Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χιλιόμετρα για μενα δεν λενε κατι. Ενας κινητηρας φτιαχνεται πολυ πιο ευκολα και άνετα. Αν ειναι όμως τρακαρισμενο ή βυθισμενο/πλημμυρισμένο εκει εχεις προβλημα που στην ουσια θα πάρεις ένα σαπιο σκαρι και θα κλαις τα λεφτα σου.

Θα προτιμούσα ένα αμαξι από εναν γκαυλ@μενο που ξερω οτι θα το ειχε στην πένα, αλλα με το ρισκο να πάρω τον κινητηρα στα χερια, πάρα να μου βγει αχρηστο ολο το αμαξωμα

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφελής η ερώτηση όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς την ουσία (χωρίς παρεξήγηση)  αλλά αν αυτό είναι κριτήριο αγοράς κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. 

Δεν σε ενδιαφέρει πόσα χιλιόμετρα έχει το όχημα (δεν λέω να πάρεις ιχ με μισό εκατομμύριο χλμ) άσε το κοντέρ να γράφει όσα θέλει. 

Αν πήγαινες να αγοράσεις έναν μεταχειρισμένο καναπέ θα ρώταγες πόσες φορές έχουν κάτσει?  

Τα χιλιόμετρα δεν λένε τίποτα είτε είναι μηχανή είτε είναι αυτοκίνητό. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αφελής η ερώτηση όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς την ουσία (χωρίς παρεξήγηση)  αλλά αν αυτό είναι κριτήριο αγοράς κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. 

Δεν σε ενδιαφέρει πόσα χιλιόμετρα έχει το όχημα (δεν λέω να πάρεις ιχ με μισό εκατομμύριο χλμ) άσε το κοντέρ να γράφει όσα θέλει. 

Αν πήγαινες να αγοράσεις έναν μεταχειρισμένο καναπέ θα ρώταγες πόσες φορές έχουν κάτσει?  

Μπορεί όλα να φτιάχνονται και τα χλμ μπορεί να μην λένε κάτι στη μηχανή αλλά δεν έχει δεχτεί το σασι την ίδια καταπόνηση και στρεβλώσεις σε ένα αμάξι με 80 και σε ένα με 280. Επίσης άλλη φθορά έχει στα άκρα στο σύστημα διεύθυνσης κτλ. 

Επισης παίζει ρόλο και στην τακτική συντήρηση γιατί αν σου έχουν κρύψει χλμ και νομίζεις ότι έχεις να αλλάξεις πχ ιμαντες αντλίες κτλ στα επόμενα 20000 χλμ ενώ κανονικά έπρεπε να γίνει αλλαγή στα προηγούμενα 50000 μπορεί να σου προκαλέσει βλάβη που το κοστος θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από την προγραμματισμένη αλλαγή. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αλλο να σου εχουν κρυψει 20-30 χιλ χλμ και αλλο 120-130 χλμ .

Δημοσ.

Μηχανή εννοούσα μοτοσυκλέτα,  όχι μηχανή/μοτερ αυτοκινήτου !

Δεύτερον το σασί δεν δέχεται καταπόνηση με τα χιλιόμετρα,  δέχεται με τις καιρικές συνθήκες της περιοχής, με τον τρόπο οδήγησης , αυτά τα δύο δεν αποκαλύπτονται από τα χιλιόμετρα. 

Ιμάντες κτλ φαίνονται με τον οπτικό έλεγχο .Καμία αντλία δεν αλλαζεται βάση χιλιομέτρων, Την όποια αντλία την αλλάζεις όταν χαλάσει και αυτό είναι κάτι που πάλι δεν πάει με τα χιλιόμετρα. Τα όποια υγρά έτσι και αλλιώς πρέπει κάποιος να τα αλλάζει με το που παραλαμβάνει ένα μεταχειρισμένο όχημα.

4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλλο να σου εχουν κρυψει 20-30 χιλ χλμ και αλλο 120-130 χλμ .

Ποία η διαφορά για πες μου. 

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεύτερον το σασί δεν δέχεται καταπόνηση με τα χιλιόμετρα,  δέχεται με τις καιρικές συνθήκες της περιοχής, με τον τρόπο οδήγησης , αυτά τα δύο δεν αποκαλύπτονται από τα χιλιόμετρα. 

Ιμάντες κτλ φαίνονται με τον οπτικό έλεγχο .Καμία αντλία δεν αλλαζεται βάση χιλιομέτρων, Την όποια αντλία την αλλάζεις όταν χαλάσει και αυτό είναι κάτι που πάλι δεν πάει με τα χιλιόμετρα. Τα όποια υγρά έτσι και αλλιώς πρέπει κάποιος να τα αλλάζει με το που παραλαμβάνει ένα μεταχειρισμένο όχημα.

100.0000 χλμ οπως και να το κανουμε ειναι 100.000 χλμ 

Με ιδια συντηριση (καλη) στο αυτοκινητο εχουν διαφορα .

Αλοιως θα λεγαμε τι διαφορα εχουν 100.000 απο 200.000 χλμ .

Το ιδιο ειναι ?

2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ιμαντες αν δεν ξερεις ποτε εχουν αλλαχτει απλα τους αλλαζεις .Τους αλαξα σε δυο ΤΤ αγορασμενα το 2013 και τωρα θελουν ξαναναλαγμα με υψηλο κοστος 

Δηλαδη μια αντλια μπορει να θελει αλλαγμα σε 50000 χλμ αλλα μπορει και σε 200000 χλμ 

Για τα υγρα απολυτα συμφωνος.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεύτερον το σασί δεν δέχεται καταπόνηση με τα χιλιόμετρα,  δέχεται με τις καιρικές συνθήκες της 

Η διαφορά μεταξύ 20000 και 120000 είναι 100000 χιλιόμετρα. 

ΥΓ 

Φίλε σόρυ που απαντάω με σαρκασμό αλλά θα πέσουν τα τσιμέντα με αυτά που λέτε 

Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 8:15 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Τελικα υπαρχει τροπος να καταλαβει καποιος τα πραγματικα χλμ που εχει κανει ένα μεταχειρισμενο αυτοκινητο ?

Η οπτικη εικονα  δεν είναι παντα σωστη .Τα περι μητρώου του αυτοκινητου σε αντιπροσωπεια μονο αν εχει κανει εκει τα sevice.

Για τους περιοδικους ελεγχους σε ΚΤΕΟ παλι σχεδόν αδυνατο γιατι δεν μπορει καποιος να ξερει εκτος το τελευταιο σε ποια ΚΤΕΟ εγινε ο καθε ελεγχος κλπ

Αρα αν δεν κανω λαθος μονο ηλεκκτρονικος τροπος αν υπαρχει βεβαια .

Σωστα ?

Ελεγχος εγκεφαλου.. Μετα τα χλμ να αντιστoiχουν στο βιβλιο service.. Τελος μηχανικος που να ξερει το αυτοκινητο για να σου πει φθορες...

Εγω σε γνωστο που πηρε απο μαντρα δεν ηθελε ν ασχοληθει.. και να το παρει ετσι.. Το αμαξι δεν ειχε βιβλιο service αλλα ηταν ολο στην πενα!

Επειδη το αμαξι το ηξερα μας το εδωσαν και το πηγα μια βολτα.. Του κανω το αμαξι φαινεται αστερι..!!! Του κανω μονο με το δισκοπλατο κατι παιζει ..ηταν σκληρος στα 52000χλμ..

Το ΠΗΡΕ! και μετα απο καποιους μηνες που το ειδε  μηχανικος του ειπε φθορα στο δισκοπλατο.. και δυσκολο για τα χλμ που εχει διανυσει να εχει τετοια φθορα.. Του κανει σιγουρα κατι παιζει με τα χλμ!!!

Λοιπον στα 70000 αλλαξε δισκοπλατο γιατι σκληρυνε κι αλλο! Τωρα το εφτασε στα 140000χλμ χωρις κανενα προβλημα περα απο τα αναλωσιμα!!!

Το αμαξι ειναι toyota.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, costacurta είπε

Η διαφορά μεταξύ 20000 και 120000 είναι 100000 χιλιόμετρα. 

ΥΓ 

Φίλε σόρυ που απαντάω με σαρκασμό αλλά θα πέσουν τα τσιμέντα με αυτά που λέτε 

Τι είναι 100 000 χλμ για ένα αυτοκίνητο ρε μάστορα?  

Εσύ έγραψες ότι δέχεται καταπόνηση από τα χιλιόμετρα το σασί?  

Δεν ξέρω ποία τσιμέντα θα σου πέσουν, εδώ εμάς πέφτουν τα μαλλιά και είναι κρίμα. Τα τσιμέντα ξανά φτιάχνονται. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Τι είναι 100 000 χλμ για ένα αυτοκίνητο ρε μάστορα?  

Εσύ έγραψες ότι δέχεται καταπόνηση από τα χιλιόμετρα το σασί?  

Δεν ξέρω ποία τσιμέντα θα σου πέσουν, εδώ εμάς πέφτουν τα μαλλιά και είναι κρίμα. Τα τσιμέντα ξανά φτιάχνονται. 

Ποιο σασί ρε μαν έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου δεν είπα τπτ τέτοιο. 

Όσο για το τι είναι επιπλέον 100000 χιλιόμετρα  σε ένα αυτοκίνητο και τι ρόλο παίζουν μου φαίνεται επικίνδυνα βλακώδες να σου απαντήσω σοβαρά. 

Δημοσ.

Εντάξει, για ενα φορτηγό διεθνών μεταφορών που κάνει τουλαχιστον 15.000χλμ το μήνα δεν λένε και κάτι τα 100.000χλμ επιπλεον.😀.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Ποιο σασί ρε μαν έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου δεν είπα τπτ τέτοιο. 

Όσο για το τι είναι επιπλέον 100000 χιλιόμετρα  σε ένα αυτοκίνητο και τι ρόλο παίζουν μου φαίνεται επικίνδυνα βλακώδες να σου απαντήσω σοβαρά. 

Μήπως δεν μπορείς να μου απαντήσεις σοβαρά? 

Μιλάμε για μεταχειρισμένο αυτοκινήτο. Πόσα χιλιόμετρα θέλετε να έχει,  20000χλμ  ? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Μιλάμε για μεταχειρισμένο αυτοκινήτο. Πόσα χιλιόμετρα θέλετε να έχει,  20000χλμ  ? 

Όχι δεν μπορώ 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Το δικο μου είχε 41.000χλμ όταν το πήρα.Από την επίσημη αντιπρόσωπεια Μονάχου. Το αμάξι ηταν σαν να βγήκε απο το εργοστάσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...