jon_pallis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δείτε τα τρία tiers του bundle https://www.humblebundle.com/games/indie-playstation-bundle-2019?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_3 1
fytotech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Είναι μόνο για Αμερικανικό λογαριασμό. 1
Jake07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, fytotech είπε Είναι μόνο για Αμερικανικό λογαριασμό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αμερικανικό λογαριασμό.
non-serviam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Jake07 είπε Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αμερικανικό λογαριασμό. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αναφερθεί. @jon_pallis Καλό θα ήταν να το αναφέρεις στο ποστ σου. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/360016327334
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 και η λίστα με τα παιχνίδια που έχω και κάποια στιγμή θα τσεκάρω (όχι παίξω... τσεκάρω) όλο και μεγαλώνει. Ευχαριστώ 1
non-serviam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, alexzzz είπε και η λίστα με τα παιχνίδια που έχω και κάποια στιγμή θα τσεκάρω (όχι παίξω... τσεκάρω) όλο και μεγαλώνει. Ευχαριστώ Σε νιώθω. Έχω ξεπεράσει στο steam τα 1000 παιχνίδια (στην κυριολεξία) και έχω παίξει μόνο δύο (CIV VI και Rome TW 2)! 😬 Πάντως είναι πολύ εύκολο να γίνει η "πατέντα" με τον αμερικάνικο λογαριασμό, οπότε αξίζει τρελά τα 15$. 1
gigantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί αμερικανικό λογαριασμό δίνει διαφορετικά ?
non-serviam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, gigantonis είπε Γιατί αμερικανικό λογαριασμό δίνει διαφορετικά ? Γιατί μόνο για αμερικάνικο λογαριασμό είναι ο/οι κωδικός/οι.
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια προσφορά είπε να βάλει ο άνθρωπος και θα αρχίσουν οι ερωτήσεις κάθε λίγο τι και πως Βάλε ένα μεγάλο US στον τίτλο πάντα έτσι γίνεται με τα console Humble bundle . Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Mhlogiatros 1
nek4d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μια προσφορά είπε να βάλει ο άνθρωπος και θα αρχίσουν οι ερωτήσεις κάθε λίγο τι και πως Βάλε ένα μεγάλο US στον τίτλο πάντα έτσι γίνεται με τα console Humble bundle . Οχι βεβαιως, δεν γινεται παντα ετσι, μολις τον Δεκεμβριο εδωσε bundle για playstation που επαιζε κανονικα Ευρωπη/Ελλαδα/κλπ...
fytotech Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μια προσφορά είπε να βάλει ο άνθρωπος και θα αρχίσουν οι ερωτήσεις κάθε λίγο τι και πως Βάλε ένα μεγάλο US στον τίτλο πάντα έτσι γίνεται με τα console Humble bundle . Το τελευταίο που είχε μπει της THQ Nordic, δεν ήταν έτσι.
diplo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, non-serviam είπε Σε νιώθω. Έχω ξεπεράσει στο steam τα 1000 παιχνίδια (στην κυριολεξία) και έχω παίξει μόνο δύο (CIV VI και Rome TW 2)! 😬 Πάντως είναι πολύ εύκολο να γίνει η "πατέντα" με τον αμερικάνικο λογαριασμό, οπότε αξίζει τρελά τα 15$. αν δε σου είναι κόπος, δώσε κανένα λινκ για το πως γίνεται φίλε μου. ευχαριστώ Άκυρο, Google is my friend και το βρήκα. Άλλη ερώτηση, μπορώ να έχω 2 διαφορετικά προφίλ στην ίδια κονσόλα; Να έχω δηλαδή ένα με το κλασικό ελληνικό account και άλλα ένα με το US account. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από diplo
Knowwhoyouare Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, diplo είπε αν δε σου είναι κόπος, δώσε κανένα λινκ για το πως γίνεται φίλε μου. ευχαριστώ Άκυρο, Google is my friend και το βρήκα. Άλλη ερώτηση, μπορώ να έχω 2 διαφορετικά προφίλ στην ίδια κονσόλα; Να έχω δηλαδή ένα με το κλασικό ελληνικό account και άλλα ένα με το US account. Ναι μπορείς να έχεις διαφορετικά accounts και να παίζεις τα παιχνίδια η τα add-ons του ενός στο άλλο ,εγω εχω ενα αγγλικό ενα ελληνικό .
thomason993 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Knowwhoyouare είπε Ναι μπορείς να έχεις διαφορετικά accounts και να παίζεις τα παιχνίδια η τα add-ons του ενός στο άλλο ,εγω εχω ενα αγγλικό ενα ελληνικό . Προσοχή, τα addons απο αμερικανικό account δεν αναγνωρίζονται από ελληνικό παιχνίδι, και αντίστροφα. Γενικά τα dlc είναι Region locked με βάση την ήπειρο, δλδ Ευρώπη - Αμερική, κι όχι το κράτος.. γιαυτό πχ addons απο UK account αναγνωρίζονται απο ελληνικό game. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα