ZELOMOTH Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας... Οπως λεω και στον τίτλο, μπορεί ενας ρουτερ να υποστηρίξει ταυτοχρονα και τα 2 δυναμικά dns (DYDNS & NOIP)? Ωστε το ενα domain name να βγαζει μια συσκευη προς τα έξω και το άλλο να βγάζει μια άλλη διαφορετική? Ευχαριστώ..
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, ZELOMOTH said: Καλησπέρα σας... Οπως λεω και στον τίτλο, μπορεί ενας ρουτερ να υποστηρίξει ταυτοχρονα και τα 2 δυναμικά dns (DYDNS & NOIP)? Ωστε το ενα domain name να βγαζει μια συσκευη προς τα έξω και το άλλο να βγάζει μια άλλη διαφορετική? Ευχαριστώ.. κατι εχεις καταλαβει λαθος.δεν χρειαζεσαι δυο services.αυτο που κανει το dyndns kai noip ειναι να αντιστοιχει την public ip με το domain.,το σε ποια συσκευη θα μπεις εξαρτατε απο το port forward και απο το τινθα γραψεις.πχ αν κανεις port forward στο router την πορτα 8000 για ενα pc και γραψεις piulinos.dyndns.com:8000 θα σε παει στο pc.αν εχεις ενα δευτερο port forward την θυρα 9000 σε ενα καταγραφικο και γραψεις piulinos.dyndns.com:9000 θα σε παει στο καταγραφικο.ενα dydns που απλα δειχνει την public, αλλα πολλα port forward σε χ συσκευες πιυ βαζοντας το port στο dyndns θα σε παει εκει που θες δεν γινεται να τρεξεις δυο services ταυτοχρονα σε ρουτερ.δεν θα ειχε νοημα.μπορειςναλλα στην περιπτωση σου δεν εχει νοημα να τρεχει ενα dyndns στο router και ενα πχ στο καταγραφικο που πολλα καταγραφικα συσκευες εχουν δυνατοτητα για dyndns ,noip ,κτλ 1
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε κατι εχεις καταλαβει λαθος.δεν χρειαζεσαι δυο services.αυτο που κανει το dyndns kai noip ειναι να αντιστοιχει την public ip με το domain.,το σε ποια συσκευη θα μπεις εξαρτατε απο το port forward και απο το τινθα γραψεις.πχ αν κανεις port forward στο router την πορτα 8000 για ενα pc και γραψεις piulinos.dyndns.com:8000 θα σε παει στο pc.αν εχεις ενα δευτερο port forward την θυρα 9000 σε ενα καταγραφικο και γραψεις piulinos.dyndns.com:9000 θα σε παει στο καταγραφικο.ενα dydns που απλα δειχνει την public, αλλα πολλα port forward σε χ συσκευες πιυ βαζοντας το port στο dyndns θα σε παει εκει που θες δεν γινεται να τρεξεις δυο services ταυτοχρονα σε ρουτερ.δεν θα ειχε νοημα.μπορειςναλλα στην περιπτωση σου δεν εχει νοημα να τρεχει ενα dyndns στο router και ενα πχ στο καταγραφικο που πολλα καταγραφικα συσκευες εχουν δυνατοτητα για dyndns ,noip ,κτλ Ναι φιλε μου ετσι το εχω κι εγω στο μυαλό μου οπως το λες, απλα έφαγα σκάλωμα γιατι ο άλλος μου έστειλε μαζι με κάτι στοιχεία γενικα της εγκαταστασης και αυτο που σου έγραψα για το noip οτι και καλα είχε φτιαξει λογαριασμο εκει για τις καμερες.. Αρα εγω απλά θα δω τις πόρτες που βγάζει το dvr και θα τις βάλω στο ρουτερ σωστά? Και αυτοματα το dyndns θα τις δει και αυτες μετα και θα μπαινω με την ιδια διευθυνση απλα με διαφορετικη πόρτα στο τέλος πχ ip:8000 , ip :9000 κ.ο.κ... Η΄θέλει και κάποια αντίστοιχα στοιχεία προσθήκη στο dyndns? (Που λογικά και να θέλει, θα πρέπει να είναι ήδη περασμένα απο την προηγούμενη εγκατάσταση..) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
timos71 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 4 hours ago, ZELOMOTH said: Καλησπέρα σας... Οπως λεω και στον τίτλο, μπορεί ενας ρουτερ να υποστηρίξει ταυτοχρονα και τα 2 δυναμικά dns (DYDNS & NOIP)? Ωστε το ενα domain name να βγαζει μια συσκευη προς τα έξω και το άλλο να βγάζει μια άλλη διαφορετική? Ευχαριστώ.. Ναι γινεται αλλα δεν νομιζω να το δινουν σαν επιλογη ολα τα ρουτερ. Το openwrt το εχει σιγουρα. Φανταζομαι και αλλα custom λειτουργικα. Απο εκει και περα αν δεν σου χρειαζεται πραγματικα (π.χ να θες 100% uptime) δεν θα χρειαστεις να εχεις δευτερο domain. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, timos71 είπε Ναι γινεται αλλα δεν νομιζω να το δινουν σαν επιλογη ολα τα ρουτερ. Το openwrt το εχει σιγουρα. Φανταζομαι και αλλα custom λειτουργικα. Απο εκει και περα αν δεν σου χρειαζεται πραγματικα (π.χ να θες 100% uptime) δεν θα χρειαστεις να εχεις δευτερο domain. Ναι φιλε μου σ ευχαριστω απλα περισσοτερο ρωτησα οπως ειπα και πιο πανω γιατι ενω συνδεσα το webbox οπως ηταν με dyndns, μου εστειλε ο ενδιαφερομενος καποια στοιχεία για noip και καλά για τις κάμερες κτλ .. Αρα εγω θα βρω για αρχη τις πόρτες κτλ στο dvr box και θα τις κανω forwarding στον ρουτερ και θα δω τι γινεται..🙂
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2019 στις 3:48 ΜΜ, poulinos είπε ..................... Καλησπέρα....Και πάλι...... Συνδεσα το dvr κανονικά κι έκανα port forwarding στο ρουτερ κι απ΄ ο,τι φαίνεται συνδέεται και απο ιντερνετ αλλά νομίζω οτι έχει θέμα και δεν μου βγάζει τίποτα παρα μόνο τον τίτλο της σελίδας, Web application manager.. Στο tab του browser εννοώ οτι τον βγάζει... Η σελίδα παρα μένει λευκή... Εχει θέμα η συσκευή? Την εχω πάρει στο σπίτι και εβγαλα τον σκληρο δισκο κι απ οτι ειδα, ειναι σε ext2 με 4 partitions... Εχει 1 μικρο πρώτα κάπου 3.5 gb σε ext2 και μετα ακολουθεί το μεγάλο(της εγραφής λογικά) κάπου 450gb που λέει σαν συστημα αρχειων "other", και έπειτα άλλα 2 πάλι ext2 στα 3.5 gb... Να υποθέσω οτι έχει θέμα το πρόγραμμά του και δεν ξεκινάει, δηλαδή δεν κάνει boot? Τον δίσκο τον τσέκαρα με hdsentinel κι εχει 100% επίδοση και υγεία και οταν βάζω σε λειτουργία το dvr παίρνει κανονικά μπροστά κτλ.. Μέσα έχει και μπαταριούλα σαν αυτές που παίρνουν και οι μητρικές,(2032) λογικά για να κρατάει τις ρυθμίσεις σε περίπτωση πτώσης του ρευματος... Εννοείται την έβγαλα για λιγο αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Το μοντέλο του dvr είναι το ORASIS H.264 Network Dvr O-RC4-500Gb (λογικά είναι τα 4 κανάλια για τις κάμερες και τα 500gb που είναι ο δίσκος) Δεν το βρήκα πουθενά στο ιντερνετ το γ@μημένο.... Μήπως έφταιγε το λειτουργικο του ωστε κάπου να το έβρισκα και να το έβαζα απο την αρχή στον δίσκο.. Εκτος κι αν είναι ελευθέρας και μπορεί να πάρει και άλλο εκτος απο το δικό του ξερω΄γω.... Γνώμες και βοήθεια παιδιά......