hellghan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο budget: 1.000 (ΣΤΑ 1.100 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ) Απόσταση και γωνία θέασης: ΣΤΑ 3-4 ΜΕΤΡΑ Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 65 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ΟΧΙ Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ 3D ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ NETFLIX KAI NA ΠΑΙΡΝΕΙ USB STICK Ή USB HDD Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : OXI Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από hellghan
TzortzisJosh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, hellghan είπε Διαθέσιμο budget: 1.000 (ΣΤΑ 1.100 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ) Απόσταση και γωνία θέασης: ΣΤΑ 3-4 ΜΕΤΡΑ Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 65 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ΟΧΙ Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ 3D ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ NETFLIX KAI NA ΠΑΙΡΝΕΙ USB STICK Ή USB HDD Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : OXI Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Sony KD-65XF8505 με λίγο παζάρι στο Πλαίσιο, μου την έδιναν 1.100.
TzortzisJosh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, hellghan είπε Καλησπέρα γιατί προτείνεις αυτή; Από κοντά η εικόνα της μου άρεσε αρκετά. Έχει σαφώς καλύτερα μαύρα από τις αντίστοιχες LG, motion flow για ταινίες(γρήγορες αλλαγές), είναι netflix recommended TV. Προσωπικά μου αρέσει και εμφανισιακά. Ότι και να κάνετε, γνώμη μου είναι να μείνετε μακριά από Samsung. Δείτε LG/Sony, με την Sony να κατέχει σαφώς καλύτερα μοντέλα στο budget χρημάτων που σας ενδιαφέρει και σε ποιότητα εικόνας και μαύρων, σε γωνία θέασης αλλά και σε γρήγορες εναλλαγές.
GeoPap89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αγορα τηλεόρασης. (ελπιζω να ποσταρω στο σωστο μερος, αν οχι ζητώ συγνώμη και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν) Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το δωματιο μου η οποια θα μπει πολυ ψηλα. Συγκεκριμένα θα την έχω πάνω απο την ντουλάπα μου. Τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά της tv για να μπορω να βλέπω σωστά ενω ειμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου? Εννοώ να μην υπαρχει αυτό το μαύρισμα οπως υπηρχε στις παλαιότερες επιπεδες τηλεοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα