Προς το περιεχόμενο

USB Video Capture σε Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οι logitech είναι κορυφαίες σε αυτό το είδος. Δεν μας γράφεις τι ανάλυση θες κλπ. Ενδεικτικά η πιο value for money στο skroutz εμφανίζεται αυτή. Ειδάλλως αν θες 1080p 30fps κλπ, πας σε κάποια σαν αυτή, με το αντίστοιχο αντίτιμο βέβαια.

Δημοσ.

Blackmagic χρησιμοποιώ εγώ. Απλά είναι λίγο περίεργο το πράγμα με το USB...

Το intensity shuttle είναι ακριβώς αυτό που θες. Όμως δεν μου άρεσε πάρα πολύ σας συσκευή γιατί ήταν λίγο ιδιότροπο όταν χρησιμοποιούνταν εναλλάξ πολλαπλά shuttles σε πολλαπλά windows laptop. Η αλήθεια είναι πως ένα που το έχω μόνιμα σε έναν σταθερό δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα, και κάθε φορά που τυχαίνει να το έχω χρησιμοποιήσει σε Mac δεν είχε πρόβλημα.

Απο την άλλη, το Web Presenter είναι πολύ πολύ καλό! Και κάνει αυτό την συμπίεση, οπότε δεν τρώει πόρους από το σύστημα σου. Απλά βγάζει μόνο μέχρι 720p.

Τέλος αν θα σου πρότεινα κάτι, θα ήταν το UltraStudio mini Recorder πέρα του ότι είναι το πιο φθηνό απ'όλες τις επιλογές, και βγάζει και την καλύτερη ποιότητα, είναι σκυλιά και δεν παθαίνουν τίποτα! Απλά δεν βγαίνουν με USB, όλα είναι με Thunderbolt.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...