Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ακριβώς αυτό, τώρα που είδαν τέτοια απήχηση θα το αρμέξουν όσο δεν πάει. 1
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Πρεπει να βαλουν Αφου ειναι free to play, καπως πρεπει να βγαλουν χρηματα απ το εργο τους 1
Tobajara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, StigmaX είπε Η ουσία του έιπεξ είναι πως δεν χρειάζεσαι ομάδα και voice chat για να παιξεις. Έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να παίξεις και να κερδίσεις με ραντομαδες. Και αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι θα πάει μπροστά. Χωρίς να έχω ιδέα, τι εννοείς? Ποιά είναι αυτά τα εργαλεία? Πώς διαφέρει δηλαδή?
Mitroglou7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Άρχισαν πάλι τα όργανα σε F2P παιχνίδι με μηδενική ανάγκη να ξοδέψεις έστω 0,1€. Δηλαδή πώς θα το "αρμέξουνε"? Θα σου ζητήσουν λεφτά για να έχεις ένα ροζ sniper και ένα τιρκουάζ backpack και θα φταίνε αυτοί αν εσύ νιώθεις την ανάγκη να τα αγοράσεις? Το μόνο αρνητικό που μπορούν να κάνουν είναι να βγάλουν καμιά 15 classes που πιο πολύ τρομάζει το πώς θα γίνει το balance του παιχνιδιού παρά το πώς θα τους αποκτήσεις. Έχει φανεί και στο LoL αυτό.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Tobajara είπε Χωρίς να έχω ιδέα, τι εννοείς? Ποιά είναι αυτά τα εργαλεία? Πώς διαφέρει δηλαδή? Αναφέρεται μαλλον στα σηματα με το Middle click. Οπου μπορεις να δειξεις στον συμπαιχτη σου ότι εδώ εχει ammo η amor και γενικα Drops. Η να του πεις παμε εκει η ο εχθρος είναι εδώ... 1
nipoa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 σαν αυτα που ειχε το battlefield 2 πριν 14 χρονια τι καινοτομιες και κουραφεξαλα μου λετε αλλα απο τα 3 BR ψηφιζω αυτο. ειναι πιο σμουθ στο game-play , ωραια γραφικα χωρις glitches, μεγαλος χαρτης ωραια οπλα και κινηση μεσα στο χαρτη. αυτα ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΑDD SCidER7
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, nipoa είπε σαν αυτα που ειχε το battlefield 2 πριν 14 χρονια τι καινοτομιες και κουραφεξαλα μου λετε Δεν τα εχει κανενα άλλο BR όμως...Τουλάχιστον όχι τοσο αναλυτικα και ευκολα
oddin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 To καλό με το game είναι οτι έχει κάνει σωστά πράματα που τα ζητούσαμε στα BR και δεν τα έκαναν. Είναι εθιστικό το game πάντως.
nipoa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 ειναι απλα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ και σε κωδικα και σε gameplay σωστα μεκανικς, ακομα και εγω σε 6 ωρες παιχνιδιου βγηκαμε 3-4 φορες π[ρωτη ομαδα 1
newlynx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μετά από πολλά χρόνια gaming, δύσκολα ενθουσιάζομαι ή ανεβάζω ψηλά ένα παιχνίδι έναντι άλλων. Συνήθως θα πω ότι οκ είναι καλό, είναι αξιοπρεπές, θα μπορούσε και καλύτερα κτλ. Σε αυτό το παιχνίδι κρίνω ότι έχει πέσει δουλειά ως προς τη σωστή κατεύθυνση, με καλούς μηχανισμούς, ενδιαφέροντες χαρακτήρες (λίγοι αρχικά), άριστη αλληλεπίδραση αυτών, καλά γραφικά, εξαιρετικό σύστημα επικοινωνίας, προώθηση της συνεργατικότητας, εύκολη διαχείριση inventory κ.α. Φυσικά υπάρχουν bugs αλλά κανένα που να χαλά την εμπειρία του παιχνιδιού ή που να σε εκνευρίζει. Είναι ένα παιχνίδι με σκοπό την διασκέδαση και τα καταφέρνει άριστα σε αυτό τον τομέα ενώ η διάρκεια του είναι όση χρειάζεται χωρίς να κουράζει. Δεν ξέρω πόσο καλά θα συνεχίσει και τις αλλαγές θα γίνονται ανά διαστήματα αν και λόγω Respawn θεωρώ πως θα το προσέξουν, εκεί πιθανότατα κερδίζει το Fortnite που λόγω του χαρακτήρα του μπορείς να κάνεις πιο εύκολα αλλαγές στο χάρτη και να δημιουργείς και events.
aekoriginal21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Αν θέλει κανείς να μπούμε το ign μου είναι AekReaper21. Τρέχει εξαιρετικά το game παιδιά. Το fortnite είναι ένα stutterfest μπροστά του. Κι είναι κι όμορφο.
Alastor192 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 παντως μου κανει εντυπωση πως δεν ειχε γινει industry standard μεχρι τωρα ενα τετοιο ping system. Απιστευτα βολικο στην συννενοηση με τυχαιους,θεωρω πως θα το κοπιαρουν αρκετα online shooter στο μελλον 4 1
privateer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, Alastor192 said: παντως μου κανει εντυπωση πως δεν ειχε γινει industry standard μεχρι τωρα ενα τετοιο ping system. Απιστευτα βολικο στην συννενοηση με τυχαιους,θεωρω πως θα το κοπιαρουν αρκετα online shooter στο μελλον Ping system εχει και το ghost war εδω και δυο χρονια. Ειναι φανερό παντως ότι έχουν κοπιάρει πολλα πραγματα και βελτίωσαν ακομη περισσότερα. Γενικά βλεπω να γινεται το νο1 BR game για το άμεσο μέλλον.
najinblue3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, privateer είπε Γενικά βλεπω να γινεται το νο1 BR game για το άμεσο μέλλον. Μακαρι γιατι το αξιζει το στουντιο. Απο τη μερα που βγηκε ειναι σταθερα πρωτο στο twitch εκτος τα τουρνουα του Σ/Κ
ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, ποιές ρυθμίσεις να ρίξω ώστε να αυξήσω FPS σε 2400g? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα