Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Όπως καντήλια. :D

Αν κάνεις 5 λεπτά να βρεις όπλο και μετά πέσεις συνεχόμενα σε 3 Mozambique τότε επιβάλλεται ;) 

Ήθελα να 'ξερα τι σκέφτονταν όταν ονόμασαν έτσι αυτό το όπλο, μάλλον επειδή είναι σκατά βρήκαν μια χώρα που να είναι το ίδιο ώστε να ταιριάζει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Αν κάνεις 5 λεπτά να βρεις όπλο και μετά πέσεις συνεχόμενα σε 3 Mozambique τότε επιβάλλεται ;) 

Ήθελα να 'ξερα τι σκέφτονταν όταν ονόμασαν έτσι αυτό το όπλο, μάλλον επειδή είναι σκατά βρήκαν μια χώρα που να είναι το ίδιο ώστε να ταιριάζει.

Ακριβως φιλε αυτο. να αγιασει το στομα σου. Όταν πετυχαινω αυτο το οπλο μου αναβουν τα λαμπακια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Ακριβως φιλε αυτο. να αγιασει το στομα σου. Όταν πετυχαινω αυτο το οπλο μου αναβουν τα λαμπακια.

To καλυτερο ειναι το wingman και αμα βρεις και εξτρα γεμιστηρα ειναι δυναμη μαζι με η bersekepper καραμπινα αν θυμαμαι καλα.Σημερα το ξεκινησα και εκανα καμμια 30αρια kills.add me λουληδες LeonK1ll3r να σκορπισουμε το θανατο!

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.
13 ώρες πριν, firepc είπε

600K τωρα στο twitch

ειχε  twitch rivals τουρνουα για αυτο ειχε τοσο κοσμο. ολοι οι μεγαλοι streamers παιζανε μεταξυ τους

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggos88 είπε

ειχε  twitch rivals τουρνουα για αυτο ειχε τοσο κοσμο. ολοι οι μεγαλοι streamers παιζανε μεταξυ τους

χτες στις 2 τα ξημερωματα μπηκα twitch να δω τι παιζει. εκεινη την στιγμη το APEX ειχε  750.000 κοσμο... και το fortnite αντιστοιχα 65.000

φανηκε ποσο "διψασμενος" ηταν ο κοσμος για ενα "σωστο" BR

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nipoa είπε

χτες στις 2 τα ξημερωματα μπηκα twitch να δω τι παιζει. εκεινη την στιγμη το APEX ειχε  750.000 κοσμο... και το fortnite αντιστοιχα 65.000

φανηκε ποσο "διψασμενος" ηταν ο κοσμος για ενα "σωστο" BR

αναμενόμενο, το apex είναι fast paced br, βρίσκεις εύκολα loot. κρατάει 20 λεπτά. έχει διαφορετικους χαρακτήρες που προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στο game. και το καλύτερο

ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτη τη στιγμη κανει το fortnite να φαινεται σα παιχνιδακι δημοτικου

Επεξ/σία από nipoa
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

αναμενόμενο, το apex είναι fast paced br, βρίσκεις εύκολα loot. κρατάει 20 λεπτά. έχει διαφορετικους χαρακτήρες που προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στο game. και το καλύτερο

ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.

Αυτό με τους τοίχους ήταν και για εμένα πολύ αρνητικό.

Τώρα θέλω να βγει και ένα game με ποιο αργό ρυθμό(pubg) και αντίστοιχα καλογραμμένο με το Apex, με πραγματικά όπλα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, theo93 είπε

Αυτό με τους τοίχους ήταν και για εμένα πολύ αρνητικό.

Τώρα θέλω να βγει και ένα game με ποιο αργό ρυθμό(pubg) και αντίστοιχα καλογραμμένο με το Apex, με πραγματικά όπλα.

ενω το wall building ειχε καποιο skill ομολογουμενως, στην πραξη ηταν πολυ ηλιθιο. Κοψε ξυλα,μαζεψε τουβλα,βγαλε μολυβι και χαρτι και χτιζε λολ. Αρκετα κωμικο θα ελεγα. 

Το Apex γενικα συνδυαζει ενα κλασσικο καλο mutliplayer shooter μαζι με ΒR και ολιγον overwatch...δεν ειμαι τεραστιος φαν για να με κρατησει το genre,αλλα θεωρω ειναι το καλυτερο απτην τριαδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...