέτρες. Με πέτυχε και 2 φορές.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, KilliK είπε

ουτε καν.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είσαι σκορ 164Κ - 44Κ υπέρ του Apex Legends, Λούλη στο directory του twitch.tv.

Να τσεκάρεις και καμιά φορά το twitch.tv πριν ποστάρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...