Vangelis_D9 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εν τω μεταξύ κάποιες σκηνές μου θυμίζουν ξεπατικωτούρα από το Death Race ή είναι ιδέα μου;
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πετανε με τα αυτοκινητα στα χιονια παει η mclaren σαν να ειναι ασφαλτος και αλλα πολλα ευτραπελα. Απλα την βλεπουμε για το χαβαλε δεν υπαρχει καμια αληθοφανεια. 35 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Εν τω μεταξύ κάποιες σκηνές μου θυμίζουν ξεπατικωτούρα από το Death Race ή είναι ιδέα μου; Ταινιαρα το death race. Η σκηνη με το φορτηγο που φερνει σβουρες ειναι κλεμμενη ναι. 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Πετανε με τα αυτοκινητα στα χιονια παει η mclaren σαν να ειναι ασφαλτος και αλλα πολλα ευτραπελα. Απλα την βλεπουμε για το χαβαλε δεν υπαρχει καμια αληθοφανεια. Ταινιαρα το death race. Η σκηνη με το φορτηγο που φερνει σβουρες ειναι κλεμμενη ναι. Καλά το θυμόμουν.
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vangelis_D9 είπε Εν τω μεταξύ κάποιες σκηνές μου θυμίζουν ξεπατικωτούρα από το Death Race ή είναι ιδέα μου; δεν θα ταν περιεργο, η σκηνη που πηδανε με το αυτοκινητο απο τον ενα ουρανοξυστη στον αλλο ειναι παρμενη κατευθειαν απο το Βlack Moon Rising. η μπορει και απο το προγενεστερο Knight Rider, σε καποιο επεισοδιο ειχε αναλογη σκηνη. o δε Bay, μιας και αναφερθηκε, εχει παρει ολοκληρες σεκανς δρασης απο τις ταινιες του Jackie Chan. ειπαμε, δεν υπαρχει παρθενογενεση στη τεχνη. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από KilliK 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, KilliK είπε δεν θα ταν περιεργο, η σκηνη που πηδανε με το αυτοκινητο απο τον ενα ουρανοξυστη στον αλλο ειναι παρμενη κατευθειαν απο το Βlack Moon Rising. η μπορει και απο το προγενεστερο Knight Rider, σε καποιο επεισοδιο ειχε αναλογη σκηνη. o δε Bay, μιας και αναφερθηκε, εχει παρει ολοκληρες σεκανς δρασης απο τις ταινιες του Jackie Chan. ειπαμε, δεν υπαρχει παρθενογενεση στη τεχνη. Μπράβο ρε @KilliK που το θυμήθηκες αυτό!!! Σε ένα παρόμοιο στυλ και μια κουφή σκηνή στον Φέρις Μπιούλερ την ίδια χρονιά, λαμποργκίνι ήταν δεν θυμάμαι. Όχι απλώς δεν υπάρχει παρθενογένεση αλλά ανακυκλώνονται συνεχώς οι ίδιες ιδέες. Ήθελα να αναφέρω επάνω σ' αυτή τη σκηνή και μια άλλη ομοιότητα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα την ταινία και τους ηθοποιούς - τόσο αξιομνημόνευτη μου ήταν - που στήνουν μια ληστεία σε ουρανοξύστη και υπάρχει ανάλογη σκηνή. Ποιά είναι γαμότη μου, ούτε μια δεκαετία δεν είναι που έχει βγει και είχε δυνατά ονόματα. 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει και παιγνίδι τωρινό...σχεδιάζεις πίστες και κάνεις ακριβώς αυτά τα σκηνικά με όχημα...περιστροφή γύρω από τον άξονά σου, χρήση φυγόκεντρου κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μόνο το τέλος δεν έδειξαν, κρίμα... 😛
speedman_26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Χαζομάρα τίγκα στα εφέ και στην υπερβολή. Για μια θέαση θα είναι.
KilliK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 ε ενταξει, αυτο πουλανε, αυτο θα πας να δεις. απλως εχει πλακα που οι νεοτερες γενιες να κοροιδευουν τις ταινιες δρασης του 80 (και του 90), λες και τα σημερινα σκουπιδια που βλεπουν ειναι καλυτερα. 😂
speedman_26 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μου αρέσουν οι ταινίες δράση απλώς να υπάρχει όριο στα εφε. Εδώ βλέπουμε μια super heroes ταινία και κατανταει κουραστικό διότι έχουμε πάρα πολλές. Θέλω κάτι ποιο νορμάλ σε δράση.
Glikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Η μετριότητα ο The Rock και ο decent Statham σε μια ταινία που μόνο F&F δεν είναι. Ξεζουμίζουν όσο μπορούν το franchise. Straight to dvd φάση.
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ό,τι πρέπει για λάπτοπ όσο παίζει ο μικρός στον παιδότοπο.
qspock Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τεινω να διαφωνησω λιγακι. Συμφωνωντας...;-) Οι ταινιες αυτου του ειδους (f&f) ειναι ο,τι πρεπει για κινηματογραφο. Τα σκηνικα ειναι εντυπωσιακα οι σκηνες δρασεις ακαταπαυστες και τα εφε με τα αυτοκινητα και οχι μονο ειναι θεαματικοτατα. Κινηματογραφο και μαλιστα με παρεα. Για να πεσει το γελιο της αρκουδας με την υπερβολη που βλεπεις. Το εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο αυτες οι ταινιες, με καθε εντυπωσιακη σκηνη η οποια ειναι δεν μπορει ποτε μα ποτε να ειναι ρεαλιστικη! Η ελλειψη αληθοφανειας ειναι πλεον οχι μονον ορατη: ειναι αυτοσκοπος. Οι ταινιες αυτες ουσιαστικα αυτοσαρκαζονται. Οποτε το οτι συνηδητοποιουν τι ακριβως εκπροσωπευουν, αποτελει εν τελει σατιρα και η σατιρα ειναι ενα κομματι του κινηματογραφου που λειπει πλεον ΠΑΝΤΕΛΩΣ και το οποιο συμπαθω ιδιαιτερως. Με αυτη την ερμεινια μπορω να πω οτι βλεπω αυτες τις ταινιες. Για διασκεδαση. Και υπο αυτη την εννοια, το διασκεδαζεις πραγματικα. Αλλωστε, σημερα δεν μπορεις να βρεις και μεγαλη ποικιλια στο περιεχομενο των ταινιων. Ολες στοχευουν στην διασκεδαση και μονο, και οι περισσοτερες εχουν κακο, τυποποιμηενο χιουμορ. Οποτε στην δεδομενη περισταση, η σατιρα ειναι ενα μεγαλο συν... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από qspock 3
Manoleros95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Το τελος της ταινιας θα βγει σε αλλο trailer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα