Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Έχει άλλη αίσθηση να κατεβάσεις κάτι στην γλώσσα σου παρά στα αγγλικά Όπως καντήλια.
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Όπως καντήλια. Αν κάνεις 5 λεπτά να βρεις όπλο και μετά πέσεις συνεχόμενα σε 3 Mozambique τότε επιβάλλεται Ήθελα να 'ξερα τι σκέφτονταν όταν ονόμασαν έτσι αυτό το όπλο, μάλλον επειδή είναι σκατά βρήκαν μια χώρα που να είναι το ίδιο ώστε να ταιριάζει. 1
Tetrabitos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Αν κάνεις 5 λεπτά να βρεις όπλο και μετά πέσεις συνεχόμενα σε 3 Mozambique τότε επιβάλλεται Ήθελα να 'ξερα τι σκέφτονταν όταν ονόμασαν έτσι αυτό το όπλο, μάλλον επειδή είναι σκατά βρήκαν μια χώρα που να είναι το ίδιο ώστε να ταιριάζει. Ακριβως φιλε αυτο. να αγιασει το στομα σου. Όταν πετυχαινω αυτο το οπλο μου αναβουν τα λαμπακια.
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 25 εκατομμυρια παικτες εφτασε. Θα βγει το fast food game του 2019 το Fortnite ηταν περυσι
LeonV12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Ακριβως φιλε αυτο. να αγιασει το στομα σου. Όταν πετυχαινω αυτο το οπλο μου αναβουν τα λαμπακια. To καλυτερο ειναι το wingman και αμα βρεις και εξτρα γεμιστηρα ειναι δυναμη μαζι με η bersekepper καραμπινα αν θυμαμαι καλα.Σημερα το ξεκινησα και εκανα καμμια 30αρια kills.add me λουληδες LeonK1ll3r να σκορπισουμε το θανατο! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από LeonV12
nipoa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 οδηγός με στατιστικά για όπλα τη τρέχουσα στιγμή 2
vaggos88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, firepc είπε 600K τωρα στο twitch ειχε twitch rivals τουρνουα για αυτο ειχε τοσο κοσμο. ολοι οι μεγαλοι streamers παιζανε μεταξυ τους 1
nipoa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, vaggos88 είπε ειχε twitch rivals τουρνουα για αυτο ειχε τοσο κοσμο. ολοι οι μεγαλοι streamers παιζανε μεταξυ τους χτες στις 2 τα ξημερωματα μπηκα twitch να δω τι παιζει. εκεινη την στιγμη το APEX ειχε 750.000 κοσμο... και το fortnite αντιστοιχα 65.000 φανηκε ποσο "διψασμενος" ηταν ο κοσμος για ενα "σωστο" BR
vaggos88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, nipoa είπε χτες στις 2 τα ξημερωματα μπηκα twitch να δω τι παιζει. εκεινη την στιγμη το APEX ειχε 750.000 κοσμο... και το fortnite αντιστοιχα 65.000 φανηκε ποσο "διψασμενος" ηταν ο κοσμος για ενα "σωστο" BR αναμενόμενο, το apex είναι fast paced br, βρίσκεις εύκολα loot. κρατάει 20 λεπτά. έχει διαφορετικους χαρακτήρες που προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στο game. και το καλύτερο ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. 6
nipoa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτη τη στιγμη κανει το fortnite να φαινεται σα παιχνιδακι δημοτικου Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από nipoa 1
theo93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε αναμενόμενο, το apex είναι fast paced br, βρίσκεις εύκολα loot. κρατάει 20 λεπτά. έχει διαφορετικους χαρακτήρες που προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στο game. και το καλύτερο ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. Αυτό με τους τοίχους ήταν και για εμένα πολύ αρνητικό. Τώρα θέλω να βγει και ένα game με ποιο αργό ρυθμό(pubg) και αντίστοιχα καλογραμμένο με το Apex, με πραγματικά όπλα.
Alastor192 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, theo93 είπε Αυτό με τους τοίχους ήταν και για εμένα πολύ αρνητικό. Τώρα θέλω να βγει και ένα game με ποιο αργό ρυθμό(pubg) και αντίστοιχα καλογραμμένο με το Apex, με πραγματικά όπλα. ενω το wall building ειχε καποιο skill ομολογουμενως, στην πραξη ηταν πολυ ηλιθιο. Κοψε ξυλα,μαζεψε τουβλα,βγαλε μολυβι και χαρτι και χτιζε λολ. Αρκετα κωμικο θα ελεγα. Το Apex γενικα συνδυαζει ενα κλασσικο καλο mutliplayer shooter μαζι με ΒR και ολιγον overwatch...δεν ειμαι τεραστιος φαν για να με κρατησει το genre,αλλα θεωρω ειναι το καλυτερο απτην τριαδα 1
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εχω την εντυπωση οτι το Apex πηρε το Fortnite, εβγαλε ολα τα χτισιματα και το aids που ειχε και κρατησε μονο τα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα