Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 24/3/2025 στις 12:40 ΠΜ, poulinos είπε

αφου λειτουργει γιατι δεν ειναι λυση?

Δεν είμαι ιδικός αλλά απ' ό,τι ξέρω άμα δεν είναι σεταρισμένο το SIP server για outbound proxy τότε μπορεί να έχω latency, χειρότερη ποιότητα κλήσεων, μέχρι και να πέφτουν κλήσεις σε ώρες που υπάρχουν πολλοί χρήστες. Το άλλο είναι πως άμα πότε αλλάξουνε το domain name του SIP server τότε δεν θα λειτουργεί το τηλέφωνο και άντε να βρω τι φταίει, που νομίζω θα γίνει από ims.otenet.gr σε sdvims.otenet.gr άλλα πότε; Όλα αυτά όμως μόνο άμα ο SIP server τους δεν είναι σεταρισμένος για outbound proxy. Λέω κάτι λάθος;

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 24/3/2025 στις 4:54 ΠΜ, Stamos132 είπε

Δεν είμαι ιδικός αλλά απ' ό,τι ξέρω άμα δεν είναι σεταρισμένο το SIP server για outbound proxy τότε μπορεί να έχω latency, χειρότερη ποιότητα κλήσεων, μέχρι και να πέφτουν κλήσεις σε ώρες που υπάρχουν πολλοί χρήστες. Το άλλο είναι πως άμα πότε αλλάξουνε το domain name του SIP server τότε δεν θα λειτουργεί το τηλέφωνο και άντε να βρω τι φταίει, που νομίζω θα γίνει από ims.otenet.gr σε sdvims.otenet.gr άλλα πότε; Όλα αυτά όμως μόνο άμα ο SIP server τους δεν είναι σεταρισμένος για outbound proxy. Λέω κάτι λάθος;

αν λες οτι παιζει τοτε μπορεις να το δοκιμασεις και να δεις αν εχεις Latency κτλ.πρεπει να μπω στο router στο σπιτι (ειμαι σε αλλο παροχο) για να σου πω αν εχω outbound proxy διοτι δεν θυμαμαι καν.εχω Nova εγω ομως.

Δημοσ.

για να μην ανοιξω αλλο thread ειπα να στειλω εδω το προβλημα μου. πηρα ενα tp link archer vr1210v. εχω σεταρει το 835 για ιντερνετ δουλευει αψογα. αυτο που δε μπορω να κανω να δουλεψει ειναι το voip. εχω παρει τους κωδικους απο την Vodafone εφτιαξα και ενα 837 που θελει αλλα δε θελει να δουλεψει για κανεναν λογο το τηλεφωνο. παρακαλω οποια βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι δε την παλευω αλλο... 2 μερες το παλευω να βρω τι φταιει.... 😂😭

2.JPG

3.JPG

Screenshot_1.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Δημοσ.

Στην 4η εικόνα, στο πεδίο "Bound Interface" όρισε την WAN σύνδεση για το VoIP που έχεις φτιάξει και όχι όλες τις WAN που έχει τώρα.

Δημοσ.
  Στις 31/3/2025 στις 1:04 ΜΜ, vaggos_24 είπε

την ειχα ορισει απλα οταν τραβηξα το screenshot ειχα βαλει αυτο

στο log σου λεει τιποτα? αν στο router του παροχου περασεις τα στοιχεια της τηλεφωνια τα δεχεται?το λεω μηπως κατι ειναι λαθος σε username/password.αν ξαναπερασεις το password στο router του παροχου μπορει να δεις αν ειναι σωστο ή οχι. και το username βεβαια.

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις VOIP της Cosmote σε Ubiquiti - Unifi Talk?
Έχω τους κωδικούς και προσπαθώ να σετάρω ένα G3 Touch Pro στο Dream Wall.
Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...