Vagosman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, aris1986 είπε Με τέτοια τιμή έπρεπε να ήταν oled και τουλαχιστον 1080p. 720p δεν κάνουν πια ούτε για κινητό xiaomi των 100€. Θα βλέπεις πιξελακια στις 6.2" του switch. Αν και επέλεξαν αυτή την ανάλυση γιατί είναι αδύναμο σε hardware να παραδώσει από 1080 και πάνω. Είπες θα, οπότε δεν γνωρίζεις προσωπικά. Ψάξε να βρεις πίξελ στην οθόνη, μάθε τι απαιτείται να προβάλεις 1080 σε φορητό και τα ξαναλέμε. Η Νιντεντο δεν έκανε λάθος επιλογή και αυτό φαίνεται στις πωλήσεις.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ελένη χ είπε Καλημέρα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σου στείλω ένα βιντεάκι θα μπορέσεις να μου αλλάξεις φωτο στα πρόσωπα? Γτ εγώ δεν έχω υπολογιστή κ δεν πολύ το χω με αυτά σε παρακαλω ?????
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, CMS93 said: H nintendo είναι για παιδιά , cartoon γραφικά σπάνια έως ποτέ αίμα και δεν έχει ιδέα πως να φτιάξει μια σωστή κονσόλα πάλι καλά υπάρχει η sony και microsoft. Σωστός, ευτυχώς που υπάρχει η MS και παίζουμε και κανά exclusive της προκοπής. 2
aris1986 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Σωστός, ευτυχώς που υπάρχει η MS και παίζουμε και κανά exclusive της προκοπής. Η Sony όμως τα έχει όλα!
Athoz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Nix_ είπε Χρειάζεται λοιπόν ΟLED Transflective 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 8 minutes ago, aris1986 said: Η Sony όμως τα έχει όλα! Καμία εταιρεία δεν τα έχει όλα, αν υπήρχε τέτοια εταιρεία τότε δεν θα υπήρχαν οι άλλες. 1
sils Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε Η nintendo παιζει μπαλα μονη της.Ειναι η μονη με handheld συστημα και εχει με γελοια τεραστια διαφορα τα exclusives με τις περισσότερες πωλησεις.Οποιος παιρνει switch για αυτα τα 2 ενδιαφέρεται.Αλλιως θα χτύπαγε ps4. Δεν πιστευω οτι ειδικα στην ελλαδα υπαρχει ανθρωπος που να εχει switch χωρις ps4 και εαν ναι ειναι ελάχιστοι. 1 ώρα πριν, Vagosman είπε Είπες θα, οπότε δεν γνωρίζεις προσωπικά. Ψάξε να βρεις πίξελ στην οθόνη, μάθε τι απαιτείται να προβάλεις 1080 σε φορητό και τα ξαναλέμε. Η Νιντεντο δεν έκανε λάθος επιλογή και αυτό φαίνεται στις πωλήσεις. Δηλαδη οι εταιρειες που βαζουν minimum οθονες 1080 p εδω κ 4 χρονια στα κινητά δεν ξερουν τι κανουν κριμα δεν πηραν κανενα μαθημα απο την ninty...... Και να μην επαιζε καποιον ρολο επρεπε για το Γαμοτο να εχει 1080 p οθονη. Αλλα θα πεις και τι νεο future να βαλουν στο νεο revision.
Chocobo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Istros είπε Μικρότερη οθόνη από 6.2" 720p και χειρότερη ποιότητα? Μπορει να σκεφτηκαν πως bezel 2 εκατοστα ισως να μην αρεσουν εν ετη 2019...ισως...και απλα να κοψουν απο κει και οχι απο το μεγεθος της οθονης. 1
Misokatsu64 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, alexis67676767 είπε Έβγαλε ανακοίνωση ή Nintendo φίλε μου και το στούντιο που το ανέλαβε είναι η retro studios(άρα πάμε για το 2021). Αν δεν ξέρεις, ενημερώσου! Χαχαχα εισαι καλός
greed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, aris1986 είπε Με τέτοια τιμή έπρεπε να ήταν oled και τουλαχιστον 1080p. 720p δεν κάνουν πια ούτε για κινητό xiaomi των 100€. Θα βλέπεις πιξελακια στις 6.2" του switch. Αν και επέλεξαν αυτή την ανάλυση γιατί είναι αδύναμο σε hardware να παραδώσει από 1080 και πάνω. Άσχετος detected. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από greed 1
NickTG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 57 minutes ago, sils said: Δηλαδη οι εταιρειες που βαζουν minimum οθονες 1080 p εδω κ 4 χρονια στα κινητά δεν ξερουν τι κανουν κριμα δεν πηραν κανενα μαθημα απο την ninty...... Και να μην επαιζε καποιον ρολο επρεπε για το Γαμοτο να εχει 1080 p οθονη. Αλλα θα πεις και τι νεο future να βαλουν στο νεο revision. Και 2Κ βγάζουν και 4Κ. Για άλλη δουλειά όμως είναι τα κινητά. Όταν παίζεις θες η οθόνη σου να έχει τη native ανάλυση που τρέχει το παιχνίδι. Στο Switch σε φορητό η κύρια αυτή ανάλυση είναι 720p.
Vagosman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Η Sony όμως τα έχει όλα! Δεν εχει ομως παιδικά παιχνίδια. Που πας χωρίς παιδικά παιχνίδια; Δωσε παιδικά παιχνίδια!
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 10 minutes ago, NickTG said: Και 2Κ βγάζουν και 4Κ. Για άλλη δουλειά όμως είναι τα κινητά. Όταν παίζεις θες η οθόνη σου να έχει τη native ανάλυση που τρέχει το παιχνίδι. Στο Switch σε φορητό η κύρια αυτή ανάλυση είναι 720p. Φίλε είσαι άσχετος, εγώ παίζω DOOM και Skyrim σε 4Κ στο κινητό μου και δεν έχει καμία σχέση με το Switch. Πολύ πιο γαμάτα γραφικά. 3 1
aris1986 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, greed είπε Άσχετος detected. Έτσι όλοι τα υποστηρίζετε όλα αυτά "σταλινικά" αλλά η αλήθεια να λέγεται. Εγώ μπορώ να επισημάνω όλα τα λάθη των άλλων κονσολών που είχα και έχω χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Αλλά αυτό θέλει μεγάλο γνώθι σ'αυτόν που ξεκινάει από σένα και επεκτείνεται σε όλα τα άλλα στην ζωή. Εδώ απλά μπαίνετε σε defence mode. Με λίγα λόγια μέντα λεφτά που δίνεις στην Nintendo έπρεπε να σου είχε oled οθόνη και δυνατότερο hardware για να παίζετε Mario και Zelda σε 1080p τουλάχιστον σε μια ριμάδα ψευτο-4Κ Lg 49" χωρίς να πηγαίνουν οι γραμμές από το μηδενικό anti aliasing σύννεφο. Κατά τα άλλα κάτω η Ms και η Sony που δεν είναι Nintendo...
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 27 minutes ago, aris1986 said: Με λίγα λόγια μέντα λεφτά που δίνεις στην Nintendo έπρεπε να σου είχε oled οθόνη και δυνατότερο hardware για να παίζετε Mario και Zelda σε 1080p τουλάχιστον σε μια ριμάδα ψευτο-4Κ Lg 49" χωρίς να πηγαίνουν οι γραμμές από το μηδενικό anti aliasing σύννεφο. Είναι πολύ μεγάλη η 49άρα, το πολύ 32αρα για σωστό 4Κ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα