Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε θα δούμε πιο δυνατή κονσόλα δε μας νοιάζει πιο αδύναμη κάντε να παίζει 4κ και πληρώνω και 500 ευρώ 

• Like 1
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, oyk152 είπε

Ξεχάσαμε τι θα πει ποιοτικό GAME. Πλέον αντί να κοιτάμε την ποιότητα κοιτάμε μόνο ανάλυση και FPS. Δυστυχώς γιαυτό τα παιχνίδια κατάντησαν έτσι. Θυμηθείτε παλιά όταν έβγαινε  ένας σωστός τίτλος τι χαμός γινόταν.  Ούτε καν σημασία δίναμε αν επαιζε σε 60 η 30 FPS. Τώρα το GAME μεταλλάχθηκε σε εμμονη για κυνήγι των FPS....

γιατι το ενα να αναιρει το αλλο? οταν τους σκαμε τα λεφτα που εχουμε διυλεψει γιατι να μη λαβουμε και gameplay και fps και γραφικα?

στη τελικη καποια στοιχεια των γραφικων μετρανε ΠΟΛΥ.

πολλα fps για πιο ξεκουραστο gaming, επαρκη αναλυση για πιο ομορφη εικονα, και το ui του παιχνιδιου. δε με νοιαζει ενα παιχνιδι να χει "μαμαω" γραφικα, αλλα αυτα τα 3 χαρακτηριστικα ειναι βασικα για μενα. ειδικα το ui, εχω παιξει παλια παιχνιδια με αθλια γραφικα και καλο ui και περασα καλα, εχω παιξει και παιχνιδια με καλο gameplay, γραφικα, κλπ και τα παρατησα γιατι το ui ηταν απαρχαιωμενο.

Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος της κονσόλας, κατά την ταπεινή μου γνώμη χρειάζεται μερικές βελτιώσεις. 

Η οθόνη ΠΡΕΠΕΙ να βελτιωθεί. Αναφέρομαι στη δυνατότητα της να καθίσει σε εξωτερικό χώρο (άνοιξη - καλοκαίρι) υπο σκιά. Για όποιον έχει δοκιμάσει να παίξει με τέτοιες συνθήκες, με καταλαβαίνει (αντανάκλαση περιβάλλοντος - χρώματα) . Χρειάζεται λοιπόν ΟLED.

Επίσης το WiFi πρέπει να έχει αποδοτικότερη λειτουργία· είναι αδύναμο συγκριτικά. Το πλαίσιο της οθόνης, θα ήταν πιο όμορφο και πρακτικό αν το μικραίνανε, προσωπική άποψη. Κερδίζεις μέγεθος οθόνης, μειώνοντας το πλαίσιο και παραμένοντας στις ίδιες διαστάσεις.

Και κάτι τελευταίο που δεν το αναφέρει κανένας και μου κάνει εντύπωση. Να μπορεί να συνδέεται με bluetooth ακουστικά χωρίς περιορισμούς.

Τα γραφικά και η δύναμη της είναι άλλη ιστορία - προσωπικά μου αρκούν -  αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσουνε από βασικότερα και πρακτικότερα θέματα.

Όποιος διαφωνεί εδώ είμαστε να κάνουμε διάλογο😊

• Like 8
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι για να αλλάξουν τον επεξεργαστή που έχει τρύπα σε επίπεδο hardware και μπορείς να κάνεις διάφορα

Τώρα οτιδήποτε άλλο περί οθόνης κτλπ δεν τους νοιάζει, όλο το θέμα είναι ο επεξεργαστής.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexis67676767 είπε

Πάντα κοιτούσαμε τα γραφικά. Από την εποχή του snes, που το προτιμούσαμε από το mega drive, γιατί είχε καλύτερα γραφικά. Το donkey kong έσπασε ταμεία με το 3d chip του (και το έκανε τόσο ακριβό, όσο την κονσόλα). Το Mario 3d ήταν το πρώτο 3d παιχνίδι της εποχής. Το metroid prime του GameCube δεν σταματούσες να το χαζεύεις με τα απίστευτα περιβάλλοντα, καιρικά φαινόμενα και το κράνος της samus (που φαινόταν μέχρι και η ανάσα της). Σωστά τα λες για το gamplay, αλλά πάντα θέλαμε καλύτερα γραφικά. 

ακριβως. gameplay και γραφικα συμβαδιζουν. διαφορετικα θαχαμε μεινει στο Pong.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι ορισμένοι έχουμε στο μυαλό μας games που μας σημάδεψαν στην παιδική μας ηλικία

και βάση αυτων θέτουμε τα στανταρτς μας...

Προσωπικό παράδειγμα όσο τέλειο κ να είναι το breath of the wild,

την αίσθηση του πρώτου zelda (1986- NES) κ του links awaking στο μονοχρωμο gameboy, δε μου την εκανε...

Πήρα το switch αποκλειστικα γι αυτο το παιχνίδι κ αφου το τελειωσα, το χαρισα στον ανιψιό μου.

Ίσως αυτός το 2050 να θυμάται ακόμα τις παλιές καλές εποχές του ZELDA BOTW....

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα περιμένω το καλύτερο μοντέλο για μένα η καλύτερη φορητή κονσόλα τα γραφικά απίστευτα με άπειρους τίτλους πια και ποιοτικό gaming 

Δημοσ.

Δεν θα το πάρω,αλλά η Nintendo στα handheld παίζει μόνη της εδώ και χρόνια ,βρίσκεις το tablet switch από eBay στα 200 ,ένα συμβατικο dock και καλωδια 15 και άλλα 20 ένα αρκετά καλό μοχλο που κανει για tablet . Θεωρώ ότι κανει ότι κανει για να βάλει hardware revision που θα κλείνει το exploit

Δημοσ.

Καλό αυτό.Περισσότερες επιλογές.Αν και περίμενα η φθηνή έκδοση να βγει μετά την ακριβή όπως έκαναν με new3ds και μετά έβγαλαν το 2ds.Το πιθανότερο να το έκαναν για να μη βγάλουν καινούρια φορητή αφού το switch καλύπτει και όσους θέλουν φορητό.Εκτός και αν αυτή η έκδοση είναι στην ουσία κάτι σαν 3ds που παίζει switch χωρίς να μπορείς να το συνδέσεις στην τηλεόραση.Ώστε να δικαιολογείτε και η μελλοντική κυκλοφορία του αντίστοιχου "new" switch με καλύτερα specs και καμία έξτρα λειτουργία επιπλέον.

Δημοσ.

H nintendo είναι για παιδιά , cartoon γραφικά σπάνια έως ποτέ αίμα και δεν έχει ιδέα πως να φτιάξει μια σωστή κονσόλα πάλι καλά υπάρχει η sony και microsoft.

• Thanks 1
  • Confused 4
  • Sad 2
Δημοσ.

Δική μου άποψη είναι ότι θα φτιάξουν μια Switch κονσόλα χωρίς αποσπομενα χειριστήρια και χωρίς dock για να μειώσουν το κόστος, αλλά θα σου δίνουν καλώδιο για να το συνδέσεις στην τηλεοραση σου, και να παίζεις με το switch στο χέρι, αλλιώς προαιρετικα θα μπορείς να αγοράσεις το pro χειριστήριο για να παίξεις από απόσταση και ασύρματα. Έτσι θα έχεις τα περισσότερα χαρακτηριστικά της παλιάς κονσόλας, όπως το να την συνδεσεις στην TV ή να την πάρεις μαζί σου. 

Δημοσ.

Να βγάλουν να «σπάσει» να την αγοράσουμε. Γιατί με τη τιμολογιακή πολιτική που έχει στα παιχνίδια της σε συνδιασμό με την έλλειψη προσφορών πρέπει να γίνεις λησταρχος Νταβέλης για να αποκτήσεις μια decent βιβλιοθηκη. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nix_ είπε

Επειδή είμαι κάτοχος της κονσόλας, κατά την ταπεινή μου γνώμη χρειάζεται μερικές βελτιώσεις. 

Η οθόνη ΠΡΕΠΕΙ να βελτιωθεί. Αναφέρομαι στη δυνατότητα της να καθίσει σε εξωτερικό χώρο (άνοιξη - καλοκαίρι) υπο σκιά. Για όποιον έχει δοκιμάσει να παίξει με τέτοιες συνθήκες, με καταλαβαίνει (αντανάκλαση περιβάλλοντος - χρώματα) . Χρειάζεται λοιπόν ΟLED.

Επίσης το WiFi πρέπει να έχει αποδοτικότερη λειτουργία· είναι αδύναμο συγκριτικά. Το πλαίσιο της οθόνης, θα ήταν πιο όμορφο και πρακτικό αν το μικραίνανε, προσωπική άποψη. Κερδίζεις μέγεθος οθόνης, μειώνοντας το πλαίσιο και παραμένοντας στις ίδιες διαστάσεις.

Και κάτι τελευταίο που δεν το αναφέρει κανένας και μου κάνει εντύπωση. Να μπορεί να συνδέεται με bluetooth ακουστικά χωρίς περιορισμούς.

Τα γραφικά και η δύναμη της είναι άλλη ιστορία - προσωπικά μου αρκούν -  αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσουνε από βασικότερα και πρακτικότερα θέματα.

Όποιος διαφωνεί εδώ είμαστε να κάνουμε διάλογο😊

Στο μόνο που διαφωνώ είναι στον τύπο της οθόνης. Δεν χρειάζεται ντε και καλά oled όπως θα σου αποδείξει το PS vita που είναι χειρότερο σε ορατότητα από το switch κάτω από τις ίδιες συνθήκες. 

Απλά περισσότερη φωτεινότητα θέλει. Ποιοτικά η οθόνη του είναι μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...