kleo1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά τρέχω windows 10. θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές σχετικά με μια εφαρμογή. Αυτό που θέλω είναι με κάποιον τρόπο να μπλοκάρω συγκεκριμένες πόρτες ώστε να δω μετά το κάθε μπλοκάρισμα πως συμπεριφέρεται η εφαρμογή. Υπάρχει κανένα απλό λογισμικό όπου απλά δηλώνεις την πόρτα και την μπλοκάρει; το κάνω μέσω του firewall των windows? Μπορώ να το κάνω μέσω router (θα ήταν ακόμα καλύτερο ώστε να μπορώ να κάνω δοκιμές και σε άλλες συσκευές στο δίκτυο) Το router μου είναι το zte h108n. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από kleo1
BTL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1. Control Panel\System and Security\Windows Defender Firewall --> Advanced settings 2. Outbound rules --> New rule...
donblunts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 5:45 ΜΜ, BTL είπε 1. Control Panel\System and Security\Windows Defender Firewall --> Advanced settings 2. Outbound rules --> New rule... Η το απο πάνω, η απ'τον ρούτερ σου. Στις 1/2/2019 στις 5:10 ΜΜ, kleo1 είπε Βασικάτρέχω windows 10. θέλω να κάτι κάποιες δοκιμές σχετικά με μια εφαρμογή. Αυτό που θέλω είναι με κάποιον τρόπο να μπλοκάρω συγκεκριμένες πόρτες ώστε να δω μετά το κάθε μπλοκάρισμα πως συμπεριφέρεται η εφαρμογή. Υπάρχει κανένα απλό λογισμικό όπου απλά δηλώνεις την πόρτα και την μπλοκάρει; το κάνω μέσω του firewall των windows? Μπορώ να το κάνω μέσω router (θα ήταν ακόμα καλύτερο ώστε να μπορώ να κάνω δοκιμές και σε άλλες συσκευές στο δίκτυο) Το router μου είναι το zte h108n. +++ Κάποιο Port Checker πρόγραμμα για την επιβεβαίωση του απο πάνω.
kleo1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω αν έχω κάποιο θέμα. Καμία πρόταση για port checker? η όποιο βρω στο google?
M@dB0x Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εγω αδυνατω να καταλαβω τι θες να επιτυχεις, διοτι οι πορτες ειναι blocked by default..................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα