Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Cubanero είπε

Όχι δεν είχε παιχνιδιάρες το ps4 και γι αυτό το πούλησα. Δεν έβρισκα τι να παίξω. Dirt rally έπαιζα και μου άρεσαν uncharted και last of us. Είχα πάρει και το Witcher και το gtav που δε μου άρεσαν. Γενικά χάλια αποκλειστικά το ps4. Το ζελντα και το Μάριο odyssey είναι πολύ καλύτερα από τα καλύτερα αποκλειστικά του ps4 και βγήκαν μαζί με το Switch. Δεν περίμενα να βγάλει καλό παιχνίδι αποκλειστικό μετά από 5 χρόνια. Μετά έβγαλε το god of war αλλά είχε φύγει το τρένο. Είχα πουλήσει το ps4. Το Switch το πήρα δυο μήνες μετά που βγήκε μέχρι να πουλήσω το ps4 pro. Ωστόσο όλο ανέβαλε τη κυκλοφορία του gran tourismo και ήταν για μένα βασικός λόγος που είχα πάρει το ps4. Μεγάλη απογοήτευση η Sony. 

Δεν πειραζει θα παιξεις το gran tourismo sto switch η καποιον αλλον drive simulator...... σε καμια 15 χρονια στο switch 3

Θελω να μου πεις, ενταξει αφου κατα τα λεγομενα σου δεν εχει παιχνιδια το ps4 πια θα παιξεις μετα το mario k to zelda ?επισης θελω να αποκλεισης τα remake αποτο wiiu.

Δηλαδη εισαι οπαδος των drive simulator και πουλησες το ps4 για να παρεις switch?

Επεξ/σία από sils
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Remakes του Wii U έχω παίξει full γιατί δεν είχα την ευκαιρία παλαιότερα. Όπως και θα παίξω Metroid prime trilogy αν βγει. Δεν κατάλαβα θα σου δώσω αναφορά τι μου αρέσει; Εσύ αν ήσουν νιτέντο δεν θα έκανες remakes; Ποια άλλη εταιρεία έχει τέτοια βαριά παιχνίδια στην ιστορία της. Μόνο remakes να έβγαζε θα πουλούσε πιο πολλά από το ps classic που είναι ορισμός της αρπαχτής και ασέβειας στον πελάτη.  Η Sony δεν βγάζει remakes που έπαιξες (uncharted, last of us, colossus, parappa); Αλλά αφού νομίζεις ότι δεν έχει παιχνίδια θα σου πω εγώ μερικά exclusives που έπαιξα. Mario rabbids, octopath traveler, golf story, Mario party και xenoblade. Racing παίζω fast rmx, Mario kart, mantis burn racing, vrally 4, gear club unlimited 2 και monster energy supercross. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2019 στις 9:51 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Δεν απαξιώ εσένα αλλά αυτό που γράφεις, επειδή όμως "εσείς" είστε μια συγκεκριμένης κατηγορίας άτομα (αυτοί που δεν έχετε καν στοιχειώδη πράγματα για αυτά στα οποία σχολιάζετε) και μετά μόλις εκτίθεσαι το γυρνάς στα περί δήθεν "άποψης" και ότι είστε και θύμα κτλ. Μεγαλώστε και παραδεχτείτε την βλακεια που γράψατε και πάμε παρακάτω όπως έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω και εγώ όταν γράψω καμία μπούρδα. 

Όσο για την επιχειρηματολογια τι παραπάνω θες; Στο έγραψα ξεκάθαρα, οθόνη σε native ανάλυση έχει καλύτερη ποιότητα από ότι οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά μικρότερου σε ανάλυση περιεχόμενο χώρια η αύξηση κατανάλωσης και θερμοκρασίας που θα σημάνει ίσως και μικρότερη διάρκεια ζωής για το μηχάνημα. 

Και σταματήστε να το παίζετε θύματα, δεν είναι καθόλου κολακευτικό. 

Ακου για να καταλαβεις ... κανενας δεν στο παιζει θυμα αλλά παντα εσυ εκει γυρνας την κουβέντα και ετσι αμυνεσαι γιατι τα εχουμε ξαναπει και σε αλλες συζητησεις......Εαν καποιος πρεπει να μεγαλώσει αυτος εισαι εσυ και να παψεις να προσβαλεις κοσμο εξαλλου μιλαμε για μια παιχνιδομηχανή το εχεις καταλαβει?

Στο φιναλε ειπαμε θελαμε εν ετη 2017 ,1080p αναλυση με soc που να το υποστηρίζει για τα θεματα θερμοκρασιας μπαταριας κτλ ας τα λυσουν οι σχεδιαστες η ας παρουν εσας να τους τα εξηγήσετε πως να το φιαξουν αλλα ξεχασα εσυ και κανα δυο ακομα δεν βρίσκεται κανενα αρνητικο στην κονσολα και οσοι βρησκουν τους πατε κοντρα οσο δεν παει.

Αυτα λοιπον που σου γραφω δεν με κανουν θυμα αλλα προσωπικοτητα που δηλώνω ότι ξερω τι θελω ,επισης οταν επεμβαίνουν κατι παιδακια που γραφουν και αποκαλουν αγνωστους 'ρακοσυλλεκτες και φτωχομπινεδες' εκει θα επεμβω δυναμικα.

1 ώρα πριν, Cubanero είπε

Remakes του Wii U έχω παίξει full γιατί δεν είχα την ευκαιρία παλαιότερα. Όπως και θα παίξω Metroid prime trilogy αν βγει. Δεν κατάλαβα θα σου δώσω αναφορά τι μου αρέσει; Εσύ αν ήσουν νιτέντο δεν θα έκανες remakes; Ποια άλλη εταιρεία έχει τέτοια βαριά παιχνίδια στην ιστορία της. Μόνο remakes να έβγαζε θα πουλούσε πιο πολλά από το ps classic που είναι ορισμός της αρπαχτής και ασέβειας στον πελάτη.  Η Sony δεν βγάζει remakes που έπαιξες (uncharted, last of us, colossus, parappa); Αλλά αφού νομίζεις ότι δεν έχει παιχνίδια θα σου πω εγώ μερικά exclusives που έπαιξα. Mario rabbids, octopath traveler, golf story, Mario party και xenoblade. Racing παίζω fast rmx, Mario kart, mantis burn racing, vrally 4, gear club unlimited 2 και monster energy supercross. 

Και θα μου πεις τωρα οτι το μαριο παρτυ και το mario rabbits ειναι παιχνιδαρες ετσι ή οτι συγκρινης το burn racing ,v rally 4 με forza k gran tourismo.

Γιατι σας πειραζει τοσο πολυ που η sony τα παει τοσο καλα σε αυτην την γενια? Στην προηγουμενη ηταν η microsoft και η nintendo.

Ειλικρνα δεν μπορω να σας καταλαβω.

Τωρα για το ps classic που μιλάς των 49 ευρω και το πιο δυνατο μηχανημα στην κατηγορια του μην ξεχνάς οτι την μοδα την ξεκινησε η νιντεντο 

Νες μινι, Σνες μινι κτλ και με ενα σορο ανακοινώσεις οτι σταματαει ρην παραγωγη κτλ κτλ ισα ισα για να πουλησει hardware κατώτερο του raspberry pi3 στα 100 ευρω και μπραβο της που το καταφερε.

Επισης ειμαι φαν των καλων remakes οπως resident 2 (το οποιο εαν δεν εχεις δυνατο pc δεν θα ρο παιξεις )

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sils είπε

Ακου για να καταλαβεις ... κανενας δεν στο παιζει θυμα αλλά παντα εσυ εκει γυρνας την κουβέντα και ετσι αμυνεσαι γιατι τα εχουμε ξαναπει και σε αλλες συζητησεις......Εαν καποιος πρεπει να μεγαλώσει αυτος εισαι εσυ και να παψεις να προσβαλεις κοσμο εξαλλου μιλαμε για μια παιχνιδομηχανή το εχεις καταλαβει?

Στο φιναλε ειπαμε θελαμε εν ετη 2017 ,1080p αναλυση με soc που να το υποστηρίζει για τα θεματα θερμοκρασιας μπαταριας κτλ ας τα λυσουν οι σχεδιαστες η ας παρουν εσας να τους τα εξηγήσετε πως να το φιαξουν αλλα ξεχασα εσυ και κανα δυο ακομα δεν βρίσκεται κανενα αρνητικο στην κονσολα και οσοι βρησκουν τους πατε κοντρα οσο δεν παει.

Αυτα λοιπον που σου γραφω δεν με κανουν θυμα αλλα προσωπικοτητα που δηλώνω ότι ξερω τι θελω ,επισης οταν επεμβαίνουν κατι παιδακια που γραφουν και αποκαλουν αγνωστους 'ρακοσυλλεκτες και φτωχομπινεδες' εκει θα επεμβω δυναμικα.

Και θα μου πεις τωρα οτι το μαριο παρτυ και το mario rabbits ειναι παιχνιδαρες ετσι ή οτι συγκρινης το burn racing ,v rally 4 με forza k gran tourismo.

Γιατι σας πειραζει τοσο πολυ που η sony τα παει τοσο καλα σε αυτην την γενια? Στην προηγουμενη ηταν η microsoft και η nintendo.

Τωρα για το ps classic που μιλάς των 49 ευρω και το πιο δυνατο μηχανημα στην κατηγορια του μην ξεχνάς οτι την μοδα την ξεκινησε η νιντεντο 

Νες μινι, Σνες μινι κτλ και με ενα σορο ανακοινώσεις οτι σταματαει ρην παραγωγη κτλ κτλ ισα ισα για να πουλησει hardware κατώτερο του raspberry pi3 στα 100 ευρω και μπραβο της που το καταφερε.

Επισης ειμαι φαν των καλων remakes οπως resident 2 (το οποιο εαν δεν εχεις δυνατο pc δεν θα ρο παιξεις )

Παίξε το PlayStation σου και όταν και ΑΝ κάνει κούκου στη νιντνεντο να βγάλει το hardware,τα games και τιμή οπως τα θέλεις ξανά μπες στον κόπο να διαβάσεις περί νιντυ νιουζ αλλά και να μας γράψεις. Μέχρι τότε σου προτείνω PlayStation και μόνο να βρεις και την ηρεμία σου.

Δημοσ.

Το Mario rabbids είναι παιχνιδάρα και το Mario party έχω άπειρες ώρες με τη γυναίκα μου. Δεν έχω κάτι με τη σόνυ ίσα ίσα που αντίγράφει τη νιτέντο και πάει καλά. Εσυ έχεις πρόβλημα που η νιτέντο πουλάει πιο πολύ από το ps4. Γι αυτό σου απάντησα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greed είπε

Παίξε το PlayStation σου και όταν και ΑΝ κάνει κούκου στη νιντνεντο να βγάλει το hardware,τα games και τιμή οπως τα θέλεις ξανά μπες στον κόπο να διαβάσεις περί νιντυ νιουζ αλλά και να μας γράψεις. Μέχρι τότε σου προτείνω PlayStation και μόνο να βρεις και την ηρεμία σου.

Μην ανυσηχεις για μενα παιζω σε ολα και ειμαι ηρεμος δεν εχω τα κολληματα τα δικά  σας.

Και τα ιερα να σας εβριζαν δεν θα κανατε ετσι

1 ώρα πριν, Cubanero είπε

Το Mario rabbids είναι παιχνιδάρα και το Mario party έχω άπειρες ώρες με τη γυναίκα μου. Δεν έχω κάτι με τη σόνυ ίσα ίσα που αντίγράφει τη νιτέντο και πάει καλά. Εσυ έχεις πρόβλημα που η νιτέντο πουλάει πιο πολύ από το ps4. Γι αυτό σου απάντησα.

Μαλλον δεν εχεις παιξει τα καλα mario party για να λες αυτο παιχνιδαρα

Δημοσ.
Στις 2/2/2019 στις 5:37 ΠΜ, koolisk6 είπε

Η αλήθεια είναι οτι ορισμένοι έχουμε στο μυαλό μας games που μας σημάδεψαν στην παιδική μας ηλικία

και βάση αυτων θέτουμε τα στανταρτς μας...

Προσωπικό παράδειγμα όσο τέλειο κ να είναι το breath of the wild,

την αίσθηση του πρώτου zelda (1986- NES) κ του links awaking στο μονοχρωμο gameboy, δε μου την εκανε...

Πήρα το switch αποκλειστικα γι αυτο το παιχνίδι κ αφου το τελειωσα, το χαρισα στον ανιψιό μου.

Ίσως αυτός το 2050 να θυμάται ακόμα τις παλιές καλές εποχές του ZELDA BOTW....

Εμενα το BOTW μου φανηκε απλα καλο σαν παιχνιδι, κακο σαν Zelda. Ναι το πηγαν σε αλλη κατεθυνση με το Open world και εβαλαν καποια στοιχεια survival που ειναι εντυπωσιακα στην αρχη αλλα αυτο...στην αρχη. Μετα ειναι τρομερα μονοτονο , βαρετο κανεις συνεχεια το ιδιο. Τα shrines πολυ μικρα για να σε κρατησουν και αρκετα απλα. Για μενα δεν δουλεψε αυτο που ηθελαν να κανουν. Οταν το ειχα πρωτοβαλει ελεγα δεν μπορει λενε ολοι ποσο καλο ειναι δεν μπορει να μου φαινεται τοσο ρηχο μετα απο καποιες ωρες και απο περιεργεια ξαναεβαλα το Wind waker που το ειχα προχειρο. 100 φορες καλυτερο. Σαν pacing, σαν ιστορια, σαν παιχνιδι, σαν ολα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2019 στις 10:34 ΜΜ, alexis67676767 είπε

Ε ναι, γιατί τα κατάφερε τόσο καλά με το metroid prime 4, που ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να το φτιάξει και το έδωσε σε άλλο στούντιο. Λογικά θα βγάλει και ένα πιο ακριβό switch για αυτούς που θέλουν ένα αναβαθμισμενο switch (που δεν θα 'σπαει'). 

Το Metroid το είχε δώσει στη Namco να το φτιάξει...

Τον παίζανε αυτοί και τώρα το πήρε και το έδωσε σε δικό της στούντιο ρίχνοντάς τους φώλα.

11 ώρες πριν, sils είπε

Ρε αδερφέ...γιατι δηλαδη σου φαίνεται περίεργο οτι υπάρχουν και άτομα με διαφορετικές γνώμες και θέλω από τα δικά σου;

Το τι του φαίνεται παιχνιδάρα του καθενός είναι μια υποκειμενική άποψη. Γιατι πρέπει ντε και καλά να του αρέσει καλύτερα το Gran Turismo?

Δεν είναι μαθηματικά το gaming να έχει μια σωστή απάντηση. 

----

Σχετικά δε με τη μικρή έκδοση που σκέφεται για το Switch. Προφανώς και θα είναι μικρότερη η οθόνη και λογικά κολλημένα τα joycons γιατί προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

Αν φτιάξει ένα σύστημα με Gorilla Glass 3, 7άρα οθόνη 1080p Super Amoled, τον επεξεργαστή να σηκώνει 1080p σε φορητή λειτουργία 6ωρου χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης και τη συνδεσιμότητα που χρειάζεται με το Joycons που λόγω λειτουργιών κοστίζουν μόνα τους 80 ευρώ!...

Θα κόστιζε το μηχάνημα 850 ευρώ.

Εδώ ολόκληρη Samsung και ακόμη αν κάτσεις να παίξεις παιχνίδια στο κινητο κανα 3ωρο συνεχόμενο (απλά παιχνίδια του σωρού οχι τιποτα τρελό). Ψηνεις αβγό πάνω σε συσκευή που κόστιζε 1 χιλιάρικο.

Λες να μπορουσε η Nintendo και η κάθε Nintendo να το καταφέρει και να μην το έκανε;

Επεξ/σία από Volga
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Volga είπε

Το Metroid το είχε δώσει στη Namco να το φτιάξει...

Τον παίζανε αυτοί και τώρα το πήρε και το έδωσε σε δικό της στούντιο ρίχνοντάς τους φώλα.

Ρε αδερφέ...γιατι δηλαδη σου φαίνεται περίεργο οτι υπάρχουν και άτομα με διαφορετικές γνώμες και θέλω από τα δικά σου;

Το τι του φαίνεται παιχνιδάρα του καθενός είναι μια υποκειμενική άποψη. Γιατι πρέπει ντε και καλά να του αρέσει καλύτερα το Gran Turismo?

Δεν είναι μαθηματικά το gaming να έχει μια σωστή απάντηση. 

----

Σχετικά δε με τη μικρή έκδοση που σκέφεται για το Switch. Προφανώς και θα είναι μικρότερη η οθόνη και λογικά κολλημένα τα joycons γιατί προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

Αν φτιάξει ένα σύστημα με Gorilla Glass 3, 7άρα οθόνη 1080p Super Amoled, τον επεξεργαστή να σηκώνει 1080p σε φορητή λειτουργία 6ωρου χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης και τη συνδεσιμότητα που χρειάζεται με το Joycons που λόγω λειτουργιών κοστίζουν μόνα τους 80 ευρώ!...

Θα κόστιζε το μηχάνημα 850 ευρώ.

