Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, αυτό το μήνα δε θα δούμε ένα, αλλά δύο smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη.

Η Huawei ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter ότι στα πλαίσια του Mobile World Congress στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για να παρουσιάσει μία –τουλάχιστον- νέα συσκευή.

Η εταιρεία είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο ότι σκόπευε να λανσάρει μία αναδιπλούμενη συσκευή μέσα στο 2019. Ο CEO της Huawei, Richard Yu πριν από περίπου μία εβδομάδα σε μία συνάντηση με επενδυτές στο Πεκίνο επιβεβαίωσε το λανσάρισμα της συσκευής στο MWC 2019: «Ανυπομονούμε να σας δούμε στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, όπου θα λανσάρουμε το πρώτο στον κόσμο smartphone 5G με αναδιπλούμενη οθόνη» δήλωσε.

Τώρα, πέρα από την τοποθεσία, γνωρίζουμε και την ημερομηνία που η Κινέζικη εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα της συσκευή. Η Huawei, θα είναι η δεύτερη εταιρεία μετά τη Samsung –εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες- που θα παρουσιάσει τον Φεβρουάριο ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη. Στην εκδήλωση Unpacked που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει τρεις ακόμη συσκευές που θα ανήκουν στη σειρά Galaxy S10, και ενδεχομένως μία ακόμη με 5G δυνατότητες.

Όμως τον Φεβρουάριο περιμένουμε τουλάχιστον μία ακόμη εταιρεία να παρουσιάσει συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη, με την Motorola (Lenovo) να σχεδιάζει την αναβίωση του RAZR με την μορφή μίας συσκευής με αναδιπλούμενη οθόνη.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι παρουσιάσουν αναδιπλούμενα που διπλώνουν προς τα έξω θα φάνε πολύ ξύλο από την σάμυ! Και οι πρώτες εικόνες του νέου χαβάη έτσι δείχνουν πως είναι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκατσα με το κινητό στην κωλοτσεπη και τα έχω τα κιλακια μου. Εκεί να δεις αναδιπλούμενο smartphone. Τι να μας πει και η Χαβάη

Επεξ/σία από chris_g92
  • Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω ότι αυτοί που χρησιμοποιούν αναδιπλουμενα με εξωτερικές οθόνες το κάνουν γιατί η οθόνη δεν αντέχει τόσο κλειστή τσακιση που δημιουργείται όταν η οθόνη είναι εσωτερική. Δεν είμαι επιστήμονας αλλά πιστεύω ότι τόσο όσο έχει προχωρήσει η Samsung στην εξέλιξη των panel δεν έχει προχωρήσει κανείς.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsakvas είπε

αλλη μια παντοφλα ...... γεννιεται

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν θυμάσαι την εποχή των Nokia communicator ξέρεις τι έλεγαν τότε όταν το 99% των χρηστών χρησιμοποιούσε Nokia 3310 κλπ; κορόιδευαν όποιον τα χρησιμοποιούσε και έλεγαν σε λίγο θα κουβαλάνε και το PC στο δρόμο... Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν τα πράγματα για να έχουμε αναδιπλουμενα στο μέγεθος των απλών smartphone. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xviper13 είπε

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν θυμάσαι την εποχή των Nokia communicator ξέρεις τι έλεγαν τότε όταν το 99% των χρηστών χρησιμοποιούσε Nokia 3310 κλπ; κορόιδευαν όποιον τα χρησιμοποιούσε και έλεγαν σε λίγο θα κουβαλάνε και το PC στο δρόμο... Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν τα πράγματα για να έχουμε αναδιπλουμενα στο μέγεθος των απλών smartphone. 

Nokia_2110i_NHE-4NX.jpg.14632ebfefe675e6fcd56650790e0a8a.jpg

το πρωτο μου κινητο νοκια 2110 οταν ημουν στο γυμνασιο γι αυτο το λεω

😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsakvas είπε

Nokia_2110i_NHE-4NX.jpg.14632ebfefe675e6fcd56650790e0a8a.jpg

το πρωτο μου κινητο νοκια 2110 οταν ημουν στο γυμνασιο γι αυτο το λεω

😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Άρα ξέρεις πως έχουν τα πράγματα... μια χαρά μέγεθος έχουν τα πρώτα foldable. Εγώ τα περίμενα μεγαλύτερα. 

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

η εικόνα δείχνει εξωτερικα την οθονη. Πραγματικά δεν ξέρω ποιος θα χρησιμοποιήσει κατι τέτοιο. 

Αυτός που θέλει ένα high end tablet και κινητό και δεν θέλει να κουβαλάει δύο πράγματα ταυτόχρονα.  Και αν το κόστος τους είναι περίπου στα 1300€ τότε ίσως να αξίζει οικονομικά από το να αγοράσεις ένα top κινητό και tablet.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...