Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, καλο μηνα.

Θα μπω αμεσως στο θεμα.

Ο αδερφος μου θελει να μου δωσει το αυτοκινητο του, ο οποιος ζεις μονιμα στην Αυστρια. Ειναι λιγο μπρεδεμενη η ιστορια. Λοιπον το αυτοκινητο ηταν στο ονομα της μανας μου, οταν αποφασισε να φυγει απο Ελλαδα εκανε τη μεταβιβαση απο το ονομα της μανας μου στο δικο του.  Τωρα μου λεει εαν θελω να το παρω εγω. ( Θα το φερει οδικως εαν το παρω τελικα ) Εγω θελω να το παρω γιατι ειναι μικρο και οικονομικο ( Aygo του 2011 ). Αυτα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυστριακές ή ελληνικές πινακίδες;

Παρασκευή το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ'ευχαριστω που απάντησες. Αυστριακες πινακίδες, άδεια και θελω να τα κάνω ελληνικά. 

Επεξ/σία από respow7
Δημοσ.

Αν έχει ελληνικές πινακίδες θα κάνετε μια απλή μεταβίβαση.

αδεια 

ΚΤΕΟ σε ισχύ 

βεβαιωση μη οφειλής τελών 

Παράβολο μεταβίβασης 

πατε είτε υπουργείο ή ΚΕΠ ή σε έναν διεκπεραιωτή και καθάρισες 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, respow7 είπε

Δυστυχώς έχει Αυστριακες. 

Τότε θέλει 

αυστριακη άδεια 

Αυστριακό Brief 

Τιμολόγιο αγορας 

Το χαρτί διαγραφής προς εξαγωγη για να γλιτώσεις το τέλος ταξινόμησης αν η αλλαγή από ελληνικές σε αυστριακές έγινε σε διάστημα 7 ετών. Διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσεις εκ νέου τέλος ταξινόμησης.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mansora είπε

Τότε θέλει 

αυστριακη άδεια 

Αυστριακό Brief 

Τιμολόγιο αγορας 

Το χαρτί διαγραφής προς εξαγωγη για να γλιτώσεις το τέλος ταξινόμησης αν η αλλαγή από ελληνικές σε αυστριακές έγινε σε διάστημα 7 ετών. Διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσεις εκ νέου τέλος ταξινόμησης.

Η άδεια είναι το μόνο εύκολο. 😊

Αυστριακό Brief; Τι είναι αυτό; 

Το τιμολόγιο πως μπορούμε να το βρούμε εάν έχει χαθεί; 

Το χαρτί της διαγραφής θα το πάρει από το τελωνείο; 

Δημοσ.

Σε όλη την Ευρώπη (εκτός Ελλάδα φυσικά) τα αμάξια έχουν δυο έγγραφα την μικρή άδεια και τη μεγάλη που είναι το λεγόμενο brief. 

Τιμολόγιο που θα φαίνεται ότι στο πουλάει.

το χαρτί της διαγραφής πρέπει να το έχει στην κατοχή του. Αν δεν υπάρχει είναι υποχρέωση του υπουργείου που έγινε η διαγραφή να έχει τη διεγραμμενη άδεια.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mansora είπε

Τότε θέλει 

αυστριακη άδεια 

Αυστριακό Brief 

Τιμολόγιο αγορας 

Τι κάνουμε εάν έχει χαθεί το τιμολόγιο; Υπαρχει υπηρεσία σε αυτό το θέμα; 

Το χαρτί διαγραφής θα το πάρει από το τελωνείο; Και αν ναι σε πιο από τα δύο θα το ζητήσει ( της Αυστρίας ή της Ελλάδας;) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, respow7 είπε

Τι κάνουμε εάν έχει χαθεί το τιμολόγιο; Υπαρχει υπηρεσία σε αυτό το θέμα; 

Αυτο λογικά σε καλύπτει μια υπεύθυνη δήλωσης αγορας / πωλησης 

Το χαρτί διαγραφής θα το πάρει από το τελωνείο; Και αν ναι σε πιο από τα δύο θα το ζητήσει ( της Αυστρίας ή της Ελλάδας;) 

το χαρτί διαγραφής του το είχαν δώσει απ το ελληνικό υπουργείο όταν κατέθεσε πινακίδες για διαγραφή απ τα μητρώα και ταξινόμηση στην Αυστρία. Θα το ζητήσει απ το ελληνικό υπουργείο  

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Mansora είπε

Τότε θέλει 

αυστριακη άδεια 

Αυστριακό Brief 

Τιμολόγιο αγορας 

Σ'ευχαριστω παρα πολύ για τις απαντήσεις. Καλό σαββατοκύριακο. 😊

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...