Pleo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Πιο πιθανό είναι το Διεθνές Σύστημα να μεταβεί από πολυπολικό σε μονοπολικό αύριο, παρά να καλύψει burn - in ο Κωτσόβολος και ας έχεις και εγγύηση 200 χρόνια. Ε τι να ξέρουν κι αυτοί, ανάμεσα στα πλυντήρια και τις κουζίνες πουλάνε και τηλεοράσεις. Γνωστό αυτό. 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε https://blog.kotsovolos.gr/ξέχνα-το-burn-in-απόλαυσε-την-τv-σου/ Επίσης, η LG δεν καλύπτει burn-in 100%. Αλλά τι μας ενδιαφέρει το burn-in, αφού ο φίλος @Pleo μας έχει πει πολλές φορές ότι η OLED έχει καλύτερη εικόνα και τέλος. Άρα, μην ασχολείστε με σκουπίδια τηλεοράσεις (QLED). Καλά τα λέω @Pleo? Έχω απαντήσει από πάνω ακριβώς. 😎
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, DiAvOl είπε https://blog.kotsovolos.gr/ξέχνα-το-burn-in-απόλαυσε-την-τv-σου/ Επίσης, η LG δεν καλύπτει burn-in 100%. Αλλά τι μας ενδιαφέρει το burn-in, αφού ο φίλος @Pleo μας έχει πει πολλές φορές ότι η OLED έχει καλύτερη εικόνα και τέλος. Άρα, μην ασχολείστε με σκουπίδια τηλεοράσεις (QLED). Καλά τα λέω @Pleo? Καλα τι 10ετη εγγυηση δινει η samsung στο burn in? Αφου ειναι led..xd
TzortzisJosh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε Καλα τι 10ετη εγγυηση δινει η samsung στο burn in? Αφου ειναι led..xd μας δίκασε όλους, ήθελα να το πω και πριν αλλά ξεχάστηκα, στην ουσία είναι σαν να δίνεις εγγύηση μοτέρ σε τηλεόραση
Pleo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Καλα τι 10ετη εγγυηση δινει η samsung στο burn in? Αφου ειναι led..xd Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω λέμε. Τσάμπα είναι. Περιμένουμε προφανώς τώρα από την LG να απαντήσει με εγγύηση 10 ετών για το clouding στις Oled 😁 Spoiler ή 100.000 χλμ όποιο έρθει πρώτο 😂 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo
MAFAKA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Και αύριο να μου χαλούσε η OLED, πάλι OLED θα ξανάπαιρνα. Τόσο απίστευτη ποιότητα εικόνας έχει. Τόσο meh μου φαίνονται όλες οι υπόλοιπες τώρα πια. Το γραφω και εδώ, δυο calibrators γνωρίζω και είναι και οι δυο κάτοχοι LG OLED του 2017. Εγώ είμαι άσχετος. Αυτοί; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Και αύριο να μου χαλούσε η OLED, πάλι OLED θα ξανάπαιρνα. Τόσο απίστευτη ποιότητα εικόνας έχει. Τόσο meh μου φαίνονται όλες οι υπόλοιπες τώρα πια. Το γραφω και εδώ, δυο calibrators γνωρίζω και είναι και οι δυο κάτοχοι LG OLED του 2017. Εγώ είμαι άσχετος. Αυτοί; Μην το γρουσουζεύεις παλικαρε, έτσι έλεγα και εγώ και μου χάλασε η OLED. Και πήρα QLED. Μου έπεσαν τα σαγόνια όταν είδα την εικόνα της QLED, έχοντας για ένα χρόνο OLED, ξέχασα στα πρώτα 5 λεπτά χρήσης ότι είχα OLED (μάλλον θα είμαι τυφλός ε?). Άλλα μας λέει εδώ η LG για το burn-in: https://www.lg.com/us/experience-tvs/oled-tv/reliability (OLED Image Retention or Burn-In: Burn-in and image retention are possible on virtually any display.) οπότε η 10ετη εγγύηση ουσιαστικά είναι απάντηση σε αυτό (ρε παιδιά, σας πιάνω αδιάβαστους). @Pleo Δεν το ήξερες ότι το cloud είναι trendy στις μέρες μας? Βασικά, θα πλήρωνα πολλά για να δω την φάτσα κάποιου LG fanboy μετά από burn-in, priceless. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
TzortzisJosh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Μην το γρουσουζεύεις παλικαρε, έτσι έλεγα και εγώ και μου χάλασε η OLED. Και πήρα QLED. Μου έπεσαν τα σαγόνια όταν είδα την εικόνα της QLED, έχοντας για ένα χρόνο OLED, ξέχασα στα πρώτα 5 λεπτά χρήσης ότι είχα OLED (μάλλον θα είμαι τυφλός ε?). Άλλα μας λέει εδώ η LG για το burn-in: https://www.lg.com/us/experience-tvs/oled-tv/reliability (OLED Image Retention or Burn-In: Burn-in and image retention are possible on virtually any display.) οπότε η 10ετη εγγύηση ουσιαστικά είναι απάντηση σε αυτό (ρε παιδιά, σας πιάνω αδιάβαστους). @Pleo Δεν το ήξερες ότι το cloud είναι trendy στις μέρες μας? Βασικά, θα πλήρωνα πολλά για να δω την φάτσα κάποιου LG fanboy μετά από burn-in, priceless. Νεαρέ, πιστεύεις ότι με τα κουσούρια που έχουν σήμερα οι Samsung TVs, θα σου κρατήσει 10 χρόνια; Εδώ στα 2 χρόνια, το 50% των χρηστών Samsung έχουν σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας της τηλεόρασης, άντε σου λέω εγώ η QLed να σου κρατήσει 5 χρόνια. Μετά σίγουρα με μαθηματική ακρίβεια θα σου βγάλει κουσούρι. Συμφωνούμε, ότι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να πάθει μια QLed είναι Burn in, αφού ουσιαστικά πρόκειται για Led. Αν όμως μέσα στην τετραετία "δυνατής χρήσης", δεν σου βγάλει προβλήματα, ανοίγει κανονικά, δουλεύει ο ήχος, δεν έχεις καμία περίεργη σκιά στην οθόνη, τα χρώματα και η φωτεινότητα διατηρούνται, δεν γίνει η οθόνη μωβ ή δεν πιάσει σκιά σε καμία γωνία, θα είσαι τυχερός. Δεν έπιασες τι πάει να κάνει η Samsung εκεί. Θα το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ: Samsung: Θέλω να χτυπήσω τις OLed. Τι κάνω; Βγάζω QLed(ακούγεται πιο ωραίο). Πως θα το κάνω αυτό; Θα αυξήσω την φωτεινότητα σε Led τηλεοράσεις, θα βάλω και ένα έτοιμο βίντεο να παίζει στα καταστήματα με φωτεινότητα 300.000% που το βλέπει ακόμη και τυφλός. Πως θα τις κάνω "ελκυστικές"; Θα βάλω 10 χρόνια εγγύηση σε ένα φαινόμενο που οι LED τηλεοράσεις έχουν πιθανότητα εμφάνισης 0.00001% εκτός εάν αφήσεις ανοικτό το CNN για 8 χρόνια χωρίς να κλείσεις την TV(και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσει σημάδι). Θεωρητικά, τα πάντα είναι πιθανά. Ρεαλιστικά, το να πάθει μια τηλεόραση LED Burn In δεν είναι καθόλου πιθανό. Καλύτερα να έβαζε εγγύηση σε προβλήματα που ανέφερα παραπάνω. Ξανα-αναφέρω πως αγόρασα πρόσφατα 2 μοντέλα Samsung, ένα QLed και ένα Led, και τα δύο ελαττωματικά. Πες μου λίγο πιο μοντέλο QLed έχεις, θα σου προτείνω να δοκιμάσεις κάτι Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από TzortzisJosh
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Νεαρέ, πιστεύεις ότι με τα κουσούρια που έχουν σήμερα οι Samsung TVs, θα σου κρατήσει 10 χρόνια; Εδώ στα 2 χρόνια, το 50% των χρηστών Samsung έχουν σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας της τηλεόρασης, άντε σου λέω εγώ η QLed να σου κρατήσει 5 χρόνια. Μετά σίγουρα με μαθηματική ακρίβεια θα σου βγάλει κουσούρι. Συμφωνούμε, ότι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να πάθει μια QLed είναι Burn in, αφού ουσιαστικά πρόκειται για Led. Αν όμως μέσα στην τετραετία "δυνατής χρήσης", δεν σου βγάλει προβλήματα, ανοίγει κανονικά, δουλεύει ο ήχος, δεν έχεις καμία περίεργη σκιά στην οθόνη, τα χρώματα και η φωτεινότητα διατηρούνται, δεν γίνει η οθόνη μωβ ή δεν πιάσει σκιά σε καμία γωνία, θα είσαι τυχερός. Δεν έπιασες τι πάει να κάνει η Samsung εκεί. Θα το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ: Samsung: Θέλω να χτυπήσω τις OLed. Τι κάνω; Βγάζω QLed(ακούγεται πιο ωραίο). Πως θα το κάνω αυτό; Θα αυξήσω την φωτεινότητα σε Led τηλεοράσεις, θα βάλω και ένα έτοιμο βίντεο να παίζει στα καταστήματα με φωτεινότητα 300.000% που το βλέπει ακόμη και τυφλός. Πως θα τις κάνω "ελκυστικές"; Θα βάλω 10 χρόνια εγγύηση σε ένα φαινόμενο που οι LED τηλεοράσεις έχουν πιθανότητα εμφάνισης 0.00001% εκτός εάν αφήσεις ανοικτό το CNN για 8 χρόνια χωρίς να κλείσεις την TV(και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα αφήσει σημάδι). Θεωρητικά, τα πάντα είναι πιθανά. Ρεαλιστικά, το να πάθει μια τηλεόραση LED Burn In δεν είναι καθόλου πιθανό. Καλύτερα να έβαζε εγγύηση σε προβλήματα που ανέφερα παραπάνω. Ξανα-αναφέρω πως αγόρασα πρόσφατα 2 μοντέλα Samsung, ένα QLed και ένα Led, και τα δύο ελαττωματικά. Πες μου λίγο πιο μοντέλο QLed έχεις, θα σου προτείνω να δοκιμάσεις κάτι Σταμάτησα να διαβάζω εκεί μου έγραψες νεαρέ. Ναι ρε παππού αν είσαι καμια 70αρια χρονών το δέχομαι το νεαρέ.
TzortzisJosh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Σταμάτησα να διαβάζω εκεί μου έγραψες νεαρέ. Ναι ρε παππού αν είσαι καμια 70αρια χρονών το δέχομαι το νεαρέ. Έχετε θολώσει. Δεν μου απαντήσατε, ποιο μοντέλο QLed έχετε; Ή μήπως δεν έχετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Έχετε θολώσει. Δεν μου απαντήσατε, ποιο μοντέλο QLed έχετε; Ή μήπως δεν έχετε; Δεν σου είπα να μιλήσεις ειρωνικά στον πληθυντικό, 33 είμαι, αλλά το νεαρέ κτλ. δεν χρειαζόταν. Q9FN (το έχεις διαβάσει το thread?)
TzortzisJosh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Δεν σου είπα να μιλήσεις ειρωνικά στον πληθυντικό, 33 είμαι, αλλά το νεαρέ κτλ. δεν χρειαζόταν. Q9FN (το έχεις διαβάσει το thread?) ΛΟΛ. Άνοιξε την TV, βάλε να παίζει Netflix για 3-4 λεπτά και μετά πάνε ρυθμίσεις εικόνας και βάλε την φωτεινότητα στο 0, άστο για 2 δευτερόλεπτα και μετά βάλτο τέρμα. Το έκανα μια φορά στην Q6 και από τότε η TV έκανε ένα TSIK κάθε φορά που έμενε πάνω από 2-3 λεπτά ανοικτή. Δοκίμασέ το. Βάλε την TV στο mute για να ακούς πιο καθαρά. Συγκεκριμένα, 2 μοντέλα που άλλαξα εγώ και άλλα 3 φίλος στο Insomnia, κάνουν αυτό. Καλή τύχη αν στο εμφανίσει μετά από λίγο καιρό. Spoiler: Είναι κατασκευαστικό ελάττωμα στις QLed. Αργά ή γρήγορα, αρχίζει και το κάνει. Επειδή κούρασε το θέμα, OLED>QLED. Εάν καεί, θα στεναχωρηθώ, θα κλάψω και τα χρήματα και θα πάω την επόμενη μέρα να δω νέο μοντέλο OLED. 😁 (εξαρτάται πόσο γρήγορα θα "καεί") Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από TzortzisJosh 1
Pleo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε @Pleo Δεν το ήξερες ότι το cloud είναι trendy στις μέρες μας? Δεν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ cloud και clouding. Γελάνε και τα εμπριμέ κατσίκια... 2 ώρες πριν, MAFAKA είπε Και αύριο να μου χαλούσε η OLED, πάλι OLED θα ξανάπαιρνα. Τόσο απίστευτη ποιότητα εικόνας έχει. Τόσο meh μου φαίνονται όλες οι υπόλοιπες τώρα πια. Το γραφω και εδώ, δυο calibrators γνωρίζω και είναι και οι δυο κάτοχοι LG OLED του 2017. Εγώ είμαι άσχετος. Αυτοί; Θά 'ναι τίποτε fanboys... . 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φήμες λένε ότι με τα νέα μοντέλα OLED παίρνεις δώρο αυτό: στις 4 ώρες ακριβώς αρχίζει κάνει ένα TSIK TSIK ειδοποίηση για να αλλάξεις κανάλι. Επίσης είναι και water resistance, μην χαλάσει από το κλάμα που θα ρίξεις την μια φορά που θα ξεχάσεις να το βάλεις να δουλεύει (για την επόμενη OLED που θα πάρεις). 14 λεπτά πριν, Pleo είπε Δεν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ cloud και clouding. Γελάνε και τα εμπριμέ κατσίκια... τα ζώα μου αργά θα λεγα εγώ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Pleo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Φήμες λένε ότι με τα νέα μοντέλα OLED παίρνεις δώρο αυτό: στις 4 ώρες ακριβώς αρχίζει κάνει ένα TSIK TSIK ειδοποίηση για να αλλάξεις κανάλι. Επίσης είναι και water resistance, μην χαλάσει από το κλάμα που θα ρίξεις την μια φορά που θα ξεχάσεις να το βάλεις να δουλεύει. τα ζώα μου αργά θα λεγα εγώ Τσικ τσικ κάνουν οι Samsung κύριος. Δεν διάβασες τι έπαθε ο συνφορουμίτης; Ποιότητα κατασκευής από τα Lidl... Τα ζώα σου γιατί τα αναφέρεις; Τι είσαι, Ζωόφιλος ή τσοπάνης; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pleo είπε Τσικ τσικ κάνουν οι Samsung κύριος. Δεν διάβασες τι έπαθε ο συνφορουμίτης; Ποιότητα κατασκευής από τα Lidl... Τα ζώα σου γιατί τα αναφέρεις; Τι είσαι, Ζωόφιλος ή τσοπάνης; Όχι πασά μου δεν εννοούσα αυτό, αστο δεν πειράζει κατάλαβαν οι υπόλοιποι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις