Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ToUtSi είπε

Καλό είναι κάποια στιγμή να αναθεωρηθούν κάποια standard στις ηλεκτρονικές συσκευές και να δούμε κάτι πραγματικά έξυπνο με μεγάλη ποιότητα και απόδοση....

ο υπερκαταναλωτισμος σκοτώνει την φαντασία....

Έτσι είναι αλλά για τις εταιρείες είναι "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει". Όσο τα τσεπώνουν, θα δίνουν τεχνολογία και καινοτομία με το σταγονόμετρο

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Βήμα1. Πάρε ένα κινητό και δοκίμασε να κάνεις split screen δύο εφαρμογές
Βήμα2. Πάρε τώρα ένα ακόμη βάλε το δίπλα στο άλλο και τρέξε την μια εφαρμογή στο ένα και την άλλη στο άλλο.
Βήμα3. Αν ακόμη δεν κατάλαβες κάνε το βήμα 1 απ την αρχή, πιο αργά, δίνοντας πιο πολύ βάση σε κάθε βήμα.

Τα foldable έχουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός κινητού + 1 Οθόνη Φυσικά και θα είναι πιο χοντρά απ τις συσκευές χωρίς αναδιπλούμενη οθόνη. Επειδή τέτοιου είδους οθόνες είναι ιδιαίτερα λεπτές δεν χάνω τις ελπίδες μου ότι θα γίνουν όντως πιο λεπτά κάποια στιγμή. Προσωρινά ένα κινητό max 1,2cm  πάντως δεν θα είναι άβολο ούτε στο χέρι ούτε στην μεταφορά

1,2 cm παχος max? Εδω τοσο ειναι τα SONY τοσα χρονια χωρίς ναναι αναδιπλούμενα... 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2019 στις 5:08 ΜΜ, paredwse είπε

Ειλικρινά, βρίσκω κουραστική και ανούσια αυτή την περί νεφρών συζήτηση ΚΑΘΕ φορά που ένα premium προϊόν εμφανίζεται ή πρόκειται να εμφανιστεί στην αγορά (είτε είναι κινητό είτε τηλεόραση είτε αυτοκίνητο είτε καφετιέρα).

Όποιος μπορέσει στην τελική, δεν είναι όλα για όλους. 

Ναι ρε φίλε νισάφι πια... και αν κάνουν το 8ωρο 12ωρο όποιος μπορεί να αντέξει δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους... Και αν πάνε την βενζίνη 5 ευρώ το λίτρο..  όποιος θέλει δεν είναι όλα για όλους.... Και αν πέσει ο βασικός στα 400 όποιος αντέξει δεν είναι η ζωή για όλους! 

Εννοείται ότι εμάς τους αγοραστές δεν μας νοιάζει πως θα βελτιωθεί η δική μας ποιότητα ζωής και το πως θα γίνουν προσιτά σε εμάς τα προϊόντα αλλά μας ενδιαφέρει το πως θα αυξήσει το spread η samsung και η κάθε άλλη εταιρία που τρώει πακτωλούς χρημάτων από εμάς...

Και εννοείται ότι οι "δημοσιογράφοι" στα "τεχνολογικά site" δεν πρέπει να ασκούν κριτική στις εταιρίες υπέρ των καταναλωτών (που ουσιαστικά αυτοί τους έφτιαξαν άμεσα και έμμεσα και γίνανε τα site που είναι) αλλά να παίρνουν το μέρος των πολυεθνικών..

Τι τσιπιδες και γύφτοι που είναι όσοι γκρινιάζουν  για τις εξωφρενικές τιμές συσκευών που το κόστος παραγωγής και διάθεσης τους ανέρχεται σε μερικά δεκάρικα έως λίγα κατοστάρικα ... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Ναι ρε φίλε νισάφι πια... και αν κάνουν το 8ωρο 12ωρο όποιος μπορεί να αντέξει δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους... Και αν πάνε την βενζίνη 5 ευρώ το λίτρο..  όποιος θέλει δεν είναι όλα για όλους.... Και αν πέσει ο βασικός στα 400 όποιος αντέξει δεν είναι η ζωή για όλους!  

Εννοείται ότι εμάς τους αγοραστές δεν μας νοιάζει πως θα βελτιωθεί η δική μας ποιότητα ζωής και το πως θα γίνουν προσιτά σε εμάς τα προϊόντα αλλά μας ενδιαφέρει το πως θα αυξήσει το spread η samsung και η κάθε άλλη εταιρία που τρώει πακτωλούς χρημάτων από εμάς... 

Και εννοείται ότι οι "δημοσιογράφοι" στα "τεχνολογικά site" δεν πρέπει να ασκούν κριτική στις εταιρίες υπέρ των καταναλωτών (που ουσιαστικά αυτοί τους έφτιαξαν άμεσα και έμμεσα και γίνανε τα site που είναι) αλλά να παίρνουν το μέρος των πολυεθνικών.. 

Τι τσιπιδες και γύφτοι που είναι όσοι γκρινιάζουν  για τις εξωφρενικές τιμές συσκευών που το κόστος παραγωγής και διάθεσης τους ανέρχεται σε μερικά δεκάρικα έως λίγα κατοστάρικα ... 

ο,τι να'ναι ομως. με τη δικη σου λογικη πρεπει να στα δωσουν ολα στο κοστος παραγωγης, μη σου πω να στα χαρισουν κιολας οι κακες πολυεθνικες που ακουσον-ακουσον θελουν να βγαλουν και λεφτα απο πανω για τα δις που σκανε σε r&d, μαρκετινγκ και παραγωγη.

τα πραγματα ειναι απλα. ειναι ενα premium προιον, με νεα τεχνολογια και το πρωτο που βγαζουν αυτου του τυπου. φυσικα και θα κοστιζει ενα νεφρο, οπως καθε τι πρωτοποριακο για το οποιο εχουν ξοδεψει δις σε r&d. οποιος θελει και μπορει, θα το παρει. οποιος δε θελει, μπορει να περιμενει να γινει mainstream και να πεσει απο τα 1700 στα 700 η και πιο κατω οταν μπουν και οι κινεζοι για τα καλα στο παιχνιδι. η απλα να μιζεριαζει γιατι..whatever

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Ποια κριτικη να ασκουν πλακα μας κανεις?

Που μεχρι και τα εισιτηρια τους πληρωνουν οι εταιρειες για να πανε στα events τους?Που τα κινητα τους τα στελνουν δωρεαν για τα ''review'' οπως και τον τοπο διαμονης?

Απαξ και τολμησουν να κραξουν τους τα κοβουν ολα αυτα.Γιαυτο και τις τιμες των 1000+ευρω τις κανουν γαργαρα πλεον.

Περαν τουτου οταν θελεις να παρεις την κορυφη(την γνωστη και ως ναυαρχιδα)εκει πληρωνεις premium σε πολλα πραγματα,με ενα απο αυτα να ειναι η τιμη φυσικα.

Αλλιως σε οποιον δεν αρεσει,υπαρχουν τα προηγουμενης γενιας κινητα και τα mid range που πλεον ειναι παρα πολυ καλα.

Αν πχ δεν μπορεις να διαθεσεις 1100ευρω για το S10+,δωσε τα μισα και παρε το S9+ ή δωσε το 1/3 και παρε το pocophone/Honor10.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποια κριτικη να ασκουν πλακα μας κανεις?

Που μεχρι και τα εισιτηρια τους πληρωνουν οι εταιρειες για να πανε στα events τους?Που τα κινητα τους τα στελνουν δωρεαν για τα ''review'' οπως και τον τοπο διαμονης?

Απαξ και τολμησουν να κραξουν τους τα κοβουν ολα αυτα.Γιαυτο και τις τιμες των 1000+ευρω τις κανουν γαργαρα πλεον.

Περαν τουτου οταν θελεις να παρεις την κορυφη(την γνωστη και ως ναυαρχιδα)εκει πληρωνεις premium σε πολλα πραγματα,με ενα απο αυτα να ειναι η τιμη φυσικα.

Αλλιως σε οποιον δεν αρεσει,υπαρχουν τα προηγουμενης γενιας κινητα και τα mid range που πλεον ειναι παρα πολυ καλα.

Αν πχ δεν μπορεις να διαθεσεις 1100ευρω για το S10+,δωσε τα μισα και παρε το S9+ ή δωσε το 1/3 και παρε το pocophone/Honor10.

Σε κάποιους δεν αρκεί πχ το S9 αλλά θέλουν να το αλλάξουν στο 6μηνο η στον χρόνο για το S10.Η το θέλουν day 1.Τους "τρώει" η τσέπη τους.

Οσο ο καταναλωτής συμπεριφέρεται έτσι,τόσο οι τιμές θα πέφτουν πιο δύσκολα και θα είναι πιο υψηλές κατά την επίσημη κυκλοφορία τους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Σε κάποιους δεν αρκεί πχ το S9 αλλά θέλουν να το αλλάξουν στο 6μηνο η στον χρόνο για το S10.Η το θέλουν day 1.Τους "τρώει" η τσέπη τους.

Οσο ο καταναλωτής συμπεριφέρεται έτσι,τόσο οι τιμές θα πέφτουν πιο δύσκολα και θα είναι πιο υψηλές κατά την επίσημη κυκλοφορία τους.

Η πλειοψηφια του κοσμου ομως δεν σκεφτεται/λειτουργει ετσι ευτυχως.Οι περισσοτεροι αγοραζουν απο παροχους τα κινητα σε 2ετη συνηθως συμβολαια.

Το αν στην Ελλαδα ανακαλυψαν ενα νεο hobby ορισμενοι να αλλαζουν τα κινητα σαν τα πουκαμισα αλλα να κανουν και παραπονα για τις τιμες απο πανω,ειναι αναξιο λογου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, duende είπε

ο,τι να'ναι ομως. με τη δικη σου λογικη πρεπει να στα δωσουν ολα στο κοστος παραγωγης, μη σου πω να στα χαρισουν κιολας οι κακες πολυεθνικες που ακουσον-ακουσον θελουν να βγαλουν και λεφτα απο πανω για τα δις που σκανε σε r&d, μαρκετινγκ και παραγωγη.

τα πραγματα ειναι απλα. ειναι ενα premium προιον, με νεα τεχνολογια και το πρωτο που βγαζουν αυτου του τυπου. φυσικα και θα κοστιζει ενα νεφρο, οπως καθε τι πρωτοποριακο για το οποιο εχουν ξοδεψει δις σε r&d. οποιος θελει και μπορει, θα το παρει. οποιος δε θελει, μπορει να περιμενει να γινει mainstream και να πεσει απο τα 1700 στα 700 η και πιο κατω οταν μπουν και οι κινεζοι για τα καλα στο παιχνιδι. η απλα να μιζεριαζει γιατι..whatever

Τώρα αν κατάλαβες απο αυτό που έγραψα πως λέω "θέλω να τα δώσουν όλα τζάμπα" δεν φταίω εγώ. 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, TopicStrarter said:

Ίσως δεν αντιλήφθηκες την ουσία του μηνύματός μου, το οποίο παραθέτεις και προσπαθείς να "διαβάσεις" νοήματα που δεν υπάρχουν σε αυτό. Ούτε για βενζίνη έγραψα ούτε για βασικό μισθό ούτε για τίποτε άλλο εκτός από την τιμή ενός καταναλωτικού αγαθού, το οποίο (μεταξύ μας) για πολλούς είναι υπερ-πολυτέλεια και overkill.

Αυτό που έγραψα και το οποίο υποστηρίζω είναι ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου πει πού θα ξοδέψω τα χρήματα που έχω αποκτήσει και δεν δέχομαι καμία κουβέντα πάνω σε αυτό. Κι ότι η γκρίνια για ένα αγαθό πολυτελείας, όπως είναι τα υπερσύγχρονα smartphone των 1.000 και βάλε ευρώ, και ανούσια είναι (αφού οι περισσότεροι κάνουν τη δουλειά τους και με ένα dumb-phone των 50-100 ευρώ) και κουραστική να την διαβάζουμε σε ΚΑΘΕ topic. 

Απελθέτω απ' εμού ο αντικαπιταλιστικός σου οίστρος. :)  

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, paredwse είπε

Ίσως δεν αντιλήφθηκες την ουσία του μηνύματός μου, το οποίο παραθέτεις και προσπαθείς να "διαβάσεις" νοήματα που δεν υπάρχουν σε αυτό. Ούτε για βενζίνη έγραψα ούτε για βασικό μισθό ούτε για τίποτε άλλο εκτός από την τιμή ενός καταναλωτικού αγαθού, το οποίο (μεταξύ μας) για πολλούς είναι υπερ-πολυτέλεια και overkill.

Αυτό που έγραψα και το οποίο υποστηρίζω είναι ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου πει πού θα ξοδέψω τα χρήματα που έχω αποκτήσει και δεν δέχομαι καμία κουβέντα πάνω σε αυτό. Κι ότι η γκρίνια για ένα αγαθό πολυτελείας, όπως είναι τα υπερσύγχρονα smartphone των 1.000 και βάλε ευρώ, και ανούσια είναι (αφού οι περισσότεροι κάνουν τη δουλειά τους και με ένα dumb-phone των 50-100 ευρώ) και κουραστική να την διαβάζουμε σε ΚΑΘΕ topic. 

