Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sils είπε

Όποιος έχει τα φράγκα αγοράζει, όποιος όχι είναι μέσα στη κλαψα για να δικαιολογήσει την αδυναμία του.

Εχω μεγαλη απορια τι ειναι αυτο που σε κανει να νομιζεις οτι οποιος δεν εχει φραγκα  ειναι μεσα στη κλαψα  και δικαιολογεί την αδυναμια του?

Απο ποτε η δυναμη εχει να κανει με τα φραγκα 

2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

1080p σε portable mode, τότε φυσικά και η καλύτερη επιλογή θα ήταν μια 1080p οθόνη.

Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sils είπε

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Mα δεν συμφωνει μαζι σου εδω. Λεει απλα το αυτονοητο οτι μια μεγαλυτερης αναλυσης οθονη ειναι περιττη μιας και και σε portable mode βγαζει 720p το chip οποτε οτιδηποτε μεγαλυτερο θα ηταν αχρηστο και ενεργοβορο χωρις λογο. Το θεμα σου δεν ειναι η μεγαλυτερης αναλυσης οθονη αλλα καλυτερο chip που να βγαζει τουλαχιστον 1080p σε portable mode με την ιδια αναγκη σε ρευμα ωστε να μην εισαι με μπαλαντεζα στο χερι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, primeragt είπε

Mα δεν συμφωνει μαζι σου εδω. Λεει απλα το αυτονοητο οτι μια μεγαλυτερης αναλυσης οθονη ειναι περιττη μιας και και σε portable mode βγαζει 720p το chip οποτε οτιδηποτε μεγαλυτερο θα ηταν αχρηστο και ενεργοβορο χωρις λογο. 

Όχι απλώς περιττή αλλά σε αυτή την περίπτωση χειρότερη μιας και όλα τα παιχνίδια θα φαίνονταν απίστευτα θολά. Μια υψηλής ανάλυσης οθόνη απαιτεί και υψηλής ανάλυσης περιεχόμενο. Αλλιώς το τελικό αποτέλεσμα είναι χειρότερο.  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sils είπε

Εισαι εριστικός και προσβλητικος το εαν εισαι ανετος η Οχι Οικονομικά δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα οπως και εσενα δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν τα οικονομικα του αλλου . Αλλα εαν ησουν πιο ωριμος θα το ήξερες αυτο.

Δηλαδη ολους εσας τους υπερμαχους του 720p θα σας χαλαγε εαν ειχε 1080 p.? Ειλικρινα απορω. Επομενως φανταζομαι οτι οταν το βγαλουν με 1080p δεν θα το πάρετε ετσι δεν ειναι.

Τωρα προσωπικά εχω μια τεραστια συλλογη απο κονσολες και μπορω να εκφρασω γνωμη για ολες.

Απλα μην προσβαλεις οταν δεν γνωριζεις η δεν εχεις φιλικές σχεσεις με τους αλλους σου το λεω σαν συμβουλή. 

Εριστικός μπορεί καθώς δεν χαϊδεύω αυτιά. Προσβλητικός θα ήθελα να μου το παραθέσεις.

Όταν ο άλλος μπαίνει και λέει για 300€ θέλω full HD ανάλυση δεν φταίω εγώ αλλά αυτός που μετράει το 300αρι λες και αγοράζει αμάξι.

Ναι θα με χαλαγε 1080p. Άχρηστο χαρακτηριστικό σε αυτές τις ινστες που το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν χειρότερη αυτονομία.

Να σου θυμίσω 1366x768 έχουν ακόμα και σήμερα πολλά 15" laptops και μιλάμε πολλές φορές για συστήματα που τρέχουν και 8k video. 

Και να στο θέσω αλλιώς... Θα σε χαλαγε να έτρεχε το PS4 4k και όχι 900p? 100 Watt καίει εξάλλου το σαπακι αλλά το πήρες και έχεις συμβιβαστεί εκεί τι; Δεν έχεις διπλά σταναρς;

8 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε

Ε να στειλετε τοτε στην νιντεντο feedback το επομενο να το κανει με αναλύση 800p να απολαβανετε ακομη περισσότερο φοτητοτητα απο τη μπαταρία! 

Το οτι θα ηταν σαν hardware πακετο soc και οθονη 1080p  και οι dvs θα εγραφαν τα παιχνίδια σε αυτη την ανάλυση δε σας περνα απο το μυαλο, ε?? 

Για tetris και angry birds ειστε μερικοι

Τα παιχνίδια τρέχουν σε 720p χαμηλώνοντας τα MHz στο hardware σε portable mode. Σε full load στο dock μπορεί να τραβήξει και 30watt.

Δεν το σκέφτηκες πως οι μπαταρίες μας είναι gtp και δεν κρατάνε 3-4 ώρες καλά καλά το switch με underclock?

Επεξ/σία από greed
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greed είπε

Εριστικός μπορεί καθώς δεν χαϊδεύω αυτιά. Προσβλητικός θα ήθελα να μου το παραθέσεις.

Όταν ο άλλος μπαίνει και λέει για 300€ θέλω full HD ανάλυση δεν φταίω εγώ αλλά αυτός που μετράει το 300αρι λες και αγοράζει αμάξι.

Ναι θα με χαλαγε 1080p. Άχρηστο χαρακτηριστικό σε αυτές τις ινστες που το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν χειρότερη αυτονομία.

Να σου θυμίσω 1366x768 έχουν ακόμα και σήμερα πολλά 15" laptops και μιλάμε πολλές φορές για συστήματα που τρέχουν και 8k video. 

Και να στο θέσω αλλιώς... Θα σε χαλαγε να έτρεχε το PS4 4k και όχι 900p? 100 Watt καίει εξάλλου το σαλάμι αλλά το πήρες και έχεις συμβιβαστεί εκεί τι; Δεν έχεις διπλά σταναρς;

Οταν αποκαλεις μια μεριδα ανθρωπων ρακοσυλλεκτες εισαι οχι μόνο προσβλητικος αλλα και πολλα αλλα.

Δεν ειναι μαγκια να γραφεις με τετοιο υφος ουτε προσον εκτος και εαν συμπεριφερεσαι ετσι και κοινωνικά αλλα εκει παμε αλλου.

Στο θεμα τωρα.

Δεν με ενδιαφερει τι βγαζει το ps4 pro η το χβοχ η το gameboy advance αλλα δεν μπορει να επιμένεις οτι η αύξησή της ανάλυσης ειναι ενα άχρηστο πραγμα.Ελεος δηλαδη.

Μπορουσαν βεβαία απο την αρχη να το βγαλουν ετσι με ικανο soc που θα υποστηριζει 1080p αλλα ετσι ια αντεχε περισσότερο στον χρονο και αυτο δεν συμφερει.

Αυτο δεν το εκανε μονο η ninty το εκαναν ολες οι εταιριες.

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, sils said:

Ασ εβαζαν λοιπο  1080p και ας ηταν περιττό εγω και πολυ αλλοι θα το εκτιμούσαμε , εξαλλου εμεις οταν βλεπουμε μια ταινια 720p ,1080p ,4k Δεν εχουμε μαζι μας μεζουρα για να μετραμε την αποσταση που θα κατσουμε.

Έχει δίκιο ο φίλος παιδιά, είναι κρίμα να μην μπορούμε να δούμε μια 1080p ταινία στο Netflix στο Switch μας. :(

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sils είπε

Εαν καποιος εδω είναι φωστηρας αυτος εισαι εσυ , Παντα μα παντα τους πικαρης ολους και τους απαξιεις οταν δεν συμφωνούν με την γνωμη σου . 

Πρεπει να μαθεις λοιπον οτι σε μια συζήτηση πρεπει να κανεις διάλογο και οταν δεν συμφωνεις να επιχειρηματολογης ,οχι του στυλ δεν ξερεται τίποτα εσεις διαβαστε για να μαθετε κτλ.

Δεν απαξιώ εσένα αλλά αυτό που γράφεις, επειδή όμως "εσείς" είστε μια συγκεκριμένης κατηγορίας άτομα (αυτοί που δεν έχετε καν στοιχειώδη πράγματα για αυτά στα οποία σχολιάζετε) και μετά μόλις εκτίθεσαι το γυρνάς στα περί δήθεν "άποψης" και ότι είστε και θύμα κτλ. Μεγαλώστε και παραδεχτείτε την βλακεια που γράψατε και πάμε παρακάτω όπως έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω και εγώ όταν γράψω καμία μπούρδα. 

Όσο για την επιχειρηματολογια τι παραπάνω θες; Στο έγραψα ξεκάθαρα, οθόνη σε native ανάλυση έχει καλύτερη ποιότητα από ότι οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά μικρότερου σε ανάλυση περιεχόμενο χώρια η αύξηση κατανάλωσης και θερμοκρασίας που θα σημάνει ίσως και μικρότερη διάρκεια ζωής για το μηχάνημα. 

Και σταματήστε να το παίζετε θύματα, δεν είναι καθόλου κολακευτικό. 

• Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, ikaruga24 said:

Δεν απαξιώ εσένα αλλά αυτό που γράφεις, επειδή όμως "εσείς" είστε μια συγκεκριμένης κατηγορίας άτομα (αυτοί που δεν έχετε καν στοιχειώδη πράγματα για αυτά στα οποία σχολιάζετε) και μετά μόλις εκτίθεσαι το γυρνάς στα περί δήθεν "άποψης" και ότι είστε και θύμα κτλ. Μεγαλώστε και παραδεχτείτε την βλακεια που γράψατε και πάμε παρακάτω όπως έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω και εγώ όταν γράψω καμία μπούρδα. 

Όσο για την επιχειρηματολογια τι παραπάνω θες; Στο έγραψα ξεκάθαρα, οθόνη σε native ανάλυση έχει καλύτερη ποιότητα από ότι οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά μικρότερου σε ανάλυση περιεχόμενο χώρια η αύξηση κατανάλωσης και θερμοκρασίας που θα σημάνει ίσως και μικρότερη διάρκεια ζωής για το μηχάνημα. 

Και σταματήστε να το παίζετε θύματα, δεν είναι καθόλου κολακευτικό. 

Μου αρέσει που απαντάς στα σοβαρά σε άτομο που είπε «ας είχε 1080p οθόνη για το γαμώτο», ακόμα κι όταν δεν κάνουν χρήση αυτής της ανάλυσης τα games (και ειδικά όταν μιλάμε για μια κονσόλα που έχει πολύ σοβαρότερες ελλείψεις μάλιστα).

Καλή τύχη να βγάλεις άκρη, δεν σε βλέπω όμως!

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, sils said:

Μπορουσαν βεβαία απο την αρχη να το βγαλουν ετσι με ικανο soc που θα υποστηριζει 1080p αλλα ετσι ια αντεχε περισσότερο στον χρονο και αυτο δεν συμφερει.

Ποιο να έβαζε? 

Δεν θα επηρέαζε τίποτα άλλο αυτό? Μόνο την αντοχή στο χρόνο που δεν συμφέρει? 

Την τιμή? Αυτονομία ίσως? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sils είπε

Δεν πιστευω οτι ειδικα στην ελλαδα  υπαρχει ανθρωπος που να εχει switch χωρις ps4 και εαν ναι ειναι ελάχιστοι.

πούλησα το ps4 pro για να πάρω switch. ΑΝ έχεις αποριές στο εξηγώ

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Το NSW παίζει 40% underclock όταν είναι σε φορητό. Ούτε ζεσταίνεται ούτε δουλεύει η φάνα του. Και όλα αυτά για να παίξει την οθόνη 1:1. Και 9 ιντσες να πάει την οθόνη πάλι τα 720p θα είναι καλή επιλογή. Τι να κάνεις τόσα πίξελ σε τόσο μικρό πανελ; Σπατάλη πόρων, ενέργειας μεγάλο βάρος κτλ.

Τα πιξελ δεν είναι μέτρο σύγκρισης ποιότητας, θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Ούτε πόσο μεγάλη την έχει ο καθένας.

Δημοσ.

Οποιος λεει οτι η οθονη του switch δεν βγαζει ωραια εικονα και ποιοτητα στα games απλα δεν το εχει δει και δεν το εχει πιασει στα χερια του.απλα εχει μια αναλυση στο μυαλο του και δεν του καθεται καλα.μια αναλυση που παιζει το xbox σε 50αρα tv και του αρεσει  αλλα στο switch σε 6 ιντσες δεν ειναι αρκετη. Προσωπικα γουσταρω να δω και εγω 4κ αλλα δεν γινονται αυτα ακομα.

2 ώρες πριν, Cubanero είπε

πούλησα το ps4 pro για να πάρω switch. ΑΝ έχεις αποριές στο εξηγώ

Εγω θα ειχα πουλησει το one x αν δεν το ειχε καβατζωσει ο πιτσιρικας,εχω να πιασω το κοντρολερ κανα 2 μηνες,ωραιο μηχανημα το switch

Δημοσ.

Εδω και χρονια η Nintendo παιζει σε διαφορετικη κατηγορια απο τους αλλους 2. Την ωρα που οι αλλοι κοντραριζονταν στα γραφικα και στις αναλυσεις, η Nintendo επενδυσε στο διαφορετικο και με το wii τους πηρε τα σοβρακα. Με το switch τωρα επενδυσε στην φορητοτητα και οπως παντα στο gameplay. Μεχρι στιγμης της βγαινει...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, aris1986 είπε

Έπαιξες όλες τις παιχνιδαρες συν. RDR2 και λες τώρα μέχρι το PS5 ας δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Είναι σαν κάποιους που είχαν ωραίες γυναίκες αλλά δεν έκαναν για σπίτι, τις παράτησαν αφού τις εστιψαν σαν λεμόνια και παντρεύτηκαν wife material αλλά second tier (δεύτερο).

Όχι δεν είχε παιχνιδιάρες το ps4 και γι αυτό το πούλησα. Δεν έβρισκα τι να παίξω. Dirt rally έπαιζα και μου άρεσαν uncharted και last of us. Είχα πάρει και το Witcher και το gtav που δε μου άρεσαν. Γενικά χάλια αποκλειστικά το ps4. Το ζελντα και το Μάριο odyssey είναι πολύ καλύτερα από τα καλύτερα αποκλειστικά του ps4 και βγήκαν μαζί με το Switch. Δεν περίμενα να βγάλει καλό παιχνίδι αποκλειστικό μετά από 5 χρόνια. Μετά έβγαλε το god of war αλλά είχε φύγει το τρένο. Είχα πουλήσει το ps4. Το Switch το πήρα δυο μήνες μετά που βγήκε μέχρι να πουλήσω το ps4 pro. Ωστόσο όλο ανέβαλε τη κυκλοφορία του gran tourismo και ήταν για μένα βασικός λόγος που είχα πάρει το ps4. Μεγάλη απογοήτευση η Sony. 

• Like 1
Δημοσ.

με το καλο να ερθει το μικρο αδερφακι και ελπιζω μετα να βρει χρονο να συμμαζεψει το store  της που εχει γεμισει με ολη τη σαβουρα που υπαρχει στο google play store και στο steam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...