Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, laserscout είπε

Τρέχει επίσημα Mojave, και το τρέχει μια χαρά. Τα έξοδα τελωνίου περιλαμβάνονται στα 350€ και προπληρώνονται από το ebay. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι όταν σου ζητηθεί από την DHL, να στείλεις ένα ΑΦΜ.

Screenshot 2019-02-10 at 18.31.47.png

Σωστά στο Mojave, έκανε λαθος καθώς περιλαμβάνεται και το συγκεκριμένο.

Όσον αφορά το τελωνείο, εσύ το πληρώνεις ουσιαστικά, απλώς το προ-πληρωνεις στο ebay και δε μπλέκεις με τις υπηρεσίες εδώ.

Άρα γιατί να πληρώσεις τελωνείο όταν μπορείς να το πάρεις από Αγγλία χωρίς να πληρώσεις τελωνειο και ίσως να σου έρθει πιο γρήγορα;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 minutes ago, natural_sgf said:

Σωστά στο Mojave, έκανε λαθος καθώς περιλαμβάνεται και το συγκεκριμένο.

Όσον αφορά το τελωνείο, εσύ το πληρώνεις ουσιαστικά, απλώς το προ-πληρωνεις στο ebay και δε μπλέκεις με τις υπηρεσίες εδώ.

Άρα γιατί να πληρώσεις τελωνείο όταν μπορείς να το πάρεις από Αγγλία χωρίς να πληρώσεις τελωνειο και ίσως να σου έρθει πιο γρήγορα;

Απλά και μόνο γιατί αυτή την στιγμή το φθηνότερο από Αγγλία είναι 70€ παραπάνω από αυτή την συγκεκριμένη αγγελία.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, laserscout είπε

Απλά και μόνο γιατί αυτή την στιγμή το φθηνότερο από Αγγλία είναι 70€ παραπάνω από αυτή την συγκεκριμένη αγγελία.

Όχι φίλε, δε κατάλαβες. Όταν λέω να το φέρει από ebay.co.uk εννοώ να το αγοράσει από uk seller. Δεν έχει νοημα να αγοράσεις από ebay uk με us seller.

Δημοσ.
1 hour ago, natural_sgf said:

Όχι φίλε, δε κατάλαβες. Όταν λέω να το φέρει από ebay.co.uk εννοώ να το αγοράσει από uk seller. Δεν έχει νοημα να αγοράσεις από ebay uk με us seller.

Αυτό κατάλαβα! :Ρ

Και είπα, αν κάνεις τώρα μια αναζήτηση στο ebay uk, το φθηνότερο MacBook Pro 13' 2012 είναι αυτό όπου κάνει 420€ με μεταφορικά, άρα... 70€ παραπάνω από το αμερικάνικο.

Τέλος πάντων, απ' όπου θέλει αγοράζει ο καθένας! Εγώ απλά ενημέρωσα το παιδί πως αυτό το μαγαζί βγάζει περιστασιακά το συγκεκριμένο μοντέλο για 350€. Ενοείτε πως ο καθένας πρέπει να κάνει μια έρευνα αγοράς πριν αγοράσει ένα laptop! 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, laserscout είπε

Αυτό κατάλαβα! :Ρ

Και είπα, αν κάνεις τώρα μια αναζήτηση στο ebay uk, το φθηνότερο MacBook Pro 13' 2012 είναι αυτό όπου κάνει 420€ με μεταφορικά, άρα... 70€ παραπάνω από το αμερικάνικο.

Τέλος πάντων, απ' όπου θέλει αγοράζει ο καθένας! Εγώ απλά ενημέρωσα το παιδί πως αυτό το μαγαζί βγάζει περιστασιακά το συγκεκριμένο μοντέλο για 350€. Ενοείτε πως ο καθένας πρέπει να κάνει μια έρευνα αγοράς πριν αγοράσει ένα laptop! 

Όχι απαραιτητα φίλε μου.

1ον, υπάρχει bidding σε πολλές αγγελίες, δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις έτσι και 2ον σαν μοντέλο το συγκεκριμένο δεν αξίζει όταν με λίγα παραπανω αγοράζεις το μοντέλο retina 2012.

Δεν αντιλέγω ότι το λες ενδεικτικά, έτσι αναφέρω και γω όσα γράφω προκειμένου να βοηθηθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.... Για να μην ανοίγω νέο θέμα... τι θα προτείνατε για να τρέχω το da Vinci resolve???   Έχω windows  laptop δοκίμασα hacintosh  και μου άρεσαν αλλά έχει θέματα κλασικά για τι δεν έχω ιδέα πως ν φτιάξω ν βλέπει την δυνατή κάρτα γραφικών και τον ήχο...του..!!!! Το θα μπορούσατε να μου πρότεινετε.  ( Όχι επαγγελματικά) Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Dellapple
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Καλησπέρα.... Για να μην ανοίγω νέο θέμα... τι θα προτείνατε για να τρέχω το da Vinci resolve???   Έχω windows  laptop δοκίμασα hacintosh  και μου άρεσαν αλλά έχει θέματα κλασικά για τι δεν έχω ιδέα πως ν φτιάξω ν βλέπει την δυνατή κάρτα γραφικών και τον ήχο...του..!!!! Το θα μπορούσατε να μου πρότεινετε.  ( Όχι επαγγελματικά) Ευχαριστώ

Τι budget έχεις; Θες να το αγοράσεις απο εξωτερικό ή ψάχνεις να αγοράσεις κάτι από Ελλάδα για να το δεις και από κοντά (ενδεχομένως);

Δημοσ.

Δουλευει τελεια το Mojave σε mid 2012 non retina. ριχνεις πανω 150-200ευρω επιπλεον βαζεις μια 16αρα Ram κ εναν καλο SSD κ εχεις ενα πολυ καλο λαπτοπ για την δουλεια που το θελεις!

Screen Shot 2019-02-11 at 7.56.23 AM.png

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mp0ukLas είπε

Δουλευει τελεια το Mojave σε mid 2012 non retina. ριχνεις πανω 150-200ευρω επιπλεον βαζεις μια 16αρα Ram κ εναν καλο SSD κ εχεις ενα πολυ καλο λαπτοπ για την δουλεια που το θελεις!

Screen Shot 2019-02-11 at 7.56.23 AM.png

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Στα 550 ευρώ (350 που πρότεινε ο φίλος + 200 max που λες εσύ) ευρώ βρίσκεις έτοιμο από εξωτερικό retina 2012 με τα spec που αναφέρεις (16gb ram + m.2 ssd).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Τι budget έχεις; Θες να το αγοράσεις απο εξωτερικό ή ψάχνεις να αγοράσεις κάτι από Ελλάδα για να το δεις και από κοντά (ενδεχομένως);

Έχω βρει στο ebay γύρω στα 200 - 250. Κάπου εκεί είναι το όριο μου. Αλλιώς αν είναι πάω για mac mini. 

Επεξ/σία από tolstoy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolstoy είπε

Έχω βρει στο ebay γύρω στα 200 - 250. Κάπου εκεί είναι το όριο μου. Αλλιώς αν είναι πάω για mac mini. 

ότι και να πάρεις φρόντισε να έχει SSD πάνω, μάλιστα προτίμησε το από τα 16GB RAM.

το Logic Pro το θες για επαγγελματική χρήση ή για χόμπι?

υπόψιν ότι δεν διατίθεται δωρεάν όπως το GarageBand...

Δημοσ.
9 hours ago, Dellapple said:

Συμφωνώ με τον mp0ukLas. Στο mid 2012 non-retina τρέχει αρκετά καλά το davinci (επαγγελματικά) με 8GB RAM και φυσικά έναν SSD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ.... θα τ ψάξω έτσι. Ssd έχω εξωτερικό 1τβ  δεν κάνει λέτε.....? Για να τα εχω αποθηκευμένα εκεί και να τα κάνει επεξεργασία 

Επεξ/σία από Dellapple
Δημοσ.

Καλό είναι πρώτα να κάνεις ingest τα βίντεο στον εσωτερικό ssd προτού τα επεξεργαστείς.

Ο εξωτερικός ssd θα σε βοηθάει να κάνεις πιο γρήγορα την μεταφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...