Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Yiannis87 said:

Προτιμάς το mac ή τα windows για την επαγγελματική / editing δουλειά σου? Δηλαδή αν είχες 3,5 θα έπαιρνες mac ή κάτι αντίστοιχο ή και πιο turbato σε windows?

Θα έπαιρνα το Mac. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι ίδια, δεν έχω προτίμηση και τα γκάζια τής VEGA 20 μού είναι αρκετά, έστω και με τα 4GB. Οπότε ναι, αν τα είχα (για την ακρίβεια, αν είχα αρκετά ώστε να αποφασίσω να τα δώσω) θα αγόραζα τη μπαταρία, το βάρος, την οθόνη, το trackpad, το MacOS και το design του, το οποίο, καλώς ή κακώς, "μετράει" και στην αγορά. Αλλιώς σε κοιτάζουν όταν μπαίνεις στην παρουσίαση με το Mac... τρομάρα τους... αλλά "μετράει", τι να κάνεις, αν είναι πελάτες σου έχουν και δίκιο. 🤗 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Θα έπαιρνα το Mac. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι ίδια, δεν έχω προτίμηση και τα γκάζια τής VEGA 20 μού είναι αρκετά, έστω και με τα 4GB. Οπότε ναι, αν τα είχα (για την ακρίβεια, αν είχα αρκετά ώστε να αποφασίσω να τα δώσω) θα αγόραζα τη μπαταρία, το βάρος, την οθόνη, το trackpad, το MacOS και το design του, το οποίο, καλώς ή κακώς, "μετράει" και στην αγορά. Αλλιώς σε κοιτάζουν όταν μπαίνεις στην παρουσίαση με το Mac... τρομάρα τους... αλλά "μετράει", τι να κάνεις, αν είναι πελάτες σου έχουν και δίκιο. 🤗 

Κατάλαβα τη λες. Πάντως αν έβαζες 32 ram για BTO ή οποιοδήποτε BTO είναι λίγο επικίνδυνο σε Ελλάδα. Τα φέρνουν από Πολωνία, οπού ίσως ανοίγονται για να μπει το ελληνικό πληκτρολόγιο και βγάζει καμιά φορά μετά θέμα. Τώρα και σε άλλες χώρες πχ Γερμανία αν θες το Αγγλικό πληκτρολόγιο και εκεί δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά φαντάζομαι το αγγλικό είναι πιο ασφαλές ως επιλογή. Υπόψη σου γιατί την έχω πατήσει 3 φορές σχεδόν με istorm εδώ... που τα φέρνει από Cortland (άλλος πολωνικός "premiuuum" και αυτός). 

Οι πελάτες αυτοί mac χρησιμοποιούν ή windows?

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Yiannis87 said:

Οι πελάτες αυτοί mac χρησιμοποιούν ή windows?

MacBook Air ή τίποτα (τουλάχιστον μαζί τους). Ελάχιστοι MacBook Pro και Windows.

Το Mac BTO θα ήταν ούτως ή άλλως και λόγω κάρτας. Θα το έπαιρνα μέσω iSystem και θα έκοβαν το λαιμό τους να μου το φέρουν σωστό. 😄 

Με αγγλικό πληκτρολόγιο μάλλον θα το έπαιρνα. Και το Dell με αγγλικό είναι. Δεν έχω πρόβλημα. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, συνεχίζω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θέλω να ξεκινήσω ένα blog, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να γίνει και site, έτσι ως χόμπι. Σκέφτομαι για να το ελέγχω, ενημερώνω, γράφω, να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο MacBook, έτσι και για την εμπειρία χωρίς να χαλάσω πολλά χρήματα. Έτσι σκέφτομαι αυτό: https://www.electroholic.gr/el/product/COMAPP00527U

Τι λέτε;

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gekamp είπε

Καλημέρα, συνεχίζω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θέλω να ξεκινήσω ένα blog, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να γίνει και site, έτσι ως χόμπι. Σκέφτομαι για να το ελέγχω, ενημερώνω, γράφω, να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο MacBook, έτσι και για την εμπειρία χωρίς να χαλάσω πολλά χρήματα. Έτσι σκέφτομαι αυτό: https://www.electroholic.gr/el/product/COMAPP00527U

Τι λέτε;

Λέμε όχι.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο. Ποια θα ήταν μια αξιόλογη φτηνή λύση για macos για τις εργασίες που ανεφερα;

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gekamp είπε

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο. Ποια θα ήταν μια αξιόλογη φτηνή λύση για macos για τις εργασίες που ανεφερα;

Ποιο είναι το μέγιστο όριο χρημάτων που διαθέτεις για τέτοιο σκοπό; Πρέπει να είναι laptop; Μπορεί να είναι mac mini ας πούμε;

Δημοσ.

Επειδή όπως είπα είναι δοκιμή και χόμπι μέχρι 200 έως 250,  ο φορητός δεν είναι απαραίτητος αλλά γλυτώνεις χρήματα από οθονη, πληκτρολόγιο και ποντίκι 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gekamp είπε

Τι λέτε;

Οχι και από εμένα για το μοντέλο αυτό...

2 ώρες πριν, gekamp είπε

1 ώρα πριν, gekamp είπε

Επειδή όπως είπα είναι δοκιμή και χόμπι μέχρι 200 έως 250,  ο φορητός δεν είναι απαραίτητος αλλά γλυτώνεις χρήματα από οθονη, πληκτρολόγιο και ποντίκι 

Μιας και είσαι στην αρχή και θες και μια εμπειρία να αποκτήσεις καλό θα ήταν να πάρεις και κάτι αξιόλογο...

Όπως βλέπω όμως το κόστος που διαθέτεις είναι χαμηλό...

Θα συνιστούσα και εγώ ένα MacMini όπου μπορείς μέχρι και στην τηλεόραση σου να το συνδέσεις εφόσον δεν έχεις ήδη μόνιτορ. Για πληκτρολόγιο / ποντίκι δεν είναι απαραίτητο να «πας» σε Apple...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...