Εδώ ολόκληρη Samsung και ακόμη αν κάτσεις να παίξεις παιχνίδια στο κινητο κανα 3ωρο συνεχόμενο (απλά παιχνίδια του σωρού οχι τιποτα τρελό). Ψηνεις αβγό πάνω σε συσκευή που κόστιζε 1 χιλιάρικο.

Λες να μπορουσε η Nintendo και η κάθε Nintendo να το καταφέρει και να μην το έκανε;

Δύο χρόνια τον παίζανε στο στούντιο με εποπτεία της Nintendo, γι'αυτο λέω πως είναι fail της Nintendo. Τα χρήματα μας η Nintendo θα τα έπαιρνε....οχι το στούντιο που το έφτιαξε. Όταν κυκλοφορήσει (σε 3 χρόνια στην καλύτερη), θα ετοιμάζει την επόμενη κονσόλα ή ένα πολύ δυνατότερο switch. Ελπίζω να μην γίνει ότι έγινε με το Zelda στο wii u, που το πετσοκοψανε. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Δύο χρόνια τον παίζανε στο στούντιο με εποπτεία της Nintendo, γι'αυτο λέω πως είναι fail της Nintendo. Τα χρήματα μας η Nintendo θα τα έπαιρνε....οχι το στούντιο που το έφτιαξε. Όταν κυκλοφορήσει (σε 3 χρόνια στην καλύτερη), θα ετοιμάζει την επόμενη κονσόλα ή ένα πολύ δυνατότερο switch. Ελπίζω να μην γίνει ότι έγινε με το Zelda στο wii u, που το πετσοκοψανε. 

Ελεύθερα δουλεύουν τα studio ρε αδερφέ.

Η εποπτεία υπάρχει αλλά οταν υπάρχει και ένα αποτέλεσμα. Τι αποτελεσμα να δείξει η Namco στη Nintendo σε 1-2 χρόνια; (και δεν το λέω για την Nintendo αυτό μονο, βάλε γενικά όποια εταιρεία θες, Sony, Microsoft, Ea οτι θες), Το concept ξεκινά, δείχνεις τα art styles που εχεις φτιάξει και παίρνεις ένα πράσινο φως να ξεκινήσεις να δουλεύεις. 

Εξ αρχής είχα τις αμφιβολίες μου κι εγώ αν μπορεί η Namco να ανταπεξέλθει σε Adventure FPS παιχνίδι χωρίς πείρα. Είναι σαν να πεις στη Sony να σου φτιάξει platform game ή στην Nintendo να σου φτιάξει ποδοσφαιράκι. εεε ΔΕΝ... :D

Οτι είναι επιχειρηματικό Fail δεν διαφωνω. Απλά αυτό που έγραψες στο πρώτο post δεν έχει σχέση με αυτό που μου εξήγησες μετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsibosp είπε

Εμενα το BOTW μου φανηκε απλα καλο σαν παιχνιδι, κακο σαν Zelda. Ναι το πηγαν σε αλλη κατεθυνση με το Open world και εβαλαν καποια στοιχεια survival που ειναι εντυπωσιακα στην αρχη αλλα αυτο...στην αρχη. Μετα ειναι τρομερα μονοτονο , βαρετο κανεις συνεχεια το ιδιο. Τα shrines πολυ μικρα για να σε κρατησουν και αρκετα απλα. Για μενα δεν δουλεψε αυτο που ηθελαν να κανουν. Οταν το ειχα πρωτοβαλει ελεγα δεν μπορει λενε ολοι ποσο καλο ειναι δεν μπορει να μου φαινεται τοσο ρηχο μετα απο καποιες ωρες και απο περιεργεια ξαναεβαλα το Wind waker που το ειχα προχειρο. 100 φορες καλυτερο. Σαν pacing, σαν ιστορια, σαν παιχνιδι, σαν ολα. 

Μακαρι να βγαλουν ενα καλο remake to wind waker. ΑΝΕΤΑ το ξαναπαιζω.

Παντως για μενα το καλητεροzelda ηταν το  remake  του ocarina που πραγματικα ευχαριστηθηκα το 3d στην κυριολεξια επαθα πλακα 

Και μετα το a link between two worlds παλι για το 3ds.

Επεξ/σία από sils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Volga είπε

Ελεύθερα δουλεύουν τα studio ρε αδερφέ.

Η εποπτεία υπάρχει αλλά οταν υπάρχει και ένα αποτέλεσμα. Τι αποτελεσμα να δείξει η Namco στη Nintendo σε 1-2 χρόνια; (και δεν το λέω για την Nintendo αυτό μονο, βάλε γενικά όποια εταιρεία θες, Sony, Microsoft, Ea οτι θες), Το concept ξεκινά, δείχνεις τα art styles που εχεις φτιάξει και παίρνεις ένα πράσινο φως να ξεκινήσεις να δουλεύεις. 

Εξ αρχής είχα τις αμφιβολίες μου κι εγώ αν μπορεί η Namco να ανταπεξέλθει σε Adventure FPS παιχνίδι χωρίς πείρα. Είναι σαν να πεις στη Sony να σου φτιάξει platform game ή στην Nintendo να σου φτιάξει ποδοσφαιράκι. εεε ΔΕΝ... :D

Οτι είναι επιχειρηματικό Fail δεν διαφωνω. Απλά αυτό που έγραψες στο πρώτο post δεν έχει σχέση με αυτό που μου εξήγησες μετά. 

Δώσε μου σε link την επίσημη επιβεβαίωση της Nintendo ότι το είχε δώσει στη Namco. Ανεπιβεβαιωτη φήμη είναι, όπως φήμη ηταν ότι θα κυκλοφορούσε το παιχνίδι μέσα στο '19. Τώρα ξέρουμε επίσημα ότι το έδωσε στη Retro. 

Τα στούντιο είναι ελεύθερα με τα δικά τους παιχνίδια. Όταν μια εταιρία δίνει δικό της παιχνίδι σε στούντιο να το αναπτύξει, αυτό δεν ισχύει. Πάντα έχει την εποπτεία στα στούντιο που δίνει τίτλους της, γιατί είναι περιουσία της. Η Nintendo είναι γνωστή για την 'σφιχτη' σχεση που έχει με τα στούντιο που αναπτύσσουν τίτλους της (η μισή Nintendo είχε μετακομίσει στη sqware για το Mario rpg). 

Επεξ/σία από alexis67676767
Δημοσ.

Ότι φτηνοκατασκευη και να βγάλει με dock gtp που γρατσουναει οθόνη το cult δε σηκώνει κουβέντα λέμε . Ok όλοι είμαστε game μπο'ιδες :P αλλά κάτσε να το δούμε .

Δημοσ.

Switch mini στα 230€ να λανσαριστεί μαζί με τα νέα Pokemon και θα σπάσει κάθε ρεκόρ η ninty. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που δε το ανακοινώνει ακόμα είναι για να μη ρίξει τις πωλήσεις όπως κάνει και η Sony με το Ps5, απλό μάρκετινγκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Volga είπε

Εχεις υπολογίσει φανταζομαι οτι το s8 πχ ειναι περιπου 65% μικρότερο και λεπτοτερο και ελαφρυτερο γιατι προοριζεται για αλλη χρήση. 

Επισης εαν του εβαζαν μεσα στο ογκο του switch το συστημα ψυξης του switch θα το κατάφερνε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ

Απλα απο τοτε ειχε στα σχεδια να βγαλει το 2 revision more powerful που οπωσδηποτε πολλοί απο εμας θα ρο τιμησουν δεοντως οπως Εγω. 

The Switch CPU is pretty far behind smartphones, particularly those from Apple. It's based on the 2014 A57 architecture which was ARM's first stock 64 bit design. There have been three new designs from ARM since then, the A72, A73, and A75. Each generation brought a large increase in performance while also lowering power-draw from the previous. A73 is what went into most 2017 phones using the Snapdragon 835, and now we're seeing A75 in Snapdragon 845 phones. Apple crafts their own custom CPU designs, although still fundamentally based on ARM. The A72/A73/A75 cores used in modern smartphones can offer up to 2-3x performance over the low clocked A57 Nintendo is using, and you can add another 2X on top of those for Apple's chips. So if you have a 2016 phone or beyond, you can expect about 2-3x the CPU performance. There just isn't any competition here, the Switch gets smoked in the CPU department.

Και για να ξερουμε τι λεμε

The Switch also has active cooling via a fan, so developers can expect a completely consistent level of performance 100% of the time while running their software, vs phones which have to throttle their clockspeeds after a few minutes of gameplay due to heat buildup.

Πηγη.

https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/8b3s73/how_powerful_is_the_switch_compared_to_todays/

Επεξ/σία από sils

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...