vapor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Έχεις δοκιμάσει κανείς να πιάνει 4g+ σε mi8? Ενώ γράφουν ότι υποστηρίζει δε ποιανω πουθενα 4g+ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από vapor
TechnoState Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 .... μήπως πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο σου κ να στο ενεργοποιήσει?
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, vapor είπε Καλησπέρα παιδιά Έχεις δοκιμάσει κανείς να πιάνει 4g+ σε mi8? Ενώ γράφουν ότι υποστηρίζει δε ποιανω πουθενα 4g+ Ανάλογα τον πάροχο σου παίρνεις τηλέφωνο ή στελνεις μήνυμα για να στο ενεργοποιήσουν. Και η κάρτα να είναι καινούργια.
vapor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δε μιλάω για 4g Μιλάω για 4g+ 4g ποιανω
mphxths Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ε αναλογως που βρισκεσαι μπορει και να πιασεις 4g+.Δεν παιζει παντου...σε κεντρικα σημεια , σε εμπορικα κεντρα , κλπ.Σπιτι μου δηλ δεν πιανω "+" , λογικο. Εννοεις οτι θα πρεπε να πιανεις σε σημειο που με αλλο κινητο πιανεις?Μην ειστε λακωνικοι οταν περιγραφετε μια κατασταση/προβλημα.Το ιντερνετ παει με το διμηνο, οχι με τα γραμματα που γραφεται στο φορουμ του ινσομνια.
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, vapor είπε Παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δε μιλάω για 4g Μιλάω για 4g+ 4g ποιανω Καλά εντάξει.... Πιάσε πρώτα 4G και μετά συζητάμε για 4G+. Στην Ελλάδα είμαστε.
vapor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ρε φίλε οι εξυπνάδες ας λειπουνε Ρωτάω κάτι συγκεκριμένο,αν δε ξέρεις μην ασχολείσαι καν
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, vapor είπε Ρε φίλε οι εξυπνάδες ας λειπουνε Ρωτάω κάτι συγκεκριμένο,αν δε ξέρεις μην ασχολείσαι καν Σε χάλασε εεεε!!!
darksoul93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Γενικά δύσκολο στην Ελλάδα να πιάσεις 4g+ δεν ξέρω αν φταίει η Xiaomi ή οι φοβερές υποδομές που έχουμε αλλά και εγώ με συσκευή Xiaomi mi mix 2 έπιανα πολύ σπάνια. 1
vapor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σε χάλασε εεεε!!! Προσωπικά καθόλου!!! Αλλά το να θεωρείς ότι δε ποιανεις 4g καν όπως ανέφερες παραπάνω σημαίνει ότι προφανώς είσαι άσχετος εντελώς με το θέμα . Η ερώτηση μου ήταν ξεκάθαρη!!! Δε με νοιάζει το να ποιανω 4g+ Ρωτάω απλά οποίος έχει την ίδια συσκευή αν το έχει δει καθόλου γιατί στα χαρακτηριστικά της συσκευής αναφέρεται ότι το υποστηρίζει 7 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Γενικά δύσκολο στην Ελλάδα να πιάσεις 4g+ δεν ξέρω αν φταίει η Xiaomi ή οι φοβερές υποδομές που έχουμε αλλά και εγώ με συσκευή Xiaomi mi mix 2 έπιανα πολύ σπάνια. Ρωτάω απλά επειδή σε σημεία που υποστηρίζεται το 4g+ άλλες συσκευές ποιανουνν κανονικά ενώ το mi8 καθόλου Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από vapor
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vapor είπε Προσωπικά καθόλου!!! Αλλά το να θεωρείς ότι δε ποιανεις 4g καν όπως ανέφερες παραπάνω σημαίνει ότι προφανώς είσαι άσχετος εντελώς με το θέμα . Η ερώτηση μου ήταν ξεκάθαρη!!! Δε με νοιάζει το να ποιανω 4g+ Ρωτάω απλά οποίος έχει την ίδια συσκευή αν το έχει δει καθόλου γιατί στα χαρακτηριστικά της συσκευής αναφέρεται ότι το υποστηρίζει Ρωτάω απλά επειδή σε σημεία που υποστηρίζεται το 4g+ άλλες συσκευές ποιανουνν κανονικά ενώ το mi8 καθόλου Ευχαριστώ Ο @darksoul93 σου έδωσε την απάντηση. Εκεί εστίαζα και εγώ άλλο πιο καυστικά. Δεν στην λέω ,απλά πιστεύω ότι στην Ελλάδα μας κοροϊδεύουν με αυτά τα 4G & 4G+. Άντε να μας δώ αύριο μεθαύριο με το 5G...... Το κινητό σου είναι μια χαρά ,σε άλλη χώρα αν πας θα πιάνεις κανονικά 4G+ ..... 😉 1 ώρα πριν, darksoul93 είπε Γενικά δύσκολο στην Ελλάδα να πιάσεις 4g+ δεν ξέρω αν φταίει η Xiaomi ή οι φοβερές υποδομές που έχουμε αλλά και εγώ με συσκευή Xiaomi mi mix 2 έπιανα πολύ σπάνια. Τα κινητά δεν φταίνε αλλά "οι φοβερές υποδομές που έχουμε".... 1 1
mphxths Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο...στις μεγαλες πολεις και σε κεντρικα σημεια μπορεις καλλιστα να δεις 4g+. Eγω Αθηνα εχω δει πολλες φορες..σε νοσοκομειο στο πουθενα , village ρεντης πανευκολα , εδω μεχρι στον μπαρμπερη μου πηγα πριν κατι μερες , και ειμαι σε προαστιο στην αθηνα και ο μπαρμπερης κανα χιλιομετρο απο βουνο , ακομα πιο απομακρα απο μενα , και καθως περιμενα ανοιξα data να σερφαρω και βλεπω 4g+. Γενικως μπορεις να δεις 4g+ σε πολλες περιοχες/σημεια, αλλα τωρα τι ταχυτητες ακριβως θα δεις ειναι αλλο καπελο.Εχω δει 4g+ ταχυτητες τρελες , και αλλου οι ταχυτητες ηταν επιπεδου απλου 4g. Η κουβεντα καταληγει απλα στο αν οντως μια συσκευη εχει τετοια δυνατοτητα και οχι αν εχουμε οντως αναγκη τετοιες ταχυτητες , δεν μιλαω καν για το 5g Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από mphxths
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο...στις μεγαλες πολεις και σε κεντρικα σημεια μπορεις καλλιστα να δεις 4g+. Eγω Αθηνα εχω δει πολλες φορες..σε νοσοκομειο στο πουθενα , village ρεντης πανευκολα , εδω μεχρι στον μπαρμπερη μου πηγα πριν κατι μερες , και ειμαι σε προαστιο στην αθηνα και ο μπαρμπερης κανα χιλιομετρο απο βουνο , ακομα πιο απομακρα απο μενα , και καθως περιμενα ανοιξα data να σερφαρω και βλεπω 4g+. Γενικως μπορεις να δεις 4g+ σε πολλες περιοχες/σημεια, αλλα τωρα τι ταχυτητες ακριβως θα δεις ειναι αλλο καπελο.Εχω δει 4g+ ταχυτητες τρελες , και αλλου οι ταχυτητες ηταν επιπεδου απλου 4g. Η κουβεντα καταληγει απλα στο αν οντως μια συσκευη εχει τετοια δυνατοτητα και οχι αν εχουμε οντως αναγκη τετοιες ταχυτητες , δεν μιλαω καν για το 5g Το είπαμε ότι το κινητό του ts πιάνει μια χαρά 4G+ και το υποστηρίζει. Απλά σαν χώρα πρέπει να τρέχουμε από δώ και από κει και αν σου κάτσει για να βρεις σήμα. Εεε αυτό είναι λίγο γέλιο και κοροϊδία ενώ άλλες χώρες ήδη σιγά σιγά πάνε και για 5G. 1
mphxths Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ε ενταξει μια ζωη ημασταν "καθυστερημενοι" σε θεματα τεχνολογικων εξελιξεων , απλα λεω οτι σε μεγαλες πολεις δεν χρειαζεται και μεγαλη προσπαθεια να βρεις 4g+.Αλλα οπως ειπα , εχω δει 4g+ και οι ταχυτητες ηταν για κλαματα..οποτε..τι να το κανεις.... Σπανια , επιασα 4g+ και ηταν βαρβατο , να τελικιασει το speedtest
Chrisk6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Ετσι για την κουβεντα πιο πολυ... Πρωτη φορα το ειδα αλλα δεν νομιζω να παιζει γενικως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα