Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexis67676767 είπε

Δώσε μου σε link την επίσημη επιβεβαίωση της Nintendo ότι το είχε δώσει στη Namco. Ανεπιβεβαιωτη φήμη είναι, όπως φήμη ηταν ότι θα κυκλοφορούσε το παιχνίδι μέσα στο '19. Τώρα ξέρουμε επίσημα ότι το έδωσε στη Retro. 

Τα στούντιο είναι ελεύθερα με τα δικά τους παιχνίδια. Όταν μια εταιρία δίνει δικό της παιχνίδι σε στούντιο να το αναπτύξει, αυτό δεν ισχύει. Πάντα έχει την εποπτεία στα στούντιο που δίνει τίτλους της, γιατί είναι περιουσία της. Η Nintendo είναι γνωστή για την 'σφιχτη' σχεση που έχει με τα στούντιο που αναπτύσσουν τίτλους της (η μισή Nintendo είχε μετακομίσει στη sqware για το Mario rpg). 

https://www.nintendo-insider.com/the-metroid-prime-4-developer-is-bandai-namco-studios-japan/

Είμαι στο δρομο αλλά αν θες μπορώ να ψάξω επιβεβαίωση και από την namco

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Volga είπε

https://www.nintendo-insider.com/the-metroid-prime-4-developer-is-bandai-namco-studios-japan/

Είμαι στο δρομο αλλά αν θες μπορώ να ψάξω επιβεβαίωση και από την namco

Nintendo only chose to explain that it was “talented new development team.” Δεν το επιβεβαίωσε. Ούτε η namco το έχει επιβεβαιώσει. Το μόνο που διέρρευσε είναι ότι ετοιμάζει ένα παιχνίδι first-person shooter adventure για το switch. Ποτε δεν επιβεβαίωσαν ότι η namco ετοιμάζει το metroid. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Nintendo only chose to explain that it was “talented new development team.” Δεν το επιβεβαίωσε. Ούτε η namco το έχει επιβεβαιώσει. Το μόνο που διέρρευσε είναι ότι ετοιμάζει ένα παιχνίδι first-person shooter adventure για το switch. Ποτε δεν επιβεβαίωσαν ότι η namco ετοιμάζει το metroid. 

ΟΚ ότι πεις... 

metroid_prime_4_bandai_namco.jpg

3 ώρες πριν, sils είπε

Εχεις υπολογίσει φανταζομαι οτι το s8 πχ ειναι περιπου 65% μικρότερο και λεπτοτερο και ελαφρυτερο γιατι προοριζεται για αλλη χρήση. 

Επισης εαν του εβαζαν μεσα στο ογκο του switch το συστημα ψυξης του switch θα το κατάφερνε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ

Απλα απο τοτε ειχε στα σχεδια να βγαλει το 2 revision more powerful που οπωσδηποτε πολλοί απο εμας θα ρο τιμησουν δεοντως οπως Εγω. 

The Switch CPU is pretty far behind smartphones, particularly those from Apple. It's based on the 2014 A57 architecture which was ARM's first stock 64 bit design. There have been three new designs from ARM since then, the A72, A73, and A75. Each generation brought a large increase in performance while also lowering power-draw from the previous. A73 is what went into most 2017 phones using the Snapdragon 835, and now we're seeing A75 in Snapdragon 845 phones. Apple crafts their own custom CPU designs, although still fundamentally based on ARM. The A72/A73/A75 cores used in modern smartphones can offer up to 2-3x performance over the low clocked A57 Nintendo is using, and you can add another 2X on top of those for Apple's chips. So if you have a 2016 phone or beyond, you can expect about 2-3x the CPU performance. There just isn't any competition here, the Switch gets smoked in the CPU department.

Και για να ξερουμε τι λεμε

The Switch also has active cooling via a fan, so developers can expect a completely consistent level of performance 100% of the time while running their software, vs phones which have to throttle their clockspeeds after a few minutes of gameplay due to heat buildup.

Πηγη.

https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/8b3s73/how_powerful_is_the_switch_compared_to_todays/

Στα λόγια μου ερχεσαι. Αν το έκανε γκουμουτσα θα εριχνε την τιμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Volga είπε

ΟΚ ότι πεις... 

metroid_prime_4_bandai_namco.jpg

Στα λόγια μου ερχεσαι. Αν το έκανε γκουμουτσα θα εριχνε την τιμή. 

Ακριβώς, πουθενά δεν αναφέρεται το metroid prime 4. Ακομα και οι φήμες αναφέρουν πως το project ήταν της namco Japan και όχι Singapore 

Επεξ/σία από alexis67676767
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Ακριβώς, πουθενά δεν αναφέρεται το metroid prime 4. Ακομα και οι φήμες αναφέρουν πως το project ήταν της namco Japan και όχι Singapore 

Ρε συ με το χέρι στην καρδιά... Εσύ δηλαδή περιμένεις ότι όπου ναναι η namco έχει ένα fps adventure στα σκαριά αποκλειστικα για το switch που ετοιμάζεται 2 χρόνια και δεν έχει δείξει τίποτα και όπου ναναι θα το δούμε; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Volga είπε

Ρε συ με το χέρι στην καρδιά... Εσύ δηλαδή περιμένεις ότι όπου ναναι η namco έχει ένα fps adventure στα σκαριά αποκλειστικα για το switch που ετοιμάζεται 2 χρόνια και δεν έχει δείξει τίποτα και όπου ναναι θα το δούμε; 

Nintendo δεν το επιβεβαίωσε, ούτε η namco. Γιατί; Μας κρύβουν κάτι; Πες μου ένα παιχνίδι που ανέλαβε άλλο στούντιο και η Nintendo δεν το αποκάλυψε ποτέ. Μιλάμε με γεγονότα, όχι με φήμες (έστω και βασιμες). Πάντα όταν δίνει τίτλο της να τον αναπτύξει άλλος, το γνωστοποιεί. Εκτός εάν ήξερε από την αρχή, ότι είναι Τζόκερ αυτή η επιλογή της και μας δούλευε από την αρχή. Το γεγονός είναι ότι ανακοίνωσε την ανάπτυξη του metroid 4 αρχές του 2017 και θα το δούμε τέλος του 2021 (και μακάρι να βγει τότε). Ξέρεις πόσοι πήραν switch για να μπορούν να το παίξουν Day one? Και για να μιλάμε με ίδιους όρους...για σένα, σύμφωνα με βάσιμες φήμες, το ανέλαβε η namco και για μένα, συμφωνα με βάσιμες φήμες, θα το είχα στα χέρια μου τέλος του 2019. Περιμένω να μου ανακοινώσει το στάδιο της ανάπτυξης και πότε θα το παίξω...και ανακοινώνει ότι πετάει τα πάντα, δεν κρατάει ούτε το story και όλα από την αρχή. Φταίει μόνο η Nintendo, γιατί δημιούργησε hype για το metroid χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια της, απολύτως τίποτα. Πότε ξανάγινε να ανακοινώσει ότι δεν την ικανοποιεί ο τίτλος της και τον ξεκινάει ξανά από το μηδέν; Δύο χρόνια έδειχνε ένα λογότυπο! Διαφήμιζε ένα λογότυπο και παχιά λόγια. Συγγνώμη που σου μιλάω έτσι, αλλά είναι η πλήρης απογοήτευση που έχω. Και όταν βγει, σιγά μην παίζει σε αυτό το switch, θα πρέπει να πάρεις την πιο δυνατή κονσόλα (που σίγουρα θα βγάλει μέσα σε τρία χρόνια). Φαντάσου όλα τα παιχνίδια της να τα δίνει σε στούντιο και να μην τους ελέγχει τα πρώτα δύο χρόνια. Θα βλέπουμε Mario, donkey, smash bros και Zelda κάθε 8 χρόνια και αν! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexis67676767 είπε

Nintendo δεν το επιβεβαίωσε, ούτε η namco. Γιατί; Μας κρύβουν κάτι; Πες μου ένα παιχνίδι που ανέλαβε άλλο στούντιο και η Nintendo δεν το αποκάλυψε ποτέ. Μιλάμε με γεγονότα, όχι με φήμες (έστω και βασιμες). Πάντα όταν δίνει τίτλο της να τον αναπτύξει άλλος, το γνωστοποιεί. Εκτός εάν ήξερε από την αρχή, ότι είναι Τζόκερ αυτή η επιλογή της και μας δούλευε από την αρχή. Το γεγονός είναι ότι ανακοίνωσε την ανάπτυξη του metroid 4 αρχές του 2017 και θα το δούμε τέλος του 2021 (και μακάρι να βγει τότε). Ξέρεις πόσοι πήραν switch για να μπορούν να το παίξουν Day one? Και για να μιλάμε με ίδιους όρους...για σένα, σύμφωνα με βάσιμες φήμες, το ανέλαβε η namco και για μένα, συμφωνα με βάσιμες φήμες, θα το είχα στα χέρια μου τέλος του 2019. Περιμένω να μου ανακοινώσει το στάδιο της ανάπτυξης και πότε θα το παίξω...και ανακοινώνει ότι πετάει τα πάντα, δεν κρατάει ούτε το story και όλα από την αρχή. Φταίει μόνο η Nintendo, γιατί δημιούργησε hype για το metroid χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια της, απολύτως τίποτα. Πότε ξανάγινε να ανακοινώσει ότι δεν την ικανοποιεί ο τίτλος της και τον ξεκινάει ξανά από το μηδέν; Δύο χρόνια έδειχνε ένα λογότυπο! Διαφήμιζε ένα λογότυπο και παχιά λόγια. Συγγνώμη που σου μιλάω έτσι, αλλά είναι η πλήρης απογοήτευση που έχω. Και όταν βγει, σιγά μην παίζει σε αυτό το switch, θα πρέπει να πάρεις την πιο δυνατή κονσόλα (που σίγουρα θα βγάλει μέσα σε τρία χρόνια). Φαντάσου όλα τα παιχνίδια της να τα δίνει σε στούντιο και να μην τους ελέγχει τα πρώτα δύο χρόνια. Θα βλέπουμε Mario, donkey, smash bros και Zelda κάθε 8 χρόνια και αν! 

ΟΚ... Όταν βγάλει η namco το fps adventure exclusive switch game ξαναμιλάμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexis67676767 είπε

Μπορεί να το δούμε για το switch 2...μαζι με το metroid 4!

Δεν καταλαβαίνω ρε αδερφέ το θέμα της συζήτησης. Διαφώνησε κάνεις ότι είναι επιχειρηματικό fail? 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexis67676767 είπε

Εγω δεν διαφωνώ οτι είναι λάθος απίστευτο ο  όλος χειρισμός. Οταν είσαι ένα τεράστιο studio όπως η Nintendo. Μεγέθους μεγαλύτερο της EA πρέπει να σέβεσαι τα ίδια τα IP σου. Δεν γίνεται να δίνεις ένα τέτοιο IP σε μια νεοσύστατη ομάδα και ειδικά δε στην Namco που το μονο που έχει φτιάξει είναι Fighting και Flight Sims. Οχι οτι οι άνθρωποι ειναι κακοί αλλά δεν ειναι το στυλ τους πως να το κάνουμε; Δεν μπορώ να πάω να βάλω τον Σεφερλή σε προταγωνιστικό ρόλο σε θρίλερ. Μπορεί να είναι καλός , άριστος και σε τέτοιο ρόλο... αλλα δεν θα κάτσω να το μάθω ως παραγωγός με τα δικά μου λεφτά.

Εγώ αν θες τη γνώμη μου, θα έπιανα τους ανθρώπους στην Visceral Games που έφτιαξαν το Dead Space, και θα τους έλεγα "Ξέρετε ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνετε, τα λέμε σε 3 χρόνια".

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...