Απελθέτω απ' εμού ο αντικαπιταλιστικός σου οίστρος. :)  

δεν διάβασα κανένα post που να λέει "paredwse  για ποιο λόγο πήρες το Χ τηλέφωνο στην Υ τιμή"  ναι κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου πει τι να κάνεις αλλά και κανείς δεν το έκανε..

Αντέδρασες επιτιθέμενος αυτούς που κριτικάρουν την τιμή γενικά όχι σε αυτούς που πάνε να πουν σε εσένα τι να κάνεις. 

Και δεν ειναι αντικαπιταλιστικό το μήνυμα μου.... καπιταλισμός δεν ειναι σκύβουμε και δεχόμαστε ότι μας φέρουν. Αν νομίζεις ότι αυτό ειναι καπιταλισμός τότε μάλλον έχεις λανθασμένη ιδέα.

Στον καπιταλισμό σαφέστατα χωράει και κριτική αλλά και πίεση της αγοράς για normalisation των τιμών.

Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κουραστικό να το διαβάζω σε κάθε topic και μακάρι να ξυπνήσουν και ακόμη περισσότεροι και να μην περιορίζονται μόνο στα ποστ.

Δεν ειναι κουραστικό ειδικά απο την στιγμή που λείπει τέτοιου είδους κριτική απο τον νηματοθέτη του site που σηκώνει τέτοια νέα και πολλές φορές καταντούν διαφήμιση τα κείμενα παρά ενημέρωση. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, TopicStrarter said:

δεν διάβασα κανένα post που να λέει "paredwse  για ποιο λόγο πήρες το Χ τηλέφωνο στην Υ τιμή"  ναι κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου πει τι να κάνεις αλλά και κανείς δεν το έκανε..

Αντέδρασες επιτιθέμενος αυτούς που κριτικάρουν την τιμή γενικά όχι σε αυτούς που πάνε να πουν σε εσένα τι να κάνεις. 

Και δεν ειναι αντικαπιταλιστικό το μήνυμα μου.... καπιταλισμός δεν ειναι σκύβουμε και δεχόμαστε ότι μας φέρουν. Αν νομίζεις ότι αυτό ειναι καπιταλισμός τότε μάλλον έχεις λανθασμένη ιδέα.

Στον καπιταλισμό σαφέστατα χωράει και κριτική αλλά και πίεση της αγοράς για normalisation των τιμών.

Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κουραστικό να το διαβάζω σε κάθε topic και μακάρι να ξυπνήσουν και ακόμη περισσότεροι και να μην περιορίζονται μόνο στα ποστ.

Δεν ειναι κουραστικό ειδικά απο την στιγμή που λείπει τέτοιου είδους κριτική απο τον νηματοθέτη του site που σηκώνει τέτοια νέα και πολλές φορές καταντούν διαφήμιση τα κείμενα παρά ενημέρωση. 

Έγραψες ή δεν έγραψες για το 8ωρο που πάει να γίνει 12ωρο; Πού αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο στο αρχικό μήνυμά μου; 

Έγραψες ή δεν έγραψες για τον κατώτατο μισθό στα 400 ευρώ; Πού αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο στο αρχικό μήνυμά μου; 

Έγραψες ή δεν έγραψες για τη βενζίνη που φτάνει τα 5 ευρώ; Πού αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο στο αρχικό μήνυμά μου; 

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Είτε δεν θέλεις είτε δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα του αρχικού μου μηνύματος. 

Παρεμπιπτόντως, αν ποτέ σου ασχοληθείς με την ανάρτηση ειδήσεων σε αμιγώς ειδησιογραφικό (και ουχί πολιτικό) μέσο, μάθε έστω και τώρα ότι δεν χωρεί κριτική ή σχολιασμός στην είδηση. Η είδηση είναι σκέτο γεγονός. Ο οποιοσδήποτε σχολιασμός έπεται. 

Αυτά τα ολίγα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κουράσατε με τα νεφροσχόλια. 

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος έχει και ποιος δεν έχει. 

Εδώ μπαίνουμε για να διαβάσουμε την είδηση και μόνο αυτό. 

Τσουρέκια.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 4:35 ΜΜ, ougxar είπε

Ειναι μακετο τουτο το εργο?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ρε φιλε να σαι καλα, μου εχει κολλησει αυτη η ατακα εδω και 3-4 μερες χωρις κανενα λογο και χαζογελαγα μονος μου , την ειδα τωρα εδω και ελιωσα. Καλημερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...