nik0laus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ξάδερφος μένει στην Ακράτα και δουλεύει στην Πάτρα , κάθε μέρα 130 χλμ πήγαινε έλα μόνο για τη δουλειά (1 ώρα συνολικά διαδρομή την ημέρα) 150.000 χλμ στην τετραετία. Το πιο ξεκούραστο και σαν καινούργιο αυτοκίνητο , μια εκτη με 3000 σαλ μονίμως ούτε φρενο πατάει ούτε σε λακούβες πέφτει .... ο κινητήρας του δουλευει 1200 ώρες για αυτά τα χλμ ενώ το δικό μου στην Αθήνα δουλευει τις διπλάσιες ώρες για τα μισά χλμ , σε συνθήκες "σώβρακο" , σε δρόμους με λακούβες μποτιλιαρίσματα στον Καρέα κλπ. Είναι τα ίδια και τα πήραμε σχεδόν ταυτόχρονα με τρεις μήνες διαφορά. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο ; Το δικόμου με 85000 χλμ ή του ξάδερφου με τα 165000 χλμ ; 6 1
firtis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 σε μερικα αυτοκινητα υπαρχει μετρητης και μεσα στην πορτα του οδηγου πχ BMW
The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει μια βάση δεδομένων με όλα τα ΚΤΕΟ, ώστε ανα πάσα στιγμή να γνωρίζει το κράτος ή και ο πολίτης τι γίνεται με ένα αυτοκίνητο; 1
gia_nnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Kι εγώ 17ετιας με 140.000χλμ... Κατάλαβες το point ή απλά ήθελες να πεις μια εξυπνάδα; Και μενα του 01 ειναι στα 129500χλμ!!!! Εγω θεωρω νορμαλ το χρονο μεχρι 10-12000χλμ. Θυμαμαι παλια που κοιταζα μεταχειρισμενα και οι μαντραδες καποια με πολλα χλμ τα ειχαν ακριβα.. Και ενας μαντρας μου κανει ας εχει πολλα χλμ παιζει ρολο και η χρονολογια..🙄 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από gia_nnis
cons1985 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Φιλε το vcds τι ειναι και που το βρισκεις στο αυτοκινητο;Μηπως λες για τον αριθμο πλαισιου;Σε ποιο site μπηκες κ σου εδωσε πλήρως ιστορικο; Sorry VIN number , που είναι ο αριθμός που γράφει στο κάτω μέρος του παρμπρίζ. Vcds είναι το διαγνωστικό της VW https://www.autodna.com/
Μάκαρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, nik0laus είπε Ξάδερφος μένει στην Ακράτα και δουλεύει στην Πάτρα , κάθε μέρα 130 χλμ πήγαινε έλα μόνο για τη δουλειά (1 ώρα συνολικά διαδρομή την ημέρα) 150.000 χλμ στην τετραετία. Το πιο ξεκούραστο και σαν καινούργιο αυτοκίνητο , μια εκτη με 3000 σαλ μονίμως ούτε φρενο πατάει ούτε σε λακούβες πέφτει .... ο κινητήρας του δουλευει 1200 ώρες για αυτά τα χλμ ενώ το δικό μου στην Αθήνα δουλευει τις διπλάσιες ώρες για τα μισά χλμ , σε συνθήκες "σώβρακο" , σε δρόμους με λακούβες μποτιλιαρίσματα στον Καρέα κλπ. Είναι τα ίδια και τα πήραμε σχεδόν ταυτόχρονα με τρεις μήνες διαφορά. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο ; Το δικόμου με 85000 χλμ ή του ξάδερφου με τα 165000 χλμ ; Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Τα αμαξια εκτος απο χιλιομετρα, θα επρεπε και να αναφερουν ωρες λειτουργιας του κινητηρα. Δεν ειναι το ιδιο εγω που κυκλοφορω στην Αθηνα και κανω 1 ωρα για μια αποσταση 15 χιλιομετρων, με καποιον που κυκλοφορει στην επαρχια και για την ιδια αποσταση κανει 10 λεπτα.
NTC Labs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 9:58 ΠΜ, Mansora είπε Γενικά ένα κουρασμένο αμάξι φαίνεται και υπάρχουν ενδείξεις για να υπολογίσεις περίπου χλμ αλλά όχι ακριβώς. ο ασφαλιστής θα σε ενημερώσει μόνο για ατυχήματα και όχι για χλμ και πλέον με το GDPR τους έχουν κοπεί πολλές προσβάσεις. Πίστεψέ με...τίποτα δεν τους κόπηκε με το GDPR.....οι περισσότεροι agents έχουν κολλητιλίκια μέσα στις ασφαλιστικές/μεσιτικές.
1988panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, georgeγ είπε Με βάση αυτό που είπες στο προηγούμενο ποστ αν κάποιος διάλεγε το δικό σου αυτοκίνητο για αγορά δεν θα ήταν safe επιλογή Και ναι και όχι γιατί μιλάμε για roadster άρα αυτοκίνητο που έχει όλες τις προϋποθέσεις για αυτοκίνητο ΣΚ. 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε 30000 ετησίως είναι 100 χλμ τη μέρα, για να τα κάνει κάποιος που μένει στην Αθήνα πρέπει να είναι τη μισή μέρα στο δρόμο, εκτός αν μένει Ασπρόπυργο και δουλεύει στο αεροδρόμιο Για να δώσω ένα παράδειγμα, η γυναίκα μου για να κάνει 50χλμ τη μέρα (πήγαινε έλα στη δουλειά, Πειραιάς - Μαρούσι) θέλει minimum ένα 3ωρο Καταλαβαίνεις ότι τα νούμερα που λες είναι παράλογα ε (τουλάχιστον για τον μισό πληθυσμό της χώρας) ; Δεν είναι η μισή Ελλάδα Αθήνα... Και όπως είδες αμέσως σου απάντησαν κάποιοι το τι χιλιόμετρα γράφουν. 5 ώρες πριν, nik0laus είπε Ξάδερφος μένει στην Ακράτα και δουλεύει στην Πάτρα , κάθε μέρα 130 χλμ πήγαινε έλα μόνο για τη δουλειά (1 ώρα συνολικά διαδρομή την ημέρα) 150.000 χλμ στην τετραετία. Το πιο ξεκούραστο και σαν καινούργιο αυτοκίνητο , μια εκτη με 3000 σαλ μονίμως ούτε φρενο πατάει ούτε σε λακούβες πέφτει .... ο κινητήρας του δουλευει 1200 ώρες για αυτά τα χλμ ενώ το δικό μου στην Αθήνα δουλευει τις διπλάσιες ώρες για τα μισά χλμ , σε συνθήκες "σώβρακο" , σε δρόμους με λακούβες μποτιλιαρίσματα στον Καρέα κλπ. Είναι τα ίδια και τα πήραμε σχεδόν ταυτόχρονα με τρεις μήνες διαφορά. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο ; Το δικόμου με 85000 χλμ ή του ξάδερφου με τα 165000 χλμ ; Φυσικά του ξαδέρφου. Απλά ο Έλληνας κοιτάζει μόνο νούμερα και νομίζει ότι όσο πιο λίγα χιλιόμετρα τόσο το καλύτερο. Άσε που στου ξαδέρφου σου δεν παίζει αμφιβολία κατεβάσματος χιλιομέτρων. Σαφώς βέβαια δεν είναι ο κανόνας επιλογής αυτοκινήτου. Στο φιλικό περιβάλλον έχουν αγοραστεί αυτοκίνητα 10ετιας και βάλε με λιγότερα από 60.000χλμ αλλά ήταν ειδικές περιπτώσεις και φυσικά θέλαν πολύ τύχη αλλά και χρόνο για να τα βρούνε.
CarlitoGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, cons1985 είπε Sorry VIN number , που είναι ο αριθμός που γράφει στο κάτω μέρος του παρμπρίζ. Vcds είναι το διαγνωστικό της VW https://www.autodna.com/ Ευχαριστω για την απαντηση....θα το χρειαστώ σε λιγο καιρο
Alexandros7474 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, The_Judas είπε Τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει μια βάση δεδομένων με όλα τα ΚΤΕΟ, ώστε ανα πάσα στιγμή να γνωρίζει το κράτος ή και ο πολίτης τι γίνεται με ένα αυτοκίνητο; Το κράτος γιατί να γνωρίζει ;
papars Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, The_Judas είπε Τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει μια βάση δεδομένων με όλα τα ΚΤΕΟ, ώστε ανα πάσα στιγμή να γνωρίζει το κράτος ή και ο πολίτης τι γίνεται με ένα αυτοκίνητο; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι πια είναι υποχρεωτικό για τα κτέο να αναγράφουν τα χιλιόμετρα κατά τον έλεγχο. Θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση.
di maria kun Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι είναι 100.000 χλμ . Το διαβάσαμε και αυτό στο insomnia καμια φορα οταν μπαινω στο insomnia auto-moto και βλεπω παρομοια σχολια γιαυτο γινομαι φουλ aggressive και καποιοι με παρεξηγουν-εχει καποιος συγκεκριμενη απορια/ερωτηση και βλεπω χαοτικες απαντησεις καταστασεις,αναγνωριζω οτι η φυση του σαιτ ειναι πιο γενικη και οχι τοσο εξειδικευμενη αλλα ουτε στο ελληνικο δημοσιο αυτα που διαβαζω στο συγκεκριμενο νημα 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Δεν είναι η μισή Ελλάδα Αθήνα... Αυτό 1
gia_nnis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ημιμαθεια-κομπλεξ-εγωισμος δημιουργουν αρρωστημενες συζητησεις...
panoskatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, papars είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι πια είναι υποχρεωτικό για τα κτέο να αναγράφουν τα χιλιόμετρα κατά τον έλεγχο. Θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση. Υποτίθεται πάντα έγραφαν στο ΚΤΕΟ τα χλμ. Εδώ και χρόνια που υπάρχουν και ιδιωτικά ΚΤΕΟ θα μπορούσαν πολύ εύκολα να κρατάν βάση δεδομένων. Και όχι για να επαλήθευση χιλιομέτρων μόνο. 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Ημιμαθεια-κομπλεξ-εγωισμος δημιουργουν αρρωστημενες συζητησεις... Αυτό ακριβώς! 6 ώρες πριν, di maria kun είπε καμια φορα οταν μπαινω στο insomnia auto-moto και βλεπω παρομοια σχολια γιαυτο γινομαι φουλ aggressive και καποιοι με παρεξηγουν-εχει καποιος συγκεκριμενη απορια/ερωτηση και βλεπω χαοτικες απαντησεις καταστασεις,αναγνωριζω οτι η φυση του σαιτ ειναι πιο γενικη και οχι τοσο εξειδικευμενη αλλα ουτε στο ελληνικο δημοσιο αυτα που διαβαζω στο συγκεκριμενο νημα Υπάρχουν φορές που κ εγώ χαλιέμαι από τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις αλλά τις περισσότερες φορές δεν ασχολούμαι και δεν χαλιέμαι. Δεν αξίζει. Ο @gia_nnis εγραψε σε δύο σειρές τι συμβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα