alexander098 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εκανα συμβολαιο για ιντερνετ τον δεκεμβρη του 2017 και το προπληρωσα.Χτες ηρθε ειδοποιηση οτι με εκαναν φραγη και πρεπει να πληρωσω 43€ για να κανουν αρση της φραγης και μου ειπαν οτι ειναι χρεωση 2 μηνων εκτος του συμβολαιου.Εγω θελω να συνεχισω το συμβολαιο.Μπορω να γλυτωσω την χρεωση;
k_w_t Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, alexander098 είπε Εκανα συμβολαιο για ιντερνετ τον δεκεμβρη του 2017 και το προπληρωσα.Χτες ηρθε ειδοποιηση οτι με εκαναν φραγη και πρεπει να πληρωσω 43€ για να κανουν αρση της φραγης και μου ειπαν οτι ειναι χρεωση 2 μηνων εκτος του συμβολαιου.Εγω θελω να συνεχισω το συμβολαιο.Μπορω να γλυτωσω την χρεωση; Μας μπερδεψες ... Ποτε βγηκε ο τελευταιος λογαριασμος ? Τι ποσο τους χρωστας ?
chsam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, alexander098 είπε Εκανα συμβολαιο για ιντερνετ τον δεκεμβρη του 2017 και το προπληρωσα.Χτες ηρθε ειδοποιηση οτι με εκαναν φραγη και πρεπει να πληρωσω 43€ για να κανουν αρση της φραγης και μου ειπαν οτι ειναι χρεωση 2 μηνων εκτος του συμβολαιου.Εγω θελω να συνεχισω το συμβολαιο.Μπορω να γλυτωσω την χρεωση; Αφου εληξε το συμβολαιο γινεται αοριστου χρονου και εχουν το δικαιωμα να αυξησουν ή οχι το παγιο.Τους ζητας προσφορα για νεο συμβολαιο ή φευγεις σε αλλη εταιρεια χωρις καμια αλλη ποινη. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Κάτι γράφεις λάθος αν έκανες συμβόλαιο Δεκέμβρη 17 και το προπληρωσες όλο έχεις άλλο 1 χρόνο μπροστά σου Αν η γραμμή έχει και σταθερό μέσα μήπως έκανες κλήσεις εκτός παγίου της οποίες δεν πληρωσες?, μήπως δεν προπληρωσες όλη την διάρκεια αλλά μέρος αυτής? Πχ 1 χρόνο?
Nek2000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Το συμβόλαιο με προπληρωμή στη Nova είναι για 1 χρόνο. Μετά γίνεται αορίστου και πληρώνεις λογαριασμό κάθε 2 μήνες. Από το site: μόνο με 15.75/μήνα Ισχύει για νέους συνδρομητές με 12μηνη σύνδεση και προπληρωμή παγίων. Χωρίς προπληρωμή η τιμή διαμορφώνεται σε 18,80€ για 24 μήνες
alexander098 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, k_w_t είπε Μας μπερδεψες ... Ποτε βγηκε ο τελευταιος λογαριασμος ? Τι ποσο τους χρωστας ? Μαλλον δεν βγηκε καθως εληξε δεκεμβριο του 18,43€ 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Κάτι γράφεις λάθος αν έκανες συμβόλαιο Δεκέμβρη 17 και το προπληρωσες όλο έχεις άλλο 1 χρόνο μπροστά σου Αν η γραμμή έχει και σταθερό μέσα μήπως έκανες κλήσεις εκτός παγίου της οποίες δεν πληρωσες?, μήπως δεν προπληρωσες όλη την διάρκεια αλλά μέρος αυτής? Πχ 1 χρόνο? Δεν εχω αλλον χρονο μπροστα μου,το συμβολαιο και η προπληρωμη ειναι για ενα ετος δηλαδη τον δεκεμβριο εληξε,εχει γραμμη αλλα δεν εχω τηλεφωνο 46 λεπτά πριν, Nek2000 είπε Το συμβόλαιο με προπληρωμή στη Nova είναι για 1 χρόνο. Μετά γίνεται αορίστου και πληρώνεις λογαριασμό κάθε 2 μήνες. Από το site: μόνο με 15.75/μήνα Ισχύει για νέους συνδρομητές με 12μηνη σύνδεση και προπληρωμή παγίων. Χωρίς προπληρωμή η τιμή διαμορφώνεται σε 18,80€ για 24 μήνες Δηλαδη πρεπει αναγκαστικα να πληρωσω το κερατο;Αν τους πω οτι θελω να ανανεωσω θα σωθω;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, alexander098 είπε Μαλλον δεν βγηκε καθως εληξε δεκεμβριο του 18,43€ Δεν εχω αλλον χρονο μπροστα μου,το συμβολαιο και η προπληρωμη ειναι για ενα ετος δηλαδη τον δεκεμβριο εληξε,εχει γραμμη αλλα δεν εχω τηλεφωνο Δηλαδη πρεπει αναγκαστικα να πληρωσω το κερατο;Αν τους πω οτι θελω να ανανεωσω θα σωθω; Νόμιζα ήταν 2 χρόνια εφόσον έληξε ο χρόνος γυρνάει σε αορίστου με κανονικό μηνιαίο πάγιο αν δεν το πληρώνεις λογικό να σου βάλουν φραγή ακόμα και ανανέωση να κάνεις το ποσό πάλι θα πρέπει να τι πληρώσεις εσύ τώρα 2μηνες είχες ίντερνετ που δεν πληρωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα