p3np3n Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες απόκτησα το Huawei p20 lite. Σήμερα παρατήρησα ότι ξεκλειδώνει με 2 διαφορετικά δάχτυλα λολ ! Δεν παίζει να έχω ίδια δακτυλικά αποτυπώματα Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Γνωρίζει κάποιος αν έχει θέμα με ο σαρωτής στα συγκεκριμένα τηλέφωνα; Ευχαριστώ πολύ!
Netr0nic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως κατοχύρωσες δεύτερο δακτυλικό αποτύπωμα καταλάθος ή χωρίς να το καταλάβεις (κατά την διάρκεια σεταρίσματος του πρώτου ίσως)? Τσέκαρε το στα σίγουρα... Μόλις δοκίμασα σε P20 Lite συναδέλφου και δεν δείχνει να ξεκλειδώνει με διαφορετικό... Επίσης με μια μικρή έρευνα που έκανα μόλις δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι στο internet. Βέβαια δεν το έψαξα αναλυτικά... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Netr0nic 1
p3np3n Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. όχι, ένα δείχνει να υπάρχει! Έκανα restart και συνεχίζει να ξεκλειδώνει με το δείκτη του δεξιού χεριού (που είναι το σωστό) και με το δείκτη του αριστερού. Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο. Αφού αναρωτήθηκα αν όντως έχω ίδιο δακτυλικό αποτύπωμα στα 2 δάχτυλα χαχαχαχαχαχα . Μάλιστα, πήγα στα settings, πάτησα το fingerprint management > πάτησα fingerprint recognition και δείχνει να υπάρχει fingerprint id 1, στο σημείο αυτό σου δίνει την δυνατότητα να τσεκάρεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Και εκεί μου μαρκάρει το αριστερό και το δεξί ότι είναι τα σωστά για το fingerprint id 1 χαχαχα
Netr0nic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, p3np3n είπε Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. όχι, ένα δείχνει να υπάρχει! Έκανα restart και συνεχίζει να ξεκλειδώνει με το δείκτη του δεξιού χεριού (που είναι το σωστό) και με το δείκτη του αριστερού. Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο. Αφού αναρωτήθηκα αν όντως έχω ίδιο δακτυλικό αποτύπωμα στα 2 δάχτυλα χαχαχαχαχαχα . Μάλιστα, πήγα στα settings, πάτησα το fingerprint management > πάτησα fingerprint recognition και δείχνει να υπάρχει fingerprint id 1, στο σημείο αυτό σου δίνει την δυνατότητα να τσεκάρεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Και εκεί μου μαρκάρει το αριστερό και το δεξί ότι είναι τα σωστά για το fingerprint id 1 χαχαχα Παράξενο... Δεν έχει τύχει να ξανά συναντήσω τέτοια περίπτωση. Δοκίμασε να αφαιρέσεις εντελώς ότι αποτύπωμα έχεις τώρα απ τις ρυθμίσεις. Διάγραψε το εντελώς δηλαδή και κάνε εκ νέου κατοχύρωση απ την αρχή. Αν πάλι συμβαίνει το ίδιο ίσως κάτι παίζει με τον αισθητήρα ή ανήκεις σε μια σπάνια ίσως περίπτωση που μπορείς και ξεγελάς τον αισθητήρα, τι να πω 😋.
p3np3n Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μίλησα με την Huawei...να κάνω hard reset μου πρότειναν αχαχαχα Θα δοκιμάσω να το αφαιρέσω και να το ξανακάνω. Αν το ξανακάνει, θα το πάω πίσω στο γερμ. Είναι 3 ημερών το τηλέφωνο. Σ'ευχαριστώ πολύ.
Netr0nic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, p3np3n είπε Μίλησα με την Huawei...να κάνω hard reset μου πρότειναν αχαχαχα Θα δοκιμάσω να το αφαιρέσω και να το ξανακάνω. Αν το ξανακάνει, θα το πάω πίσω στο γερμ. Είναι 3 ημερών το τηλέφωνο. Σ'ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά. Ενημέρωσέ μας αν με αφαίρεση και εκ νέου κατοχύρωση αποτυπώματος φτιάξει (η και με επαναφορά αν κάνεις) ώστε να υπάρχει η απάντηση και για άλλα μέλη μελλοντικά.
p3np3n Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπόν, το έκανα και φαίνεται να είναι οκ τώρα. Θα το παρακολουθήσω να δω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα