Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση μου αλλά μιας και μπήκα θα την κάνω :)

θελω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε αγοραστεί πριν χρόνια με δανειο από την αγροτική τράπεζα. Η αγροτική εξαγοράστηκε από την Πειραιώς ως γνωστόν. Το αμάξι είχε παρακράτηση που ο ιδιοκτήτης δεν πήρε ποτέ ενώ έχει εξοφλήσει εδώ και χρόνια. Πήγαμε λοιπόν στην Πειραιώς και φυσικά δεν βγάλαμε άκρη με τπτ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει άρση της παρακράτησης ( υπ. Δήλωση) ας πούμε ώστε να ξεμπλοκαρει το θέμα;; Όποιος ξέρει κάτι η του έχει τύχη κάτι παρόμοιο παρακαλώ ας βοηθήσει.

ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες δεν βγαλατε ακρη τι ακριβώς σας ειπαν;

Γιατι ειναι λιγο δυσκολο να μην βγαλεις ακρη απο την Τραπεζα, ενω εχει εξοφληθεί το δανειο. 

Μηπως σου τα λεει περίεργα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου;

Αν βλεπεις οτι τα πράγματα περιπλέκονται πολυ, καλυτερα ψαξε αλλο αμαξι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Είπαν ότι δεν μπορούν να βρουν την σύμβαση δανείου με την αγροτική. Δλδ δεν έχουν καμία εικόνα περί της εν λόγο συναλλαγής. Μάλλον θα ψάξω για άλλο αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, alkis_patrik said:

Ευχαριστώ για την απάντηση

Είπαν ότι δεν μπορούν να βρουν την σύμβαση δανείου με την αγροτική. Δλδ δεν έχουν καμία εικόνα περί της εν λόγο συναλλαγής. Μάλλον θα ψάξω για άλλο αυτοκίνητο.

ησουν μπροστα οταν το ειπαν, η στο ειπε ο ιδιοκτητης;

Και αρνουνται να κανουν αρση παρακράτησης; Περιεργο μου ακουγεται 

μαλλον πας για αλλο, μπλεξιμο ακουγεται ηδη

Ειχα παρομοιο θεμα για αλλο λογο, η αληθεια ειναι η υπαλληλος σε εμενα δεν ηξερε και πολλα, και παλι καλα χωθηκε ο διευθυντής της τραπεζας και της εδειξε τι πρεπει να κανει. 😯

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, alkis_patrik είπε

Το αμάξι είχε παρακράτηση που ο ιδιοκτήτης δεν πήρε ποτέ ενώ έχει εξοφλήσει εδώ και χρόνια.

Ότι και να σου λέει αυτός δεν έχει σχέση, η τράπεζα μόνο μπορεί να σου πει τι πραγματικά συνέβη.

29 λεπτά πριν, alkis_patrik είπε

Πήγαμε λοιπόν στην Πειραιώς και φυσικά δεν βγάλαμε άκρη με τπτ

Ή πέτυχες υπάλληλο που να μην γνώριζε πως να διαχειριστεί την κατάσταση ή είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα που ακόμα και εκείνος δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη.

Αρση παρακράτησης κυριότητας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.) Εδώ θα βρεις την υπ.δήλωση και την διαδικασία.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην μπλέξεις για ένα αυτοκίνητο.
(Είχα ακούσει για περιπτώσεις όπου έγιναν μεταβιβάσεις με πλαστές άρσεις παρακράτησης με αποτέλεσμα να έρχονται στους νέους ιδιοκτήτες περίεργα σημειώματα από τράπεζες καθώς και ανάλογα τηλεφωνήματα.)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Axelq είπε

Ότι και να σου λέει αυτός δεν έχει σχέση, η τράπεζα μόνο μπορεί να σου πει τι πραγματικά συνέβη.

Ή πέτυχες υπάλληλο που να μην γνώριζε πως να διαχειριστεί την κατάσταση ή είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα που ακόμα και εκείνος δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη.

Αρση παρακράτησης κυριότητας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.) Εδώ θα βρεις την υπ.δήλωση και την διαδικασία.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην μπλέξεις για ένα αυτοκίνητο.
(Είχα ακούσει για περιπτώσεις όπου έγιναν μεταβιβάσεις με πλαστές άρσεις παρακράτησης με αποτέλεσμα να έρχονται στους νέους ιδιοκτήτες περίεργα σημειώματα από τράπεζες καθώς και ανάλογα τηλεφωνήματα.)

μαλλον δεν μπορούν να πάρουν αυτό :  4.Βεβαίωση πιστώτριας εταιρίας περί εξόφλησης οφειλών 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Tο αμαξι εχει παρακρατηση και παρολα αυτα το χρησιμοποιει ο παλιος ιδιοκτητης;

Γιατί πιο το προβλημα?Και εγώ είχα ξεχρεωσει ένα πρώην δικό μου και έκανα άρση της παρακράτησης σχεδόν δύο χρόνια μετά.Το είχα αμελήσει τελείως.Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκτός και αν θέλεις να το μεταβιβάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι κάνουμε αν ο έμπορος έχει κλείσει και δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Χαρτί από την τράπεζα υπάρχει ότι έχει ξεχρεωθει το αυτοκίνητο. 

Δημοσ.

Επειδή πρόσφατα ασχολήθηκα με το δικό μου αμάξι περί παρακράτησης παρόλο που έχω το εξοφλητικό χαρτί πρέπει να πάς πάς στο υπουργείο με υπεύθυνη δήλωση απο αντιπροσωπεία ή απο έμπορο αναλόγως πώς το έχει αγοράσει.

Εαν μπλέκει το πράγμα ψάξε άλλο αμάξι όπως είπαν

Δημοσ.

Με τον εκκαθαριστή της αγροτικής μιλάτε παιδιά, όχι με την Πειραιώς.Η Πειραιώς δεν έχει αγοράσει ούτε ληξιπροθεσμα ούτε προφανώς και εξοφληθεντα δάνεια.

Τώρα αξίζει τον κόπο να μπεις στη διαδικασία;Σχετικό ειναι αυτό.Αν μιλάμε για τόσο κελεπουρι φάση πια, ε δεν είναι και τόσο τραγικό.

Δημοσ.
Στις 2/2/2019 στις 3:37 ΜΜ, tsiro7 είπε

Ξέρει κανείς τι κάνουμε αν ο έμπορος έχει κλείσει και δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Χαρτί από την τράπεζα υπάρχει ότι έχει ξεχρεωθει το αυτοκίνητο. 

Στη δική μου περίπτωση στο ΙΔ. Συμφωνητικό αναφέρεται ως πωλήτρια η multifin Πειραιώς, πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του εμπόρου. Έχω υπ. Δήλωση από τη multifin, ότι έχω εξοφλήσει το δάνειο και μου παραχωρεί την κυριότητα, λέτε να μην χρειάζεται υπ. δήλωση από τον έμπορο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...