Virus200 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, privateer είπε Ping system εχει και το ghost war εδω και δυο χρονια. Ειναι φανερό παντως ότι έχουν κοπιάρει πολλα πραγματα και βελτίωσαν ακομη περισσότερα. Γενικά βλεπω να γινεται το νο1 BR game για το άμεσο μέλλον. Ghost war στο wildlands πραγματικά ίσως το πιο tactical PvP που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε game παρόλο που δεν έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα
privateer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 13 minutes ago, Virus200 said: Ghost war στο wildlands πραγματικά ίσως το πιο tactical PvP που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε game παρόλο που δεν έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα Πραγματικα το πιο Underrated pvp παιχνιδι αυτη την στιγμη. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα δε μου αρεσε καθολου παντως, 10 λεπτα επαιξα και εφαγε uninstall, διαστημοπλοια, τηλεμεταφορες, εξωσκελετοι και.. και.. και.. Προτιμω πιο απλοικα και ρεαλιστικα γεγονοτα ειδικα στη κατηγορια br, pubg και παλι pubg. 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εμενα δε μου αρεσε καθολου παντως, 10 λεπτα επαιξα και εφαγε uninstall, διαστημοπλοια, τηλεμεταφορες, εξωσκελετοι και.. και.. και.. Προτιμω πιο απλοικα και ρεαλιστικα γεγονοτα ειδικα στη κατηγορια br, pubg και παλι pubg. Το γραφεις 2η φορα σε αυτο το τοπικ, τι θες να καταφερεις? Αν δεν σε αρεσε, που το εγραψες τη 1η φορα, προχωρας και πας παρακατω.
StigmaX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εμενα δε μου αρεσε καθολου παντως, 10 λεπτα επαιξα και εφαγε uninstall, διαστημοπλοια, τηλεμεταφορες, εξωσκελετοι και.. και.. και.. Προτιμω πιο απλοικα και ρεαλιστικα γεγονοτα ειδικα στη κατηγορια br, pubg και παλι pubg. Να φανταστώ δεν βρίσκεις άτομα να παίξεις pubg; 1
vaggos88 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Εμενα δε μου αρεσε καθολου παντως, 10 λεπτα επαιξα και εφαγε uninstall, διαστημοπλοια, τηλεμεταφορες, εξωσκελετοι και.. και.. και.. Προτιμω πιο απλοικα και ρεαλιστικα γεγονοτα ειδικα στη κατηγορια br, pubg και παλι pubg. έτσι ήμουν και εγώ αρνητικός μετά το πρώτο match. δώσε του μια ευκαιρία και δεύτερη. ειναι κατι fresh και πλέων έχω κολλήσει, είναι πραγματικά creative το game. μπορείς να κάνεις τρελά plays με τα spells μερικών. and also old pubg player here.
newlynx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Τι να πω και εγώ που έβλεπα BR και έστριβα; Χθες το βράδυ 6 φίλοι (από το clan) παίζαμε για ώρα....
Silverage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατέβασα και εγώ το παιχνίδι. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Battle Royale παιχνίδια, ειδικά τύπου Fortnite που φτιάχνεις τείχους και μαλακίες όμως αυτό μου άρεσε. Έπαιζα μαζί με έναν φίλο. Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι πάρα πολλοί φεύγαν κατευθείαν απο squad οπότε μέναμε μόνο 2 άτομα. Σήμερα θα είμαστε 3 οπότε λογικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Επίσης έχω θέμα οτι δεν βρίσκω εύκολα όπλα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Silverage
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 πάρτε κ ενα Titanfall 2 τώρα για το ενδιάμεσο.
NT1G Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Εμενα δε μου αρεσε καθολου παντως, 10 λεπτα επαιξα και εφαγε uninstall, διαστημοπλοια, τηλεμεταφορες, εξωσκελετοι και.. και.. και.. Προτιμω πιο απλοικα και ρεαλιστικα γεγονοτα ειδικα στη κατηγορια br, pubg και παλι pubg. Και όλα αυτά τα έκανες, είδες, μέσα σε 10 λεπτά; Πρέπει να είσαι πολύ pro player.
Mitroglou7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Εμενα δε μου αρεσε καθολου παντως, 10 λεπτα επαιξα και εφαγε uninstall, διαστημοπλοια, τηλεμεταφορες, εξωσκελετοι και.. και.. και.. Προτιμω πιο απλοικα και ρεαλιστικα γεγονοτα ειδικα στη κατηγορια br, pubg και παλι pubg. Και γω έπαιξα pubg 10' δε βρήκα όπλο, πέθανα δε ξέρω από τι και έφαγε uninstall.
theo93 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 αρκετά καλό παιχνιδάκι, το δοκίμασα εχτές με έναν φίλο, ένα πρόβλημα πρέπει να έχει το voice chat του origin, σας έκανε και εσάς περίεργα; Επίσης ενώ τα γραφικά στην αρχή ήταν τέλια και στο drop, μετά από μια επανεκκίνηση του παιχνιδιού τα μακρινά τα pixeliaze.
ison Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, nipoa είπε σαν αυτα που ειχε το battlefield 2 πριν 14 χρονια τι καινοτομιες και κουραφεξαλα μου λετε αλλα απο τα 3 BR ψηφιζω αυτο. ειναι πιο σμουθ στο game-play , ωραια γραφικα χωρις glitches, μεγαλος χαρτης ωραια οπλα και κινηση μεσα στο χαρτη. αυτα ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΑDD SCidER7 Στο battlefield πρεπει να δεις το εχθρο και να τον μαρκαρεις...στο apex μπορείς να μαρκάρεις και την περιοχη που θεωρεις οτι ειναι ή τσπ οτι περιοχη θεωρείς οτι μπορεί να εχει εχθρους...μεγαλη διαφορα. Επισης μπορείς να δειξεις που ειναι ammo -weapons-attachements κλπ...απο αυτη την αποψη το παιχνιδι ειναι μπροστα στο genre μην το ψαχνεις. 4 ώρες πριν, Silverage είπε Κατέβασα και εγώ το παιχνίδι. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Battle Royale παιχνίδια, ειδικά τύπου Fortnite που φτιάχνεις τείχους και μαλακίες όμως αυτό μου άρεσε. Έπαιζα μαζί με έναν φίλο. Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι πάρα πολλοί φεύγαν κατευθείαν απο squad οπότε μέναμε μόνο 2 άτομα. Σήμερα θα είμαστε 3 οπότε λογικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Επίσης έχω θέμα οτι δεν βρίσκω εύκολα όπλα. Προσπαθησε να πεφτεις σε περιοχες με αφθονο Loot ...ενα καλο σημειο ειναι το Water treatment ...(κατω στο χαρτη) ...συνηθως δεν παει εκει πολυ λαος...googlare για να βρεις ποιες περιοχες εχουν το καλυτερο λοοτ γενικα...και επισης αν ενας συμπαικτης σου εχει 2 οπλα μπορει να σου δωσει το ενα.
nipoa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 οχι μπορουσες να μαρκαρεις και μερη-κτιρια στο bf2 , οχι οτι παιζει σημασια στο ζητημα μας παντως. κανε με αντ
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Έχουμε κανάν ελληνικό discord server να βρίσκουμε άτομα για voice chat; Έχει άλλη αίσθηση να κατεβάσεις κάτι στην γλώσσα σου παρά στα αγγλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα