Προς το περιεχόμενο

Ενα βήμα πριν καεί το σύστημα μου? Ένας μικρός χαμός όταν παίζω σε 4k

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

ναι,ν απευθυνθεί σε κάποιον που ξέρει κάτι περισσότερο απ αυτόν αφού όπως και ο ίδιος δήλωσε είναι άσχετος,

μη προσπαθούμε με το ζόρι να τον κάνουμε να βάλει χέρι σε κάτι που δε το κατέχει,

για εσένα,εμένα κ πολλούς άλλους μπορεί να φαίνεται απλό κ οτι δεν είναι πυρηνική φυσική,

αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο

Σιγά τη είναι να ανοίξει τον υπολογιστή και να βάλει μια ψύκτρα μέχρι και οδηγίες χρήσης για τέλειος αρχάριους έχει... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα κουτί και ψύξη παίδες και θα δώσω τα παλιά στον αδερφό μου, θα τα περάσω μόνος μου τελικά δε δυσκολεύτηκα στη κατανόηση στα βιντεάκια που είδα.

Kουτί παρήγγειλα το παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/14698878/CoolerMaster-MasterCase-H500P-Mesh.html

Ψύξη την παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/13525305/Deepcool-Captain-360-EX-White-RGB.html

Τώρα που μιλάμε στο assasins creed odyssey, cpu και gpu

assasins1.JPG

assasins2.JPG

Επεξ/σία από DeareN

20 λεπτά πριν, DeareN είπε

Παρήγγειλα κουτί και ψύξη παίδες και θα δώσω τα παλιά στον αδερφό μου, θα τα περάσω μόνος μου τελικά δε δυσκολεύτηκα στη κατανόηση στα βιντεάκια που είδα.

Kουτί παρήγγειλα το παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/14698878/CoolerMaster-MasterCase-H500P-Mesh.html

Ψύξη την παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/13525305/Deepcool-Captain-360-EX-White-RGB.html

Τώρα που μιλάμε στο assasins creed odyssey, cpu και gpu

assasins1.JPG

assasins2.JPG

Πάρα πολύ μεγάλη θερμοκρασία και πάλι ρε φίλε ειδικά η γραφικών Wtf ποια έκδοση της Τi έχεις? Έχεις αλλάξει καμία φορά την πάστα της? Airflow εχει το κουτί? 

Παρήγγειλα και liquid metal, θα μπει τόσο στον cpu όσο και στην κάρτα. Θα τον κάνω delid το πήρα απόφαση.

Την inno3d iChill x3 έχω κάρτα με 3πλο φαν. 

Όλα θέλουν ένα καθάρισμα καλό επίσης προτού τα βάλω στο νέο κουτί. 

Πάλι καλά που άνοιξα αυτό το θέμα και μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ σοβαρά γιατί με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις βαριόμουν απίστευτα να κάνω το οτιδήποτε στο PC και μπορεί να είμαι και τυχερός που το πρόλαβα. 

1 λεπτό πριν, DeareN είπε

Παρήγγειλα και liquid metal, θα μπει τόσο στον cpu όσο και στην κάρτα. Θα τον κάνω delid το πήρα απόφαση.

Την inno3d iChill x3 έχω κάρτα με 3πλο φαν. 

Όλα θέλουν ένα καθάρισμα καλό επίσης προτού τα βάλω στο νέο κουτί. 

Πάλι καλά που άνοιξα αυτό το θέμα και μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ σοβαρά γιατί με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις βαριόμουν απίστευτα να κάνω το οτιδήποτε στο PC και μπορεί να είμαι και τυχερός που το πρόλαβα. 

Delid νομίζω για να τον κάνεις μετά θα πρέπει να πας σε custom υδροψυξη αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν βάζεις μια καλή αεροψυξη? Όσο για την γραφικών χρειάζεται καθάρισμα σίγουρα ανά 2 μήνες τουλάχιστον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειάζεται φίλε μου custom το έψαξα το θέμα. Δε κάνεις ουσιαστικά κάτι διαφορετικό με το delid απλά αλλάζεις τη βλακεία TIM που έχει η Intel μέσα. 

Απλά θέλει αρκετή προσοχή η όλη διαδικασία αλλά το youtube είναι γεμάτο με αναλυτικές οδηγίες.

Αφού μπήκα στον χορό θα χορέψω που λένε. Θα το φτιάξω όπως το έχω στο μυαλό μου. 

PS: Μόλις έρθουν τα πράγματα και βρω χρόνο να ασχοληθώ θα βάλω και φωτογραφίες από το αποτέλεσμα 

Επεξ/σία από DeareN
  • Like 1

4 λεπτά πριν, DeareN είπε

Δε χρειάζεται φίλε μου custom το έψαξα το θέμα. Δε κάνεις ουσιαστικά κάτι διαφορετικό με το delid απλά αλλάζεις τη βλακεία TIM που έχει η Intel μέσα. 

Απλά θέλει αρκετή προσοχή η όλη διαδικασία αλλά το youtube είναι γεμάτο με αναλυτικές οδηγίες.

Αφού μπήκα στον χορό θα χορέψω που λένε. Θα το φτιάξω όπως το έχω στο μυαλό μου. 

PS: Μόλις έρθουν τα πράγματα και βρω χρόνο να ασχοληθώ θα βάλω και φωτογραφίες από το αποτέλεσμα 

Πριν κάνεις κάτι πάντως να ξέρεις εγγύηση τελειώνει και φυσικά η τιμή πώλησης πέφτει αν θες να τον πουλήσεις αν θες να με ακούσεις πάρε αυτά τα 2 

Thermal grizzly kryonaut 1 φτάνει και για cpu&gpu

Dark rock pro 4 75

Coolermaster master evo  30

Cryorig 7 45

• Like 2

15 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Πριν κάνεις κάτι πάντως να ξέρεις εγγύηση τελειώνει και φυσικά η τιμή πώλησης πέφτει αν θες να τον πουλήσεις αν θες να με ακούσεις πάρε αυτά τα 2 

Thermal grizzly kryonaut 1 φτάνει και για cpu&gpu

Dark rock pro 4 75

Coolermaster master evo  30

Cryorig 7 45

Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά έχω καταλάβει οτι όταν βλέπω να διαλέγουν υδροψύξεις άνω των 100 ευρώ για νορμαλ καταστάσεις τότε απλά ο άλλος γουστάρει να έχει/βλέπει την υδρόψυξη (και όχι οτι την χρειάζεται απαραίτητα).

• Like 1

1 ώρα πριν, Stamer είπε

Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά έχω καταλάβει οτι όταν βλέπω να διαλέγουν υδροψύξεις άνω των 100 ευρώ για νορμαλ καταστάσεις τότε απλά ο άλλος γουστάρει να έχει/βλέπει την υδρόψυξη (και όχι οτι την χρειάζεται απαραίτητα).

Αν θέλει υδροψυξη όμως για να περάσει κάθε αεροψυξη πρέπει να πάρει την kraken x52 για να πιάσει τόπο αλλά 160 ευρώ είναι.. Ο μόνος λόγος που δεν προτιμώ εγώ την υδρόψυξη είναι ότι μπορεί να υπάρξει pump failure βέβαια κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αφού έχω και εναλλακτική τώρα. 

• Like 1

34 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αν θέλει υδροψυξη όμως για να περάσει κάθε αεροψυξη πρέπει να πάρει την kraken x52 για να πιάσει τόπο αλλά 160 ευρώ είναι.. Ο μόνος λόγος που δεν προτιμώ εγώ την υδρόψυξη είναι ότι μπορεί να υπάρξει pump failure βέβαια κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αφού έχω και εναλλακτική τώρα. 

Ο μόνος πραγματικός λόγος για να χρησιμοποιούμε υδρόψυξη είναι... αισθητικός

• Like 1
  • Confused 1

22 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ο μόνος πραγματικός λόγος για να χρησιμοποιούμε υδρόψυξη είναι... αισθητικός

Για την Χ62 και Χ52 έχω δει ότι έχει και καλύτερη απόδοση σε overclock τώρα τη να σου πω εγώ προς το παρόν αέρα 😂

4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Για την Χ62 και Χ52 έχω δει ότι έχει και καλύτερη απόδοση σε overclock τώρα τη να σου πω εγώ προς το παρόν αέρα 😂

Ναι δεν λέω οτι δεν μπορεί να σου δώσει παραπάνω. Προφανώς μπορούμε να χρυσοπληρώνουμε τις υδροψύξεις και να κερδίζουμε 1,2,3, 10 βαθμούς? Αλλά κλάιν! Αφου δεν έγινε και τίποτα αν η cpu μου είναι στους 60 αντί στους 50. Νομίζω θα είχαν πραγματικό νόημα αν φτιάχναμε τίποτα τρελλά hardware και χαλούσαμε κάποιες εκατοντάδες ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τη συγκεκριμένη υδρόψυξη deepcool captain 360 ex rgb καθαρά για αισθητικούς λόγους για να ταιριάζει με το κουτί μου ακριβώς όπως είναι στο βιντεάκι παρακάτω.

Επίσης η μητρική μου (asrock taichi z270) είναι λευκή οπότε το σύνολο δένει τέλεια, μέχρι και λευκά psu καλώδια έχω.

Χθες το βράδυ κάθισα και τα καθάρισα όλα και το έχω ανοιχτό από το πλαινό παράθυρο. Περίπου 10 βαθμούς είδα βελτίωση τόσο σε cpu όσο και κάρτα γραφικών χωρίς να αλλάξω ακόμα τπτ σε πάστες. 

Σήμερα ήρθε το κουτί, περιμένω να έρθουν και τα υπόλοιπα πράγματα και μετά θα πέσει δουλειά μέσα στο Σ/Κ.

p150241.jpg

Επεξ/σία από DeareN
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να τον έχεις συνέχεια σε high performance.... Βάλε τον σε balanced μέχρι να σου βάλουν την καινούρια ψύξη και πάστα. Με τέτοιες θερμοκρασίες η πάστα θα έχει εξαφανιστεί.

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
  • Like 1

19 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Πάρα πολύ μεγάλη θερμοκρασία και πάλι ρε φίλε ειδικά η γραφικών Wtf ποια έκδοση της Τi έχεις? Έχεις αλλάξει καμία φορά την πάστα της? Airflow εχει το κουτί? 

Που την είδες την ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ θερμοκρασία, και τρομοκρατείς τον φίλο?
Μέσο όρο 60C CPU και 71 GPU ενώ τρέχει AC, μια χαρά είναι.

@DeareN  Είσαι σε καλά επίπεδα, άλλαξε πάστα και σίγουρα θα πέσεις λίγο ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...