Έλεος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αυτοί που μιλάτε για καλύτερη οθόνη, συνειδητοποιειτε ότι αυτό θα σήμαινε αναγκαστικά και μεγαλύτερη μπαταρία, άρα κ μεγαλύτερη τιμή, άρα κ μεγαλύτερα παράπονα;
greed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Έλεος είπε Αυτοί που μιλάτε για καλύτερη οθόνη, συνειδητοποιειτε ότι αυτό θα σήμαινε αναγκαστικά και μεγαλύτερη μπαταρία, άρα κ μεγαλύτερη τιμή, άρα κ μεγαλύτερα παράπονα; Μα αν ανεβάσει τιμή μετά θα ζητάνε microled 120hz τουλάχιστον αλλά και πάλι δεν θα το πάρουν γιατί ποιος παίζει Μάριο το 2019... 1
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, sils είπε Δηλαδη οι εταιρειες που βαζουν minimum οθονες 1080 p εδω κ 4 χρονια στα κινητά δεν ξερουν τι κανουν κριμα δεν πηραν κανενα μαθημα απο την ninty...... Και να μην επαιζε καποιον ρολο επρεπε για το Γαμοτο να εχει 1080 p οθονη. Αλλα θα πεις και τι νεο future να βαλουν Ρε παιδιά ήμαρτον, σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε. Δεν είπαμε να είστε φωστήρες αλλά πραγματικά λίγη λογική και μια στοιχειώδης γνώση. 1
parlapipas25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλουν πιο μικρό switch.Αν το σκεφτεί κανείς λογικά δεν υπάρχει νόημα.Και το σημερινό switch μια χαρά φορητό ειναι. Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να καλύψουν την τρύπα του επεξεργαστή. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 9 minutes ago, parlapipas25 said: Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να καλύψουν την τρύπα του επεξεργαστή. Έχει ήδη γίνει patched η τρύπα χωρίς revision.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, sils είπε To ξερεις οτι αυτο ισχυει και για σενα. Φίλε μου είναι εμφανέστατο ότι πραγματικά δεν ξέρεις για τι γράφεις. Φυσικά δεν είσαι ο μόνος, απλά το δικό σου είναι το πιο χτυπητο μήνυμα. Αδιάφορες οι τρολιες και οι γελοιότητες. Δεν ζήτησα να είσαι φωστήρας αλλά σοβαρά τώρα γιατί έγραψες αυτό που έγραψες;
ELMastas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχουν πολύ πλάκα κάποια απο αυτά που διαβάζω πιο πάνω,μεταξύ σοβαρού και αστείου,πιστεύω πως η νιντέντο,ίσως να είναι η μόνη εταιρία στόν χώρο,που οχι βελτίωση,αλλά και χειρότερη κονσόλα να βγάλει,downgrade να κάνει,να κόψει features να τα κάνει πιο πλαστικούρες κλπ και αν απλά αλλάξει το μέγεθος και όνομα/χρώμα,θα τρέξουν πολλά φανμπόγια να την αγοράσουν ! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από ELMastas 1 1
mader Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Istros είπε Μικρότερη οθόνη από 6.2" 720p και χειρότερη ποιότητα? δυστυχώς κατι τετοιο, εχεις δικιο.. αλλα δεν θα με χαλαγε καθολου, τουλάχιστον εμενα, που μεγαλασα με GB ασπρόμαυρο και GBC αργοτερα. παντως εαν κόστιζε π.χ. 150€ με τους ιδιους τιτλους του κανονικού switch..... τρεχω να προπαραγγειλω!! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από mader 1
Έλεος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως αλήθεια, τι να μας πουν τα troll για το Switch; Είναι οι ίδιοι που από το launch μας έλεγαν ότι στον χρόνο πάνω θα είναι νεκρή η κονσόλα και οτι θα πάει άπατη σε πωλήσεις. Αυτοί που έπειτα κρυβόντουσαν σε κάθε milestone που ξεπέρναγε. Γαργάρα όλα αυτά τώρα ε; 😂 1
Digital-Entity Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του switch είναι η φορητότητα. Πρόσφατα μετακόμισα εξωτερικό, έχω pc και ps4 pro. Προφανώς πήρα ένα switch και το πήρα μαζί μου.
sils Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Φίλε μου είναι εμφανέστατο ότι πραγματικά δεν ξέρεις για τι γράφεις. Φυσικά δεν είσαι ο μόνος, απλά το δικό σου είναι το πιο χτυπητο μήνυμα. Αδιάφορες οι τρολιες και οι γελοιότητες. Δεν ζήτησα να είσαι φωστήρας αλλά σοβαρά τώρα γιατί έγραψες αυτό που έγραψες; Εαν καποιος εδω είναι φωστηρας αυτος εισαι εσυ , Παντα μα παντα τους πικαρης ολους και τους απαξιεις οταν δεν συμφωνούν με την γνωμη σου . Πρεπει να μαθεις λοιπον οτι σε μια συζήτηση πρεπει να κανεις διάλογο και οταν δεν συμφωνεις να επιχειρηματολογης ,οχι του στυλ δεν ξερεται τίποτα εσεις διαβαστε για να μαθετε κτλ. Ασ εβαζαν λοιπο 1080p και ας ηταν περιττό εγω και πολυ αλλοι θα το εκτιμούσαμε , εξαλλου εμεις οταν βλεπουμε μια ταινια 720p ,1080p ,4k Δεν εχουμε μαζι μας μεζουρα για να μετραμε την αποσταση που θα κατσουμε. Απο την αλλη παντως συμφωνω οτι το switch εχει αριστη οθονη και πολυ καλη χρωματικη ισορροπία. Και εαν ειδες-βρηκες καποιο συντακτικο η ορθογραφικο λαθος μου στειλε μου πμ......
solution1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΝΗΤΟ??? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από solution1
greed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, sils είπε Ασ εβαζαν λοιπο 1080p και ας ηταν περιττό εγω και πολυ αλλοι θα το εκτιμούσαμε , εξαλλου εμεις οταν βλεπουμε μια ταινια 720p ,1080p ,4k Δεν εχουμε μαζι μας μεζουρα για να μετραμε την αποσταση που θα κάτσουμε. Διπλά σταναρς. Στην περίπτωση του switch δηλαδή δεν το αγοράζεις γιατί έχει 720p αλλά από την άλλη αγοράζεις τηλεόραση δίχως μεζούρα για να βλέπεις 4k στις 32" από τα 4 μέτρα. Πάντως εμείς που το τιμήσαμε το μηχάνημα day one είμαστε οι κερδισμένοι.. Οι υπόλοιπο είστε οι "ρακοσυλλέκτες" του χώρου που περιμένετε να πάρετε μια κονσόλα λίγο πρίν πεθάνει και να αγοράζεται μτχ από insomnia ή να κάνετε πειρατικό gaming. Τώρα γιατί το PS4 δεν τρέχει 4k στη τβ μου αλλά ούτε καν 1080p ενώ τραβάει 100watt και κάνει και 300€ ενώ μιλάμε για μηχάνημα 5ετιας δεν σας καίγεται καρφί.. αλλά σας ενοχλούν τα 300€ για μια φορητή 2ετιας επειδή έχει 720p ανάλυση στην οθόνη αλλά υψηλό ppi που ξεχνάτε ως φωστήρες να αναφέρετε λες και αν θα έκανε όλα αυτά που λέτε θα το αγοράζατε.. Και μετά θα άλλαζε ο κόσμος μας... η νιντνεντο θα γινόταν no1..και θα έκλεινε η Sony... Να σας το πω απλά. Συγκινήθηκα αν θα το πάρετε ή αν δεν το πάρετε. Όποιος έχει τα φράγκα αγοράζει, όποιος όχι είναι μέσα στη κλαψα για να δικαιολογήσει την αδυναμία του. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από greed 3
sils Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, greed είπε Διπλά σταναρς. Στην περίπτωση του switch δηλαδή δεν το αγοράζεις γιατί έχει 720p αλλά από την άλλη αγοράζεις τηλεόραση δίχως μεζούρα για να βλέπεις 4k στις 32" από τα 4 μέτρα. Πάντως εμείς που το τιμήσαμε το μηχάνημα day one είμαστε οι κερδισμένοι.. Οι υπόλοιπο είστε οι "ρακοσυλλέκτες" του χώρου που περιμένετε να πάρετε μια κονσόλα λίγο πρίν πεθάνει και να αγοράζεται μτχ από insomnia ή να κάνετε πειρατικό gaming. Τώρα γιατί το PS4 δεν τρέχει 4k στη τβ μου αλλά ούτε καν 1080p ενώ τραβάει 100watt και κάνει και 300€ ενώ μιλάμε για μηχάνημα 5ετιας δεν σας καίγεται καρφί.. αλλά σας ενοχλούν τα 300€ για μια φορητή 2ετιας επειδή έχει 720p ανάλυση στην οθόνη αλλά υψηλό ppi που ξεχνάτε ως φωστήρες να αναφέρετε λες και αν θα έκανε όλα αυτά που λέτε θα το αγοράζατε.. Και μετά θα άλλαζε ο κόσμος μας... η νιντνεντο θα γινόταν no1..και θα έκλεινε η Sony... Να σας το πω απλά. Συγκινήθηκα αν θα το πάρετε ή αν δεν το πάρετε. Όποιος έχει τα φράγκα αγοράζει, όποιος όχι είναι μέσα στη κλαψα για να δικαιολογήσει την αδυναμία του. Εισαι εριστικός και προσβλητικος το εαν εισαι ανετος η Οχι Οικονομικά δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα οπως και εσενα δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν τα οικονομικα του αλλου . Αλλα εαν ησουν πιο ωριμος θα το ήξερες αυτο. Δηλαδη ολους εσας τους υπερμαχους του 720p θα σας χαλαγε εαν ειχε 1080 p.? Ειλικρινα απορω. Επομενως φανταζομαι οτι οταν το βγαλουν με 1080p δεν θα το πάρετε ετσι δεν ειναι. Τωρα προσωπικά εχω μια τεραστια συλλογη απο κονσολες και μπορω να εκφρασω γνωμη για ολες. Απλα μην προσβαλεις οταν δεν γνωριζεις η δεν εχεις φιλικές σχεσεις με τους αλλους σου το λεω σαν συμβουλή. 3 1
D.Luffy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, sils είπε Ασ εβαζαν λοιπο 1080p και ας ηταν περιττό εγω και πολυ αλλοι θα το εκτιμούσαμε , εξαλλου εμεις οταν βλεπουμε μια ταινια 720p ,1080p ,4k Δεν εχουμε μαζι μας μεζουρα για να μετραμε την αποσταση που θα κατσουμε. Απο την αλλη παντως συμφωνω οτι το switch εχει αριστη οθονη και πολυ καλη χρωματικη ισορροπία. Εάν έβαζαν 1080p οθόνη ενώ τα παιχνίδια εξακολουθούσαν να τρέχουν στα 720p, αυτό που θα έπαιρνες στο τέλος θα ήταν μια άσχημη ποιότητα εικόνας την οποία πίστεψε με, δεν θα εκτιμούσες καθόλου. Και αυτό σε συνδυασμό με χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας... Το switch ως portable, είναι ικανό να τρέξει παιχνίδια μέχρι 720p. Τόσο μπορεί να δώσει το τσιπ και το απολύτως λογικό είναι να έχει οθόνη 720p. Οτιδήποτε τρέχει σε μικρότερη ανάλυση από αυτή που υποστηρίζει μια οθόνη, φαίνεται θολό. Αν έβλεπες το Doom ή το Wolfenstein στο Switch (τα οποία τρέχουν σε χαμηλότερη ανάλυση από αυτή που υποστηρίζει η οθόνη) θα καταλάβαινες το πρόβλημα. Δεν χρειάζεσαι "μεζούρα" όπως λες για να το διαπιστώσεις. Αρκεί μόνο να το δεις ο ίδιος. Και δεν θα ήθελες με τίποτα όλα τα παιχνίδια να φαίνονταν έτσι στην οθόνη σου. Η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας επιτυγχάνεται μόνο όταν το software τρέχει στην native 1:1 ανάλυση της οθόνης. Αν το τσιπ ήταν ικανό να τρέξει τα παιχνίδια στα 1080p σε portable mode, τότε φυσικά και η καλύτερη επιλογή θα ήταν μια 1080p οθόνη. Αν και κάτι μου λέει ότι τότε θα κράζατε για 2Κ οθόνη... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα