poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 15 minutes ago, dream21 said: Ναι μαλλον θα παω για λύση ασυρματο με διπλή βάση η για κανενα Fritz Fon το οποιο συνδεεται απευθειας στο montem ασυρματα και να το εχω στο υπνοδωματιο και το gigaset πανω στην rg11 του Fritz. και το fritz fon ειναι μια πολυ καλη λυση απλα ειναι πιο ακριβο και να ξερεις οτι δεν υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες .κατα τα αλλα μπορεις να διαβασεις εδω τι κανει https://www.insomnia.gr/forums/topic/711074-οδηγός-παραμετροποίησης-fritzfon-και-voip-telephony-στα-fritzbox-χαρακτηριστικά-και-δυνατότητες/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParisFot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Με την αλλαγή παροχου αλλάζουν οι κωδικοί γιατί θα παω vodafone απο cosmote και ήλπιζα να ζητήσω τους κωδικούς από την κοσμοτε πριν φύγω μιας και η vodafone δεν τους παρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Κάθε πάροχος έχει τους δικούς του κωδικούς, όνομα χρήστη, ρυθμίσεις και λειτουργία της υπηρεσίας. Δεν γίνεται αυτό που σκέφτεσαι και σου μένει μόνον να βρεις με κάποιον τρόπο τον κωδικό στη Vodafone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bicasa6184 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, ParisFot είπε Με την αλλαγή παροχου αλλάζουν οι κωδικοί γιατί θα παω vodafone απο cosmote και ήλπιζα να ζητήσω τους κωδικούς από την κοσμοτε πριν φύγω μιας και η vodafone δεν τους παρέχει Φυσικά και είναι διαφορετικοί οι κωδικοί από πάροχο σε πάροχο. Απλά στη Vodafone ίσως να σου δώσουν ρούτερ στο οποίο θα μπορείς μόνος σου να «αποσπάσεις» τους κωδικούς. Ένα τέτοιο ρούτερ είναι το Vodafone-Sercomm H300s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, bicasa6184 είπε Ένα τέτοιο ρούτερ είναι το Vodafone-Sercomm H300s. Με το τελευταίο firmware δεν γίνεται. Υπάρχει μία διαδικασία εφόσον δεν έχει αναβαθμισθεί, αλλά χλωμό το κόβω να μην ισχύει στις νέες συσκευές. Γίνεται εύκολα με άλλα DSL Router αρκεί να βρει ένα από αυτά καθώς δεν τα δίνει πλέον η εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bicasa6184 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 57 λεπτά πριν, jkoukos είπε Με το τελευταίο firmware δεν γίνεται. Υπάρχει μία διαδικασία εφόσον δεν έχει αναβαθμισθεί, αλλά χλωμό το κόβω να μην ισχύει στις νέες συσκευές. Γίνεται εύκολα με άλλα DSL Router αρκεί να βρει ένα από αυτά καθώς δεν τα δίνει πλέον η εταιρεία. Ποιό είναι το τελευταίο firnware που πλέον το έχουν κλειδώσει; Μέχρι τουλάχιστον το 1.2.01.06 μια χαρά έπαιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Πριν από 6-7 μήνες, έχουν αλλάξει τα credentials και μόνο παίζει σε όσους είχαν προνοήσει να κρατήσουν backup και ταυτόχρονα αλλάζοντας τα στοιχεία του superuser. Υπάρχουν αναφορές στο αντίστοιχο θέμα του φόρομ και στο adslgr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bicasa6184 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, jkoukos είπε Πριν από 6-7 μήνες, έχουν αλλάξει τα credentials και μόνο παίζει σε όσους είχαν προνοήσει να κρατήσουν backup και ταυτόχρονα αλλάζοντας τα στοιχεία του superuser. Υπάρχουν αναφορές στο αντίστοιχο θέμα του φόρομ και στο adslgr. Επομένως μη λες ότι δεν παίζει με το τελευταίο firmware. Θα παίξει με τον τρόπο που θα διαβάσει εκεί που θα βρει και τους κωδικούς. Και τα λέω από πρώτο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις νέες συσκευές ΔΕΝ παίζει για το απλό λόγο ότι δεν υπάρχει backup και δεν δουλεύει το backup από άλλη συσκευή. Το ξέρω από πρώτο χέρι και γι' αυτό έχω εφεδρικό ΖΤΕ Η267Α για να βρίσκω τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bicasa6184 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, jkoukos είπε Στις νέες συσκευές ΔΕΝ παίζει για το απλό λόγο ότι δεν υπάρχει backup και δεν δουλεύει το backup από άλλη συσκευή. Το ξέρω από πρώτο χέρι και γι' αυτό έχω εφεδρικό ΖΤΕ Η267Α για να βρίσκω τον κωδικό. Για να μην το κουράζουμε, μόνο πάνω σε αυτό και από πρώτο χέρι: όχι απλά καραπαίζει μέχρι και το backup από άλλη συσκευή H300s αλλά και από άλλο hardware version H300s καραπαίζει το backup. (Αν και δε θα χρειαστεί να φτάσει κάποιος ως εκεί, αρκεί να ακουλουθήσει τα απλά βήματα εξ αρχής.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParisFot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Στις 5/7/2023 στις 10:39 ΜΜ, jkoukos είπε Με το τελευταίο firmware δεν γίνεται. Υπάρχει μία διαδικασία εφόσον δεν έχει αναβαθμισθεί, αλλά χλωμό το κόβω να μην ισχύει στις νέες συσκευές. Γίνεται εύκολα με άλλα DSL Router αρκεί να βρει ένα από αυτά καθώς δεν τα δίνει πλέον η εταιρεία. Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω το ρουτερ που ανέφερες πιο κάτω, και παρά την ενδιαφέρον συζήτηση για το h300s αποτι μου είπαν δεν δίνεται με το συγκεκριμένο πακέτο χαχα . Παρόλα αυτά έχω 2 από τα μικρά zte ρουτερακια που έδιναν με τις adsl γραμμές hol/vodafone και θα το προσπαθήσω με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Θα σου δωσουν άλλο. Αυτα τα ρουτερ που εχεις πρωτον δεν ειναι για VDSL, δευτερον δεν εχουν VoIP. Εκτος και αν θα βαλεις ADSL στη Vodafone οπου εκει η τηλεφωνια θα ερχεται οπως παλια. Κλασικο POTS/PSTN χωρις VoIP δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 On 19/07/2023 at 22:57, ParisFot said: Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω το ρουτερ που ανέφερες πιο κάτω, και παρά την ενδιαφέρον συζήτηση για το h300s αποτι μου είπαν δεν δίνεται με το συγκεκριμένο πακέτο χαχα . Παρόλα αυτά έχω 2 από τα μικρά zte ρουτερακια που έδιναν με τις adsl γραμμές hol/vodafone και θα το προσπαθήσω με αυτό υποτιθεται οτι με βαση αυτα που εχουν πει στο θεμα του Fritz οτι αν βαλεις Fritz σε vodafone θα παρει κανονικα τα στοιχεια του Voip και απλα θα πρεπει εσυ Manually να ορισεις τον Server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2023 στις 4:02 ΜΜ, poulinos είπε υποτιθεται οτι με βαση αυτα που εχουν πει στο θεμα του Fritz οτι αν βαλεις Fritz σε vodafone θα παρει κανονικα τα στοιχεια του Voip και απλα θα πρεπει εσυ Manually να ορισεις τον Server Καλησπέρα Pouline, Θέλω να μπλοκάρω ένα αριθμό σταθερού ενός τύπου που με παίρνει τηλέφωνο 20 φορές την μέρα από Ελλάδα στο σταθερό μου. Υπάρχει καποιο voip δωρεάν πρόγραμμα software που να μποκάρει αριθμό για Windows 10 ? και πως θα το κανω setup? Εχω cosmote και ρουτερ Speedport plus 2 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από MrGalaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 minute ago, MrGalaxy said: Καλησπέρα Pouline, Θέλω να μπλοκάρω ένα αριθμό σταθερού ενός τύπου που με παίρνει τηλέφωνο 20 φορές την μέρα από Ελλάδα στο σταθερό μου. Υπάρχει καποιο voip δωρεάν πρόγραμμα software που να μποκάρει αριθμό για Windows 10 ? και πως θα το κανω setup? Εχω cosmote και ρουτερ Speedport plus 2 μεσα απο το router δεν εχει black list? αν απαντας σε ασυρματο τηλεφωνο μπορεις να βαλεις σε black list το τηλεφωνο που σε ενοχλει.τα περισσοτερα εχουν block list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα