Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kajwbtfe είπε

Κοιτα,όταν μπαίνει ο ένας εννοείται μπαίνει στο λογαριασμό του.Τι νόημα έχει να μπείτε στον ίδιο λογαριασμό?

Α κατάλαβα απλά θα το έχω μέσα το mail του.. Κ θα μπαίνω με το δικό μου

7 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Μοιράζομαι έτσι ένα χρόνο τουλάχιστον δυο λογαριασμούς μαζί με το βαφτηστηρι-ανιψι μου.Σε κάθε μία κονσόλα από τις δύο υπάρχουν και οι δύο λογαριασμοί μας.Ετσι βάζω εγώ Gold και κατεβάζει ο μικρός ότι θέλει.Τα save όμως είναι διαφορετικά για κάθε λογαριασμό.

Δε θα κλείνει όταν μπαίνει ο ένας η ο άλλος? 

Δημοσ.

Ναι.Κανε τη διαδικασία όπως λέει ο Μιχάλης πιο πάνω και θα δεις ότι είναι πανευκολο.Τωρα για θέμα εμπιστοσύνης τι να σου πω?Εγώ με το ανίψι μου το έχω..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θα έχεις τον λογαριασμό το email μέσα και τα παιχνίδια θα τα αγοράζετε από εκεί και κ καθένας θα παίζει με τον δικό του λογαριασμό αν μπείτε και οι δύο ταυτόχρονα τότε ναι θα σας πετάξει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jumaru1821 είπε

Ναι ιι

Μάλιστα 

Δε θα αποσυνδέεται όταν μπαίνει ο ένας η ο άλλος?? 

Τέλος, μπαίνετε ο καθένας από το δικό του προφίλ και στα games and apps/ready to install εμφανίζονται ότι υπάρχει για κατέβασμα.

Δεν χρειάζεται πλέον να ξαναμπείτε στον λογαριασμό του φίλου, απλά θα υπάρχει στην κονσόλα σαν δεύτερο account.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα τη διαδικασία.. Δε μου εμφανίζει όμως τα παιχνίδια απ το προφίλ μου.. Πρέπει να μπω στο δικό του κ μετά τα κατεβάζω.. 

Επεξ/σία από jumaru1821
Δημοσ.

Κάνε reboot κονσόλα/router. Εν τέλει μπορείς και να σβήσεις από την κονσόλα σου τον λογαριασμού του φίλου και το ίδιο και αυτός αφού αρχίσει και λειτουργεί το sharing.

Δημοσ.

Ναι και εγώ όταν έκανα την διαδικασία χρειάστηκαν επανεκκινήσεις στις κονσόλες μας με το άτομο που κάνω sharing για να δείξει τα παιχνίδια. Τρώει σκαλώματα το Xbox Live.  Ίσως χρειαστεί και login in/out εκ μέρους σας στους λογαριασμούς σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...