Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δύσκολο να βρεθούν τα πραγματικά χιλιόμετρα ενός αυτοκινήτου.  Μια safe επιλογή είναι να επιλέξουμε ένα αυτοκίνητο του οποίου τα χιλιόμετρα βγαίνουν 25 με 30.000/ετος. Έτσι ένα όταν δούμε δύο 5ετιας αυτοκίνητα σε παρόμοια εξωτερική κατάσταση είναι προτιμότερο αυτό των 150.000χλμ και όχι αυτό των 85.000χλμ.

Ένα θετικό αυτοκινήτου που γράφει πάνω από 25000χλμ/ετος είναι ότι γίνονται εκτός πόλης άρα έχουν πολύ λιγότερες φθορές. Επίσης σίγουρα η τιμή είναι χαμηλότερη άρα τα ρέστα πάνε σε ένα γενικό σέρβις σε ιμάντες, αντλίες, λάδια, βαλβολίνες, τακάκια κλπ και γνωρίζεις και τι έχεις βάλει και πότε το χεις βάλει.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Είναι δύσκολο να βρεθούν τα πραγματικά χιλιόμετρα ενός αυτοκινήτου.  Μια safe επιλογή είναι να επιλέξουμε ένα αυτοκίνητο του οποίου τα χιλιόμετρα βγαίνουν 25 με 30.000/ετος. Έτσι ένα όταν δούμε δύο 5ετιας αυτοκίνητα σε παρόμοια εξωτερική κατάσταση είναι προτιμότερο αυτό των 150.000χλμ και όχι αυτό των 85.000χλμ.

Ένα θετικό αυτοκινήτου που γράφει πάνω από 25000χλμ/ετος είναι ότι γίνονται εκτός πόλης άρα έχουν πολύ λιγότερες φθορές. Επίσης σίγουρα η τιμή είναι χαμηλότερη άρα τα ρέστα πάνε σε ένα γενικό σέρβις σε ιμάντες, αντλίες, λάδια, βαλβολίνες, τακάκια κλπ και γνωρίζεις και τι έχεις βάλει και πότε το χεις βάλει.

Ωραιο κριτήριο, εγω το εχω 11 χρόνια και εχει 80.000

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια πηγα να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βρίσκω ένα, ακριβώς όπως το θέλω με 90.000χλμ. Μου φάνηκε πολύ καλη επιλογή. Για καλή μου τύχη ο φίλος που πήγαμε να το δουμε μαζί τράβηξε φωτο το vcds. Μπήκα σε ένα site πλήρωσα 10 ευρώ περίπου και αμέσως μου ήρθε με mail με όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου. 

Πότε αγοράστηκε,ποια χώρα μέχρι και φωτογραφίες από την δημοπρασία στην οποία είχε πουληθεί. 

Για να μην το τραβάω, τελικά το αυτοκίνητο είχε συνολικά 150.000 και όχι 90 που έγραφε το κοντερ. 

Προφανώς το αυτοκίνητο ήταν leasing και γι αυτό υπήρχε το πλήρες ιστορικό. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, costacurta είπε

Όχι δεν μπορώ 

Προφανώς δεν μπορείς γιατί δεν ξέρεις,  ρίχνουμε μια παπατζα με τα πολλά χιλιόμετρα αλλά δεν έχουμε επιχειρήματα να στηρίξουμε τα λεγόμενα μας. 

Και ποία  είναι τα πολλά χιλιόμετρα για ένα αυτοκίνητο? Όσα μας κατεβάσει η κούτρα μας! 

5 ώρες πριν, jmmys είπε

Το δικο μου είχε 41.000χλμ όταν το πήρα.Από την επίσημη αντιπρόσωπεια Μονάχου. Το αμάξι ηταν σαν να βγήκε απο το εργοστάσιο.

Άρα να υποθέσω ήταν τριών με τεσσάρων χρόνων? 

Αυτή είναι η δουλειά τους, να πουλάνε αυτοκίνητα σαν καινούρια! 

Δημοσ.

οταν με ενα μηχανακι των 800€ κατεβαζεις τα χιλιομετρα που βλεπει το 80% των υποψηφιων αγοραστων & μ'ενα μηχανακι των 4000€ κατεβαζεις τα χιλιομετρα σε οποιοδηποτε δεικτη, τοτε η απαντηση ειναι αυτη που εγραψε ο Νικος.

αν καποιος το κανει επαγγελματικα & σωστα, δεν μπορει να εντοπιστει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ωραιο κριτήριο, εγω το εχω 11 χρόνια και εχει 80.000

Kι εγώ 17ετιας με 140.000χλμ...

Κατάλαβες το point ή απλά ήθελες να πεις μια εξυπνάδα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

Προφανώς δεν μπορείς γιατί δεν ξέρεις,  ρίχνουμε μια παπατζα με τα πολλά χιλιόμετρα αλλά δεν έχουμε επιχειρήματα να στηρίξουμε τα λεγόμενα μας. 

Και ποία  είναι τα πολλά χιλιόμετρα για ένα αυτοκίνητο? Όσα μας κατεβάσει η κούτρα μας! 

Άρα να υποθέσω ήταν τριών με τεσσάρων χρόνων

Αυτή είναι η δουλειά τους, να πουλάνε αυτοκίνητα σαν καινούρια! 

5 ετων ήταν.Το 2003 το πήρα.Τώρα έχει 305.000χλμ.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Kι εγώ 17ετιας με 140.000χλμ...

Κατάλαβες το point ή απλά ήθελες να πεις μια εξυπνάδα;

Με βάση αυτό που είπες στο προηγούμενο ποστ αν κάποιος διάλεγε το δικό σου αυτοκίνητο για αγορά δεν θα ήταν safe επιλογή :D

Δημοσ.
10 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

30000 ετησίως είναι 100 χλμ τη μέρα, για να τα κάνει κάποιος που μένει στην Αθήνα πρέπει να είναι τη μισή μέρα στο δρόμο, εκτός αν μένει Ασπρόπυργο και δουλεύει στο αεροδρόμιο

Για να δώσω ένα παράδειγμα, η γυναίκα μου για να κάνει 50χλμ τη μέρα (πήγαινε έλα στη δουλειά, Πειραιάς - Μαρούσι) θέλει minimum ένα 3ωρο  

Καταλαβαίνεις ότι τα νούμερα που λες είναι παράλογα ε (τουλάχιστον για τον μισό πληθυσμό της χώρας) ; 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, cons1985 είπε

Πριν κάποια χρόνια πηγα να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βρίσκω ένα, ακριβώς όπως το θέλω με 90.000χλμ. Μου φάνηκε πολύ καλη επιλογή. Για καλή μου τύχη ο φίλος που πήγαμε να το δουμε μαζί τράβηξε φωτο το vcds. Μπήκα σε ένα site πλήρωσα 10 ευρώ περίπου και αμέσως μου ήρθε με mail με όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου. 

Πότε αγοράστηκε,ποια χώρα μέχρι και φωτογραφίες από την δημοπρασία στην οποία είχε πουληθεί. 

Για να μην το τραβάω, τελικά το αυτοκίνητο είχε συνολικά 150.000 και όχι 90 που έγραφε το κοντερ. 

Προφανώς το αυτοκίνητο ήταν leasing και γι αυτό υπήρχε το πλήρες ιστορικό. 

Φιλε το vcds τι ειναι και που το βρισκεις στο αυτοκινητο;Μηπως λες για τον αριθμο πλαισιου;Σε ποιο site μπηκες κ σου εδωσε πλήρως ιστορικο;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

30000 ετησίως είναι 100 χλμ τη μέρα, για να τα κάνει κάποιος που μένει στην Αθήνα πρέπει να είναι τη μισή μέρα στο δρόμο, εκτός αν μένει Ασπρόπυργο και δουλεύει στο αεροδρόμιο

Για να δώσω ένα παράδειγμα, η γυναίκα μου για να κάνει 50χλμ τη μέρα (πήγαινε έλα στη δουλειά, Πειραιάς - Μαρούσι) θέλει minimum ένα 3ωρο  

Καταλαβαίνεις ότι τα νούμερα που λες είναι παράλογα ε (τουλάχιστον για τον μισό πληθυσμό της χώρας) ; 

Εγώ πάω καθημερινά Ιπποκράτειο-> Μαρούσι-> Μενίδι(45 λεπτά διαδρομή).. περίπου 70χλμ την ημέρα,  με μερικά ταξίδια τον χρόνο και ΣΚ στο χωριο μαζεύονται 25 με 27.000 χλμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...