Ευχαριστώ.... ΥΓ. Σύνδεσα το dvr σε μια οθονη με vga και το βλέπει κανονικά.. Πήγα στις ρυθμίσεις του και τα στοιχεία είναι σωστά(ip, subnet.getaway,dns) συμφωνα με το ρούτερ και τις πόρτες που εχω κάνει forward.. Το ddns δεν έχει κάτι αλλά αφου ειναι στο ρουτερ περασμενα δεν νομίζω να θέλει κάτι στο dvr ε? Επίσης κάτι διάβασα κάπου για κάποια ασφάλεια που θέλει απενεργοποίηση στα οτε δικτυα κτλ... Τι ακριβώς είναι αυτο και που κοιτάζω αν ισχύει και σ΄εμένα? Παντως στο ρουτερ κλειστα τα εχω και firewall και Dos security(κάπως έτσι..) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 On 05/02/2019 at 00:12, ZELOMOTH said: Καλησπέρα....Και πάλι...... Συνδεσα το dvr κανονικά κι έκανα port forwarding στο ρουτερ κι απ΄ ο,τι φαίνεται συνδέεται και απο ιντερνετ αλλά νομίζω οτι έχει θέμα και δεν μου βγάζει τίποτα παρα μόνο τον τίτλο της σελίδας, Web application manager.. Στο tab του browser εννοώ οτι τον βγάζει... Η σελίδα παρα μένει λευκή... Εχει θέμα η συσκευή? Την εχω πάρει στο σπίτι και εβγαλα τον σκληρο δισκο κι απ οτι ειδα, ειναι σε ext2 με 4 partitions... Εχει 1 μικρο πρώτα κάπου 3.5 gb σε ext2 και μετα ακολουθεί το μεγάλο(της εγραφής λογικά) κάπου 450gb που λέει σαν συστημα αρχειων "other", και έπειτα άλλα 2 πάλι ext2 στα 3.5 gb... Να υποθέσω οτι έχει θέμα το πρόγραμμά του και δεν ξεκινάει, δηλαδή δεν κάνει boot? Τον δίσκο τον τσέκαρα με hdsentinel κι εχει 100% επίδοση και υγεία και οταν βάζω σε λειτουργία το dvr παίρνει κανονικά μπροστά κτλ.. Μέσα έχει και μπαταριούλα σαν αυτές που παίρνουν και οι μητρικές,(2032) λογικά για να κρατάει τις ρυθμίσεις σε περίπτωση πτώσης του ρευματος... Εννοείται την έβγαλα για λιγο αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Το μοντέλο του dvr είναι το ORASIS H.264 Network Dvr O-RC4-500Gb (λογικά είναι τα 4 κανάλια για τις κάμερες και τα 500gb που είναι ο δίσκος) Δεν το βρήκα πουθενά στο ιντερνετ το γ@μημένο.... Μήπως έφταιγε το λειτουργικο του ωστε κάπου να το έβρισκα και να το έβαζα απο την αρχή στον δίσκο.. Εκτος κι αν είναι ελευθέρας και μπορεί να πάρει και άλλο εκτος απο το δικό του ξερω΄γω.... Γνώμες και βοήθεια παιδιά......Ευχαριστώ.... ΥΓ. Σύνδεσα το dvr σε μια οθονη με vga και το βλέπει κανονικά.. Πήγα στις ρυθμίσεις του και τα στοιχεία είναι σωστά(ip, subnet.getaway,dns) συμφωνα με το ρούτερ και τις πόρτες που εχω κάνει forward.. Το ddns δεν έχει κάτι αλλά αφου ειναι στο ρουτερ περασμενα δεν νομίζω να θέλει κάτι στο dvr ε? Επίσης κάτι διάβασα κάπου για κάποια ασφάλεια που θέλει απενεργοποίηση στα οτε δικτυα κτλ... Τι ακριβώς είναι αυτο και που κοιτάζω αν ισχύει και σ΄εμένα? Παντως στο ρουτερ κλειστα τα εχω και firewall και Dos security(κάπως έτσι..) θελει plugin k browser για να παιξει.θα πρεπε να το κατεβασει μονο του.δοκι.ασε.με internet explorer.και τοπικα το ιδιο γινεται.για να το δεις απο browser θελει plugin αλλιως πρεπει να δεις αν δινει καποιο προγραμμα που εκει θα θελει αλλα ports gia port forward. On 02/02/2019 at 16:53, ZELOMOTH said: Ναι φιλε μου ετσι το εχω κι εγω στο μυαλό μου οπως το λες, απλα έφαγα σκάλωμα γιατι ο άλλος μου έστειλε μαζι με κάτι στοιχεία γενικα της εγκαταστασης και αυτο που σου έγραψα για το noip οτι και καλα είχε φτιαξει λογαριασμο εκει για τις καμερες.. Αρα εγω απλά θα δω τις πόρτες που βγάζει το dvr και θα τις βάλω στο ρουτερ σωστά? Και αυτοματα το dyndns θα τις δει και αυτες μετα και θα μπαινω με την ιδια διευθυνση απλα με διαφορετικη πόρτα στο τέλος πχ ip:8000 , ip :9000 κ.ο.κ... Η΄θέλει και κάποια αντίστοιχα στοιχεία προσθήκη στο dyndns? (Που λογικά και να θέλει, θα πρέπει να είναι ήδη περασμένα απο την προηγούμενη εγκατάσταση..) σωστα.οχι δεν θελει προσθηκη κατι αλλο στο Dyndns.στο dyndns αντιστοιχεια ενα ονομα με την Ip. τα ports τα δινεις εσυ καθε φορα διπλα στο dyndns.στο router απλα σεταρεις το Dyndns και δεν ζηταει port.απλα domain /username/password
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, poulinos είπε θελει plugin k browser για να παιξει.θα πρεπε να το κατεβασει μονο του.δοκι.ασε.με internet explorer.και τοπικα το ιδιο γινεται.για να το δεις απο browser θελει plugin αλλιως πρεπει να δεις αν δινει καποιο προγραμμα που εκει θα θελει αλλα ports gia port forward. Γειά σας(σου) και πάλι! Φίλε μου κατεβασα στο κινητό το Meye pro και εβαλα τα στοιχεία(τοπικά προς το παρόν αφου το έχω στο σπίτι χωρις τις κάμερες) και βλέπει κανονικά αυτο που βλέπω και στην οθήνη που έχω συνδεμένη στο dvr.. (Τα ίδια χιόνια δηλασή..) Αρα όταν θα το πάω στο πάρκο και θα πάρει το ddns κτλ( δοκιμασμένο ήδη οτι παίζει οκ) και το συνδέσω στις κάμερες, νομίζω οτι στο κινητό θα είναι εντάξει.. Παιζει στην πόρτα κανονικά που έχει μέσα το dvr περασμένη σαν πόρτα κινητού. Οτα ήμουν χθες στο πάρκο, με το κινητό, έβαζα την πόρτα που ανταποκρίνεται στον browser και του υπολογιστή, και μου έβγαζε μόνο τον τίτλο που είπα και πιο πάνω, και ενα γκρι τετραγωνάκι με την φατσουλα μέσα όπως οταν δεν υπάρχει flash player για να υποστηριξει κάποια πράγματα που είναι να εμφανιστούν(pluggin). Και η άλλη πόρτα που είναι για το κινητό, έβγαζε καθαρά αποτυχία. Ενώ με το Meye pro με την πόρτα αυτη μου δείχνει και φαίνεται οτι θα λειτουργήσει κανονικά.. Αρα πλεον το θέμα μου, φαίνεται οτι είναι το πως θα δω μέσα απο τον υπολογιστη.. Εβαλα και τα activex κτλ οπως λεει αλλά τίποτα.. Μολις βάζω την διεύθυνση στον internet explorer, μου βγαζει το μηνυμα : "Θέλετε να επιτρεψετε σε αυτη την τοποθεσία web να ανοίξει μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας?" Και όταν πατάω αποδοχή, μου βγάζει μηνυμα οτι : "Θα χρειαστείτε νέα εφαρμογή για το άνοιγμα αυτού του στοιχείου 192.168.χ.χ ". Κάτι μου λείπει...αλλά τι? Υπάρχει κανα προγραμματάκι οπως στο κινητό? Γιατι λίγο που έψαξα όλο κάτι π@πάντζες κατέβασα.. Ευχαριστώ... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, ZELOMOTH said: Γειά σας(σου) και πάλι! Φίλε μου κατεβασα στο κινητό το Meye pro και εβαλα τα στοιχεία(τοπικά προς το παρόν αφου το έχω στο σπίτι χωρις τις κάμερες) και βλέπει κανονικά αυτο που βλέπω και στην οθήνη που έχω συνδεμένη στο dvr.. (Τα ίδια χιόνια δηλασή..) Αρα όταν θα το πάω στο πάρκο και θα πάρει το ddns κτλ( δοκιμασμένο ήδη οτι παίζει οκ) και το συνδέσω στις κάμερες, νομίζω οτι στο κινητό θα είναι εντάξει.. Παιζει στην πόρτα κανονικά που έχει μέσα το dvr περασμένη σαν πόρτα κινητού. Οτα ήμουν χθες στο πάρκο, με το κινητό, έβαζα την πόρτα που ανταποκρίνεται στον browser και του υπολογιστή, και μου έβγαζε μόνο τον τίτλο που είπα και πιο πάνω, και ενα γκρι τετραγωνάκι με την φατσουλα μέσα όπως οταν δεν υπάρχει flash player για να υποστηριξει κάποια πράγματα που είναι να εμφανιστούν(pluggin). Και η άλλη πόρτα που είναι για το κινητό, έβγαζε καθαρά αποτυχία. Ενώ με το Meye pro με την πόρτα αυτη μου δείχνει και φαίνεται οτι θα λειτουργήσει κανονικά.. Αρα πλεον το θέμα μου, φαίνεται οτι είναι το πως θα δω μέσα απο τον υπολογιστη.. Εβαλα και τα activex κτλ οπως λεει αλλά τίποτα.. Μολις βάζω την διεύθυνση στον internet explorer, μου βγαζει το μηνυμα : "Θέλετε να επιτρεψετε σε αυτη την τοποθεσία web να ανοίξει μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας?" Και όταν πατάω αποδοχή, μου βγάζει μηνυμα οτι : "Θα χρειαστείτε νέα εφαρμογή για το άνοιγμα αυτού του στοιχείου 192.168.χ.χ ". Κάτι μου λείπει...αλλά τι? Υπάρχει κανα προγραμματάκι οπως στο κινητό? Γιατι λίγο που έψαξα όλο κάτι π@πάντζες κατέβασα.. Ευχαριστώ... ,βαλτο στα trusted sites στον internet expolorer 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, poulinos είπε ,βαλτο στα trusted sites στον internet expolorer Εννοείς τις ρυθμίσεις για το activex? Σε mozilla δεν υπαρχει περίπτωση να δούμε φως?🙂 Επίσης το Upnp είναι κλειστό στο dvr αλλά ανοιχτό στο ρουτερ οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα ε?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 52 minutes ago, ZELOMOTH said: Εννοείς τις ρυθμίσεις για το activex? Σε mozilla δεν υπαρχει περίπτωση να δούμε φως?🙂 Επίσης το Upnp είναι κλειστό στο dvr αλλά ανοιχτό στο ρουτερ οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα ε? googlare trusted sites.την ip διεθυνση βαζεις και το dyndns .to upnp δεν μας νοιαζει 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, poulinos είπε googlare trusted sites.την ip διεθυνση βαζεις και το dyndns .to upnp δεν μας νοιαζει Το έκανα για internet explorer και για mozilla αλλά τίποτα.. Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.. DYNDNS δεν μου ζητάει πουθενά αλλά έτσι κι αλλιώς τοπικά είμαι αυτή την στιγμή και προσπαθώ να συνδεθώ.. Στο κινητό μια χαρά μου βγάζει την οθόνη με τα χιόνια που έβλεπα και στην αρχική του dvr με vga οθονη που το είχα άρα ολα οκ είναι και απλά θα ψάξω στο pc τα υπόλοιπα.. Τεσπα, αυριο όταν παω στο πάρκο και βάλω και τις κάμερες πάνω θα σιγουρέψω οτι δουλευει στο κινητό και μετά βλέπουμε... Ισως και να δουλεψει και για το pc μετά αφου θα είναι όλα συνδεμενα και στο ιντερνετ με ddns και θα παίξω απο το σπίτι μετα με browsers κτλ.. Ετσι κι αλλιώς , πλέον δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να χρειάζεται αλλαγή στο dvr box άρα θα κάνω την εγκατάσταση και βλέπουμε....
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2019 στις 3:25 ΜΜ, poulinos είπε googlare trusted sites.την ip διεθυνση βαζεις και το dyndns .to upnp δεν μας νοιαζει Καλησπέρα.. Τελικα πηγα και έκανα την σύνδεση με τις κάμερες αλλά δεν έγινε τίποτα... Το ένα μόνο κανάλι δείχνει μάυρη οθόνη και γράφει "ΟΧΙ ΒΙΝΤΕΟ" ενω τα άλλα 3 είναι με ολόλευκη οθόνη... Οταν βγάζεις τα βύσματα των καμερών, μόνο αυτο που είναι μαυρο αντιδρά και γίνεται όλο με ασπρόμαυρες γραμμές οριζόντιες ενω μόλις συνδέσεις οποιοδήποτε απο τα 4 βύσματα των καμερών σε αυτό, ξανα βγάζει την μαυρη οθόνη με το μήνυμα.. Εκανα και μια βόλτα στις 4 κάμερες γύρω γύρω και είδα οτι η μια είχε 1 απο τα λεντάκια της αναμμένο κόκκινο ενω οι άλλες 3 δεν ειχαν κανένα.... Αρα, το dvr εχει θέμα ή οι κάμερες? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
manolis940 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Καλησπέρα.. Τελικα πηγα και έκανα την σύνδεση με τις κάμερες αλλά δεν έγινε τίποτα... Το ένα μόνο κανάλι δείχνει μάυρη οθόνη και γράφει "ΟΧΙ ΒΙΝΤΕΟ" ενω τα άλλα 3 είναι με ολόλευκη οθόνη... Οταν βγάζεις τα βύσματα των καμερών, μόνο αυτο που είναι μαυρο αντιδρά και γίνεται όλο με ασπρόμαυρες γραμμές οριζόντιες ενω μόλις συνδέσεις οποιοδήποτε απο τα 4 βύσματα των καμερών σε αυτό, ξανα βγάζει την μαυρη οθόνη με το μήνυμα.. Εκανα και μια βόλτα στις 4 κάμερες γύρω γύρω και είδα οτι η μια είχε 1 απο τα λεντάκια της αναμμένο κόκκινο ενω οι άλλες 3 δεν ειχαν κανένα.... Αρα, το dvr εχει θέμα ή οι κάμερες? Τα led ανάβουν όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός εκπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία για να βλέπει η κάμερα την νύχτα. Αυτό αμέσως αμέσως μας δείχνει ότι το ρεύμα έχει συνδεθεί σωστά στην συγκεκριμένη κάμερα. Βάλε το χέρι σου μπροστά απ' τα φωτοκυταρα των άλλων καμερών για να ξέρουμε όντως αν παίρνουν ρεύμα. Στο σήμα τώρα. Τα καλώδια τα έφτιαξες μόνος ή τα πήρες έτοιμα ; Πόσα μέτρα είναι ;
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Τα led ανάβουν όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός εκπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία για να βλέπει η κάμερα την νύχτα. Αυτό αμέσως αμέσως μας δείχνει ότι το ρεύμα έχει συνδεθεί σωστά στην συγκεκριμένη κάμερα. Βάλε το χέρι σου μπροστά απ' τα φωτοκυταρα των άλλων καμερών για να ξέρουμε όντως αν παίρνουν ρεύμα. Στο σήμα τώρα. Τα καλώδια τα έφτιαξες μόνος ή τα πήρες έτοιμα ; Πόσα μέτρα είναι ; Καλημερα και σ ευχαριστω φιλε μου για την απάντηση.. Ειναι μια εγκατάσταση φωτοβολταικών στην ουσιά και απ΄ο,τι μου είπε το παιδί, εδω και αρκετό καιρό δεν λειτουργουσε το σύστημα καμερων γενικά.. Αυτο που λες, βλακεία μου που δεν το σκέφτηκα με τα led.. Αν τους βάλω κάτι ωστε να τα "σκοτεινιάσω", λογικά θα πρέπει να ανάψουν τα led ωστε να δείξει οτι οι κάμερες λειτουργουν σωστα ε? Η΄αν πάω λιγο αργότερα που θα πετυχω νύχτα κτλ... Εγω να σου πω την αλήθεια είχα στο μυαλό μου, να βρω ενα προχειρο καταγραφικο και να το βάλω επάνω ωστε κατευθειαν να δω αν φταίει αυτό ή οι κάμερες.. Απλα μου κάνει εντύπωση που μόνο στο πρώτο κανάλι μου βγάζει μαυρη οθόνη με σημα "οχι βίντεο" (όποια κάμερα και να συνδέσω απο τις 4) ενω στα υπόλοιπα εχει μόνιμα λευκή οθονη.. Να πω οτι το καταγραφικο ειναι το ORASiS Η.264 Network dvr (O-CH4-500G λέει απο κάτω... Δηλαδη orasis με 4 κανάλια και 500ρη δισκο), που οσο κι αν το εψαξα στο ιντερνετ, είναι φανταστικό! Στην κυριολεξία όμως φανταστικό! Δεν υπάρχει πουθενά!🤣 Ετσι μηπως του έκανα κανα firmware update.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα