nkirkas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στο forum, Είχα ένα ατύχημα πριν κάποιο καιρό και χρειάστηκε να απονευρώσω ένα από τα μπροστινά μου δόντια,μετά από λίγο καιρό παρουσίασε ξανά φλεγμονή πάνω από το δόντι και πήγα στον Κ.Λαμπριανίδη (καθηγητής ΑΠΘ ) για να μου κάνει επανάληψη της θεραπείας ώστε να σώσω το δόντι μου γιατί είμαι και μόλις 23 ετών.(Από Κομοτηνή) Αρκετά χρήματα έφυγαν άδικα συν τα μεταφορικά γιατί τελικώς το δόντι μου υπέστη κάταγμα βαθιά μέσα στο ούλο μετά από λίγες ημέρες. Εν ολίγης πρέπει δυστυχώς να κάνω εξαγωγή,και αυτό ευθύνεται ο οδοντίατρος εδώ στην Κομοτηνή που μου έκανε την απονεύρωση αφήνοντας μικρόβια μέσα στην κοιλότητα του δοντιού αφότου το έκλεισε με σφράγισμα.Η ερώτησή μου για όσους είναι από Θεσσαλονίκη είναι αν γνωρίζετε κάποιον αρκετά καλό εμφυτευματολόγο ώστε να μου κάνει πολύ καλή δουλειά γιατί εδώ ο οδοντίατρος με κατέστρεψε... Υ.Γ. Παρακαλώ μην προωθείτε συγγενείς είτε φίλους ιατρούς κλπ. στο συγκεκριμένο θέμα.Ευχαριστώ.
Baator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Αργυρόπουλος στην Τσιμισκής με Αγ. Σοφίας για μένα είναι σε άλλο επίπεδο, μόνο τον χώρο να δεις λες δεν μπήκα σε οδοντιατρείο, σε κυριλέ ξενοδοχείο είμαι. Θα σου κάνει φοβερή δουλειά και ειδικεύεται στα εμφυτεύματα, δεν είναι απλά ένας καλός οδοντίατρος. Το κακό είναι ότι μόλις ακούσεις τις τιμές του, θα αρχίσεις να ψάχνεις για καρδιολόγο αντί για οδοντίατρο, όπως οι υπηρεσίες, έτσι και οι τιμές του είναι πραγματικά σε ΑΛΛΟ επίπεδο και δεν εννοώ π.χ. διπλάσιες απλά από τον οδοντίατρο απέναντι από το σπίτι σου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Baator 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα