christo7s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 1 minute ago, MrGalaxy said: Αυτό είναι φοβερή λύση,ευχαριστώ πολύ. μια ερώτηση μόνο ,επειδή μένει και η μητέρα μου στο ίδιο σπίτι με μένα, αν της κάνω και αυτηνης προωθηση στο κινητό της το οποίο δεν είναι smartphone και δε μπορεί να μπλοκάρει τους αριθμούς αν κάνω στο δικό μου smartphone τηλεφωνο προώθηση ,αν κανω block έναν αριθμό στο smartphone μου ,θα γίνεται reject η κλήση του μπλοκαρισμένου αριθμού (δλδ δεν θα χτυπάει όυτε στης μητεράς μου το παλιο κινητό? Φίλε δε το ξέρω κανε δοκιμή να δεις 🙂 1
MrGalaxy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Οκ θα παρω την cosmote να τους ρωτήσω.thanks!
jkoukos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Προώθηση κλήσεων μίας τηλεφωνικής σύνδεσης γίνεται προς έναν μόνον αριθμό. Οπότε είτε προς το δικό σου κινητό θα γίνει είτε προς της μητέρας σου.
MrGalaxy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, jkoukos είπε Προώθηση κλήσεων μίας τηλεφωνικής σύνδεσης γίνεται προς έναν μόνον αριθμό. Οπότε είτε προς το δικό σου κινητό θα γίνει είτε προς της μητέρας σου. Ναι πριν λίγο ρώτησα τεχνικό της cosmote και μου είπε το ίδιο. Οπότε πάω για νέο ασύρματο σταθερό τηλεφωνο με block αριθμου.Εχετε να προτείνετε καποιο με αντοχή στις πτώσεις και πραγματικό block αριθμων και όχι απλά σίγαση κλήσης του μπλοκαρισμένου αριθμου (τουλαχιστον 15 αριθμων )μεχρι 35-40€? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από MrGalaxy
christo7s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 2 hours ago, MrGalaxy said: Ναι πριν λίγο ρώτησα τεχνικό της cosmote και μου είπε το ίδιο. Οπότε πάω για νέο ασύρματο σταθερό τηλεφωνο με block αριθμου.Εχετε να προτείνετε καποιο με αντοχή στις πτώσεις και πραγματικό block αριθμων και όχι απλά σίγαση κλήσης του μπλοκαρισμένου αριθμου (τουλαχιστον 15 αριθμων )μεχρι 35-40€? Ένα panasonic παλιό μοντέλο που έχω λειτουργεί ως εξής: Όταν λαμβάνει κλήση από μπλοκαρισμένο αριθμό, απαντάει στη κλήση και στη συνέχεια ρίχνει τη γραμμή (κλείνει από μόνο του). Οπότε ένα κουδούνισμα ακούς μόνο. Υποθέτω πως όλα τα panasonic έτσι λειτουργούν. Αν ξέρει κάποιο μέλος περισσότερα ας μα πει.... 1
jkoukos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Παλαιότερα το έκανα μέσω ενός Gigaset, όπου απλά ερχόταν η κλήση αλλά δεν κουδούνιζε σε όσες ήταν μπλοκαρισμένες. Εδώ και χρόνια έχω Fritz που ουσιαστικά είναι ένα πλήρες μικρό τηλεφωνικό κέντρο, όπου η κλήση δεν έρχεται καν με ενημέρωση του καλούντα ότι δεν λειτουργεί ο αριθμός λόγω τεχνικών προβλημάτων. 1
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 On 12/08/2023 at 18:10, MrGalaxy said: Το ασύρματο μου είναι παλιο και δεν έχει black list το χω ψάξει. Από του router απο που θα βρω το black list? Βρήκα αυτό απο το interface του router αλλά θέλει κωδικό μαζί με το τηλεφωνικό αριθμό h pio ευκολη λυση ενα νεο ασυρματο.μπορεις να παρεις και με διπλη βαση κιολας διοτι αμα κανει σιγαση στο δικο σου και δεν την κανει reject τοτε θα χτυπαει η αλλη συσκευη.αλλα ακομα και αν την κανει Reject μπορει η αλλη συσκευη να χτυπησει εστω μια φορα. δες το manual αν εχει block list. μπορει να μην εχει ή μπορει ο παροχος με το custom firmware να μην σε αφηνει να πειραξεις κατι εκει. On 13/08/2023 at 21:33, MrGalaxy said: Ναι πριν λίγο ρώτησα τεχνικό της cosmote και μου είπε το ίδιο. Οπότε πάω για νέο ασύρματο σταθερό τηλεφωνο με block αριθμου.Εχετε να προτείνετε καποιο με αντοχή στις πτώσεις και πραγματικό block αριθμων και όχι απλά σίγαση κλήσης του μπλοκαρισμένου αριθμου (τουλαχιστον 15 αριθμων )μεχρι 35-40€? εχω ενα panasonic ασυρματο.αν θες μπορω να το δοκιμασω και να σου πω αν κανει σιγαση ή αν κλεινει την κληση. συνηθως οτι κανει το ενα θα κανει και το αλλο αφου σχεδον τα panasonic στο μενου ειναι ιδια. 1
MrGalaxy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, poulinos είπε εχω ενα panasonic ασυρματο.αν θες μπορω να το δοκιμασω και να σου πω αν κανει σιγαση ή αν κλεινει την κληση. συνηθως οτι κανει το ενα θα κανει και το αλλο αφου σχεδον τα panasonic στο μενου ειναι ιδια. Καλημέρα, ναι αν μπορείς δοκίμασε αν κανει σιγαση ή αν κλεινει την κληση και πες μου,ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 5 hours ago, MrGalaxy said: Καλημέρα, ναι αν μπορείς δοκίμασε αν κανει σιγαση ή αν κλεινει την κληση και πες μου,ευχαριστώ το γραφω και εδω να υπαρχει.δεν κανει σιγαση αλλα κλεινει την κληση.στελνει σαν busy tone κατα καποιο τροπο. Panasonic dect. 1
achilles_g_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Πάρε ένα fritzbox 7530/7590 και άσε τις μπακαλιστικες λύσεις 😀 1 1
jkoukos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Οποιοδήποτε Fritz κάνει, ακόμη και παλαιότερο μεταχειρισμένο από την σειρά 73xx και πάνω. Μπορούν και παλαιότερα (ανέκαθεν, όλες οι συσκευές της εταιρείας) αλλά με κάποιους περιορισμούς. 1 1
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 17/08/2023 at 22:44, jkoukos said: Οποιοδήποτε Fritz κάνει, ακόμη και παλαιότερο μεταχειρισμένο από την σειρά 73xx και πάνω. Μπορούν και παλαιότερα (ανέκαθεν, όλες οι συσκευές της εταιρείας) αλλά με κάποιους περιορισμούς. σε κανα black friday θα βαλουν κανενα 7530 με κανα 100 ευρω και θα ειναι ευκαιρια να αναβαθμισουν πολλοι ακομα και αν εχουν την σειρα 74χχ
andreaspapp Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Έχω το κλασικό λευκό Speedport W του ΟΤΕ. Την Τρίτη χρειάστηκε να το κάνω reset και από τότε δε λειτουργεί το σταθερό. Ακόμα και όταν το καλέις, κάνει 3 συνεχόμενα τουτ και μετά κλείνει. Επίσης η καρτέλα Telephony στο menu του router δεν έχει κάποιο στοιχείο προσυμπληρωμένο και δεν είναι επιλεγμένη η επιλογή enabled. Πριν 1-2 χρόνια που έγινε ευρυζωνική η σύνδεση, δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο απ'το να αλλάξω λίγο τη συνδεσμολογία. Τί μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 18/07/2024 at 19:44, andreaspapp said: Έχω το κλασικό λευκό Speedport W του ΟΤΕ. Την Τρίτη χρειάστηκε να το κάνω reset και από τότε δε λειτουργεί το σταθερό. Ακόμα και όταν το καλέις, κάνει 3 συνεχόμενα τουτ και μετά κλείνει. Επίσης η καρτέλα Telephony στο menu του router δεν έχει κάποιο στοιχείο προσυμπληρωμένο και δεν είναι επιλεγμένη η επιλογή enabled. Πριν 1-2 χρόνια που έγινε ευρυζωνική η σύνδεση, δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο απ'το να αλλάξω λίγο τη συνδεσμολογία. Τί μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; a.το δοκιμαζεις ενα Hard reset παλι να δεις αν θα τραβηξει την τηλεφωνια.εφοσον δεν το κανει καλεις το support να στην περασουν χειροκινητα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου από poulinos 1
andreaspapp Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Στις 20/7/2024 στις 1:03 ΜΜ, poulinos είπε a.το δοκιμαζεις ενα Hard reset παλι να δεις αν θα τραβηξει την τηλεφωνια.εφοσον δεν το κανει καλεις το support να στην περασουν χειροκινητα. Αυτό ακριβώς έκανα, δοκίμασα πάλι reset αλλά δε δούλεψε, οπότε πήρα σήμερα το πρωί και μου το διόρθωσαν αυτοί άμεσα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα