Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsakvas είπε

το πρωτο μου κινητο νοκια 2110 οταν ημουν στο γυμνασιο γι αυτο το λεω

😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Φτάνουμε το 1TB εσωτερικής μνήμης με ταχύτητες εφάμιλλες SSD, 10GB RAM, αναδιπλούμενες οθόνες, πολλαπλές κάμερες, 5G, επιδόσεις επιπέδου λαπτοπ και γραφικά κονσόλας αλλά οι παππούδες του ινσομνια νοσταλγικά παραπονιούνται για μεγάλα "κινητά τηλέφωνα". 

Το Νοκια 2110 είναι κινητό τηλέφωνο ενώ μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη κινητός υπολογιστής οπότε η σύγκριση χαρακτηριστικών είναι άτοπη. Οφείλετε να ξέρετε ότι υπάρχουν και σήμερα feature phones τα οποία ανήκουν στην κατηγορία του "κινητού" για να κάνετε τις συγκρίσεις σας

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 1
Δημοσ.

Όλοι τελικά ορμάνε. Οκ. Πλάκα έχει και απλά θα παρακολουθούμε την εξέλιξη. Εμένα μου φαίνονται όλα άσχημα χοντρά και άβολα. Αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι must. Ως τότε μακριά.

Δημοσ.

Βλέποντας διαφορετικα foldable phones καταλαβαίνω οτι οι εταιρίες ψάχνονται με το σχήμα και λειτουργικοτητα. 

Μεχρι να βγαλει η apple foldable iPad, μετα ολα τα foldable θα είναι ιδια. 

Ξερω ξερω εχει ηδη βγαλει foldable iPad και χαχαχα και χοχοχο, σας γραφω όμως απο το φτηνό android μου με notch :)

Δημοσ.

Μπράβο στη Huawei όπως και στη Samsung. Έρχονται ωραία πράγματα. Πάμε για 2020 και μετά για αγορά όμως μιας και οι πρώτες εκδόσεις σίγουρα θα έχουν τα θέματα τους όπως γίνεται πάντα σε μια νέα τεχνολογία. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Skylined είπε

Φτάνουμε το 1TB εσωτερικής μνήμης με ταχύτητες εφάμιλλες SSD, 10GB RAM, αναδιπλούμενες οθόνες, πολλαπλές κάμερες, 5G, επιδόσεις επιπέδου λαπτοπ και γραφικά κονσόλας αλλά οι παππούδες του ινσομνια νοσταλγικά παραπονιούνται για μεγάλα "κινητά τηλέφωνα". 

Το Νοκια 2110 είναι κινητό τηλέφωνο ενώ μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη κινητός υπολογιστής οπότε η σύγκριση χαρακτηριστικών είναι άτοπη. Οφείλετε να ξέρετε ότι υπάρχουν και σήμερα feature phones τα οποία ανήκουν στην κατηγορία του "κινητού" για να κάνετε τις συγκρίσεις σας

η συγκριση μου ηταν μεγεθους αν εχεις διαβασει αυτα που εχω γραψει πιο πανω . τωρα εσυ αν καταλαβες αλλο δεν σου φταιω εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο με τις αναδιπλούμενες οθονες προμηνύεται για την μεγαλη μουφα του 2019.

Ο καθε τεχνολογικός κολοσσός θα βγαλει καποια "πειραματικη" συσκευη στην αγορα μονο κ μονο για να μην χασει

τα πρωτεία.

.

Να, οπως ρε παιδι μου,  οταν ξερεις οτι η γκομένα στο bar δεν γουσταρει κανεναν απο την παρεα αλλα ολοι θα τις την πέσουν για να μην εχουν να λενε οι αλλοι... κ αμα κατσει... Εκατσε!!

χααχαχαχαχαχ 😛

Επεξ/σία από mader
Δημοσ.

Καλό είναι που βγαίνουν τέτοια κινητά. Δεν είναι για ακόμα... Αλλά σε λίγο καιρό που θα έχει ανέβει η τεχνολογία θα ειναι σούπερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...