poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 On 05/11/2024 at 15:14, Aris_ said: το isp nat δεν το θες για να μπορούν οι απέξω να σε βρίσκουν πχ vpn-voip-ddns, δεν εχει να κάνει με το port forward που θα κάνεις στο router για τον torrent client με cgnat δεν παιζουν dmz,port forward,port trigerring.με nat κανεις ολα τα παραπανω για να δεις μια συσκευη στο δικτυο.με πραγματικο δικτυο με public ip's να το πω δεν κανεις καν port forward. On 04/11/2024 at 21:25, LLLEFTERIS said: Μιλησα μεσω τσατ μου λενε δεν εισαι πισω απο CGNAT εγω στο Routing βλεπω 10 Σε ασχετη επεσα; vpi 8 vci 35 -> internet vpi 8 vci 36 ή 37 -> voip,iptv vlan 835 -> Internet vlan 837 -> voip ta voip συνηθως παιρνουν 10αρα ip το οποιο δεν ειναι προβλημα. On 05/11/2024 at 12:34, LLLEFTERIS said: Εγω δεν καταλαβα λεει οτι δεν ειμαι αλλα δεν μπορω να ανοιξω πορτες στο Qbittorrent κατι κανεις λαθος τοτε. ή σε κοβει firewall
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, poulinos είπε με cgnat δεν παιζουν dmz,port forward,port trigerring.με nat κανεις ολα τα παραπανω για να δεις μια συσκευη στο δικτυο.με πραγματικο δικτυο με public ip's να το πω δεν κανεις καν port forward. vpi 8 vci 35 -> internet vpi 8 vci 36 ή 37 -> voip,iptv vlan 835 -> Internet vlan 837 -> voip ta voip συνηθως παιρνουν 10αρα ip το οποιο δεν ειναι προβλημα. κατι κανεις λαθος τοτε. ή σε κοβει firewall Μάλλον πρέπει να ψαξω το avast Αν και θυμάμαι ότι είχα το avast όταν έκανα έλεγχο στο canyouseeme
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, LLLEFTERIS said: Μάλλον πρέπει να ψαξω το avast κλειστα για αρχη.και το q bit torrent θα πρεπει να ειναι ανοιχτο οταν τσεκαρεις αν το port ειναι ανοιχτο με το www.canyouseeme.org
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, poulinos είπε κλειστα για αρχη.και το q bit torrent θα πρεπει να ειναι ανοιχτο οταν τσεκαρεις αν το port ειναι ανοιχτο με το www.canyouseeme.org Ναι ανοικτό είναι ξεκινάει με τα Windows 1
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 και προσοχη firewall windows επισης. 1 minute ago, LLLEFTERIS said: Ναι ανοικτό είναι ξεκινάει με τα Windows 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Στις 10/11/2024 στις 1:38 ΠΜ, poulinos είπε και προσοχη firewall windows επισης. Με κοβει το firewall του Avast και δεν μπορω να βγαλω ακρη πως να του δωσω εξαιρεση.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 On 11/11/2024 at 21:20, LLLEFTERIS said: Με κοβει το firewall του Avast και δεν μπορω να βγαλω ακρη πως να του δωσω εξαιρεση. https://www.minitool.com/news/avast-add-exception.html
bdareios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Γνωρίζει κάποιος να μας πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο grandstream HT802 ωστε να παίξει η τηλεφωνία και να αποφύγω τελέιως το router του ote. Εχω δικτυο unifi και δεν θέλω καθόλου τον εξοπλισμό του παρόχου.
r0cc0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα εγώ είχα ρυθμίσει το to link περίπου 8 μήνες πριν και ξαφνικά δεν βγάζει κλήση όταν με καλούν , καμία βοηθεια?
infin1tyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, r0cc0 said: Καλησπέρα εγώ είχα ρυθμίσει το to link περίπου 8 μήνες πριν και ξαφνικά δεν βγάζει κλήση όταν με καλούν , καμία βοηθεια? Δοκίμασε να αλλάξεις το Outbound Proxy ή/και SIP Proxy σε: sdvims.otenet.gr Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από infin1tyGR
mr.Vox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, r0cc0 είπε Καλησπέρα εγώ είχα ρυθμίσει το to link περίπου 8 μήνες πριν και ξαφνικά δεν βγάζει κλήση όταν με καλούν , καμία βοηθεια? Επειδή τα τράβηξα. Πρώτα επανεκκίνηση στο router. Μήπως με την αναβάθμιση αν σου έγινε σε έβαλαν σε CGNAT οπότε τηλεφωνείς στο support του παρόχου σου και ζητάς να σε βγάλουν.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 για να δει αν ειναι σε cgnat κοιταει την ip>συνηθως ειναι της μορφης 100.x.x.x και την αναφερει στο interface.αν ομως ο χρηστης παει στο www.whatismyipaddress.com τοτε θα δει αλλη ip. οποτε ξερει οτι ειναι πισω απο cgnat. δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα οκ μπορει να το τσεκαρει αν θελει. On 06/12/2024 at 22:14, mr.Vox said: Επειδή τα τράβηξα. Πρώτα επανεκκίνηση στο router. Μήπως με την αναβάθμιση αν σου έγινε σε έβαλαν σε CGNAT οπότε τηλεφωνείς στο support του παρόχου σου και ζητάς να σε βγάλουν.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/11/2024 στις 1:48 ΜΜ, poulinos είπε https://www.minitool.com/news/avast-add-exception.html Δεν ειχα καταφερει τιποτα με αυτο παλι με εκοβε μεχρι που η καινουρια εκδοση του Avast πλεον δεν με κοβει. Εχω ενα αλλο κουφο προβλημα εχω βαλει το Qbittorrent να ξεκιναει με τον υπολογιστη και βλεπω οτι δεν εχω σωστη συνδεση οπως τοτε που με εκοβε το Avast μολις μπω στο Canyouseeme.org και τσεκαρω την πορτα μου μου γραφει οτι ειμαι οκ και αμεσω το Qbittorrent μου γραφει οτι εχω σωστη συνδεση. Αν δεν μπω στο Canyouseeme.org να τσεκαρω την πορτα μου οση ωρα και ανα εχω ενεργο το Qbittorrent θα δειχνει οτι δεν εχω σωστη συνδεση.
dj_takis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έκανα πρόσφατα cosmote αποφάσισα να παρατήσω στην άκρη την σαβούρα, το speedport plus 2 που μου έδωσαν. Ζήτησα κωδικούς και έκανα με επιτυχία register την τηλεφωνία, σε ένα Technicolor TG789vac V2 που το έχω root, αλλά είναι πολύ αδύναμο το wifi του. Έχω στην άκρη ένα ZTE H268Q από Vodafone, επίσης root, αλλά δεν μου κάνει register με τίποτα την τηλεφωνία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ρυθμίσεις μπας και βγάλω άκρη; Έχω κάνει διάφορα πειράματα, και ότι βλέπετε στις φωτό έτυχε να είναι σε αυτές τις ρυθμίσεις. Έχω δοκιμάσει διάφορα. Η γραμμή μου είναι 500άρα.
jkoukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Για αρχή, οι ρυθμίσεις στην πρώτη εικόνα είναι σωστές. Ωστόσο στις άλλες εικόνες, ότι έχεις ορίσει είναι αχρείαστα. Ο λόγος είναι ότι αφορούν ρύθμιση του VoIP από ξεχωριστή σύνδεση όταν σε Cosmote (σε αντίθεση με Vodafone) δουλεύει μέσω της κύριας του internet. Οπότε ούτε κλήση γίνεται ούτε παίρνει άλλη ΙΡ όπως ζητούν οι ρυθμίσεις, αλλά ούτε άλλο VLAN ή VPI/VCI χρειάζονται. Για δείξε ποιες ρυθμίσεις έχεις κάνει στο Technicolor. Τέλος στην πρώτη εικόνα λείπουν τα πεδία username/password του VoIP, οπότε σε συνδιασμό και με τα υπόλοιπα είναι αδύνατον να δουλέψει η τηλεφωνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα