Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Στη δική μου περίπτωση στο ΙΔ. Συμφωνητικό αναφέρεται ως πωλήτρια η multifin Πειραιώς, πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του εμπόρου. Έχω υπ. Δήλωση από τη multifin, ότι έχω εξοφλήσει το δάνειο και μου παραχωρεί την κυριότητα, λέτε να μην χρειάζεται υπ. δήλωση από τον έμπορο? 

Το μόνο χαρτί που χρειάζεσαι είναι μια υπ. δήλωση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν η multifin τότε χρειάζεσαι υπεύθυνη δήλωση από την multifin, αν ήταν κάποια αντιπροσωπεία χρειάζεσαι από την αντιπροσωπεία, αν ήταν ιδιώτης χρειάζεσαι από τον ιδιώτη. Τόσο απλά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρες, πέρσι πούλησα αμάξι που είχε παρακράτηση λόγω αμέλειας μου. Ο έμπορος είχε κλείσει( Κοντέλης) και η τράπεζα είχε εξαγοραστεί απο άλλη(Emporiki Credit). Ψάχνοντας βρέθηκε ότι υπάρχει άτομο ακόμα της Εμπορικής για αυτές τις δουλειές. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω μάλλον ο εκκαθαριστής. 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 5:01 ΜΜ, tsiro7 είπε

Στη δική μου περίπτωση στο ΙΔ. Συμφωνητικό αναφέρεται ως πωλήτρια η multifin Πειραιώς, πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του εμπόρου. Έχω υπ. Δήλωση από τη multifin, ότι έχω εξοφλήσει το δάνειο και μου παραχωρεί την κυριότητα, λέτε να μην χρειάζεται υπ. δήλωση από τον έμπορο? 

Καλημέρα και καλή χρονιά. Επειδή και εγώ ταλαιπωρούμε από την multifin Πειραιώς, την βεβαίωση που λες από που την πήρες; με έχουν 6 μήνες στο "το βλέπουμε το θέμα''. 

Δημοσ.

Καλημέρα, από την Πειραιώς την πήρα με ένα τηλέφωνο, την έστειλαν με ACS. Όταν έκανες εξόφληση του δανείου δεν σου έστειλαν μόνοι τους την βεβαίωση, ότι έχει εξοφληθεί το δάνειο, προκειμένου να κάνεις άρση παρακράτησης? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, VictorP είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. Επειδή και εγώ ταλαιπωρούμε από την multifin Πειραιώς, την βεβαίωση που λες από που την πήρες; με έχουν 6 μήνες στο "το βλέπουμε το θέμα''. 

Από τον έμπορο θα την πάρεις . 

Και εγώ σε ανάλογη περίπτωση είχα δάνειο με τη Eurobank και είχε κλείσει κιόλας ο έμπορος .

Το είχα εξοφλήσει 8 χρόνια είχα το χαρτί αλλά χρειάζεσαι τις 2 υπεύθυνες δηλήσεις και το φεκ για την εταιρεία του έμπορου και πάς ο ίδιος στο υπουργείο.

Πρίν 1,5 μήνα το έκανα επειδή με χτύπησαν και το εδωσα σε ανακύκλωση το αμάξι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...