Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Pleo είπε

Στο επιστρέφω αυτούσιο το σχόλιο.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανείς που να μην παραδέχεται την ανωτερότητα της εικόνας της Oled, μπορείς να προσπαθείς να αλλάξεις την ισχύουσα πραγματικότητα, αλλά θα αποτύχεις οικτρά.
Με το που δει κάποιος την εικόνα δίπλα-δίπλα στο 100% των περιπτώσεων επιλέγει Oled. Χωρίς να τη δει, μπορεί και να νομίζει οτιδήποτε. Σε όσες επιλογές τηλεοράσεων είναι να πάνε για εγκατάσταση και τις έχει δει προτού εκείνος που ενδιαφέρεται. Αλλιώς μόνο με τους ατμούς (brand name) και χωρίς να γνωρίζει τις διαφορές στην εικόνα και γιατί προκύπτουν αυτές, μπορεί και να επιλέξει Qled.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε ποσοστό 100%.

Να σου απαντήσω για μια ακόμα φορά μπας και..

Είναι καλύτερη η εικόνα της OLED, έχεις δίκιο σε αυτό, δεν διαφωνεί κανείς. Αυτό που λέμε είναι ότι ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του. Για παράδειγμα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες:

• Γωνία θέασης (νικητής OLED)
  • Ποιότητα εικόνας, ταινίες (νικητής OLED)
  • Longevity, Peace of mind (QLED)
  • Φωτεινός χώρος που χτυπάει ο ήλιος (QLED)
  • Gaming, Freesync support (QLED)

Αυτές είναι μερικές από τις παραμέτρους που κάνουν σωστή μια επιλογή τηλεόρασης για κάποιον.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Να σου απαντήσω για μια ακόμα φορά μπας και..

Είναι καλύτερη η εικόνα της OLED, έχεις δίκιο σε αυτό, δεν διαφωνεί κανείς. Αυτό που λέμε είναι ότι ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του. Για παράδειγμα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες:

• Γωνία θέασης (νικητής OLED)
  • Ποιότητα εικόνας (νικητής OLED)
  • Longevity, Peace of mind (QLED)
  • Φωτεινός χώρος που χτυπάει ο ήλιος (QLED)
  • Gaming, Freesync support (QLED)

Αυτές είναι μερικές από τις παραμέτρους που κάνουν σωστή μια επιλογή τηλεόρασης για κάποιον.

Το longevity δεν ισχύει. Δεν το γνωρίζεις πότε εμφανίζεται ελάτωμμα.

Στα άλλα δύο συμφωνώ. To έγραψε εξ' άλλου και πιο πριν κάποιος. Για προπατζίδικο! Και για σουβλατζίδικο θα συμπληρώσω εγώ... .

Freesync support? Ας μη σχολιάσω καλύτερα... .

Εν τω μεταξύ η επιμονή εκείνων που ενώ παραδέχονται την ανωτερότητα της εικόνας της Oled, να προσπαθούν να πουν ότι είναι καλύτερη η Qled είναι ανεκδιήγητη.
Είναι η δεν είναι καλύτερη η εικόνα της Oled; End of story. Τι ψάχνουμε κατόπιν να βρούμε; Ποια αντέχει περισσότερο αν την πετάξεις από τον τρίτο όροφο στο δρόμο;

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.

Και για ΚΑΠΗ δεν θα έκανε μια QLED?

11 λεπτά πριν, Pleo είπε

Εν τω μεταξύ η επιμονή εκείνων που ενώ παραδέχονται την ανωτερότητα της εικόνας της Oled, να προσπαθούν να πουν ότι είναι καλύτερη η Qled είναι ανεκδιήγητη.
Είναι η δεν είναι καλύτερη η εικόνα της Oled; End of story. Τι ψάχνουμε κατόπιν να βρούμε; Ποια αντέχει περισσότερο αν την πετάξεις από τον τρίτο όροφο στο δρόμο;

Δεν θα ήταν κακή ιδέα, TV drop test 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Και για ΚΑΠΗ δεν θα έκανε μια QLED?

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποιεί επιθετικό marketing προκειμένου να μπερδέψει τους καταναλωτές.

Όλοι θυμούνται την εποχή των LED TV της που έλεγε ότι δεν είναι lcd TV αλλά led TV... και γελούσανε μέχρι και στην Ανδρομέδα... .

Για ΚΑΠΗ δεν γνωρίζω. Δεν έχει τύχει περίπτωση. Αν και φαντάζομαι ότι ο αυτόνομος έλεγχος σε επίπεδο του ενός pixel και πάλι θα δίνει το πλεονέκτημα στην Oled.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pleo είπε

Λες; Δεν είναι;

Δυστυχώς από τα γραφόμενα σου, δείχνεις απίστευτα «κολλημένος» και σου βγαίνει αβίαστα να μηδενίζεις οτιδήποτε άλλο…

Οπότε δεν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο να πούμε… Καλή συνέχεια…

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Δυστυχώς από τα γραφόμενα σου, δείχνεις απίστευτα «κολλημένος» και σου βγαίνει αβίαστα να μηδενίζεις οτιδήποτε άλλο…

Οπότε δεν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο να πούμε… Καλή συνέχεια…

Αυτό το αισθάνεσαι γιατί έχεις δημιουργήσει σ' εαυτόν προσδοκίες σχετικά με την Qled. Να τις προσέχεις, είναι αυτό που στο τέλος πληρώνεις μόλις εκκενωθούν👌

Δημοσ.

Για να πω και εγω την μαλακια μου πηρα τον κωτσοβολο και μου ειπαν οτι η τεχνικη υποστηριξη για 5 χρονια πχ οτι περιλαμβανει οποιαδηποτε βλαβη εκτος απο το τηλεκοντρολ και σπασιμο, ρωτησα συγκεκριμενα για το burn in αλλα δεν μπορουσαν να μου απαντησουν οποτε λεω να πάω απο κοντα να το ρωτήσω. Επισης πηρα την lg και την ρωτησα σχετικα με το burn in το οποιο δεν το αναγνωριζει με την συγκεκριμενη ονομασια αλλα ο ανθρωπος μου ειπε οτι αν εχει μεινει λογοτυπο απο προηγουμενο καναλι πχ σε επομενη  εικονα δηλαδη burn in οτι καλυπτεπται απο την εγγυηση. τωρα ψεματα δεν νομιζω να μου ειπαν, οποτε αν το ενδεχομενο καλυπτεται απο την εταιρεια καλυπτεται και απο τον κωτσοβολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, reklama741 είπε

Για να πω και εγω την μαλακια μου πηρα τον κωτσοβολο και μου ειπαν οτι η τεχνικη υποστηριξη για 5 χρονια πχ οτι περιλαμβανει οποιαδηποτε βλαβη εκτος απο το τηλεκοντρολ και σπασιμο, ρωτησα συγκεκριμενα για το burn in αλλα δεν μπορουσαν να μου απαντησουν οποτε λεω να πάω απο κοντα να το ρωτήσω. Επισης πηρα την lg και την ρωτησα σχετικα με το burn in το οποιο δεν το αναγνωριζει με την συγκεκριμενη ονομασια αλλα ο ανθρωπος μου ειπε οτι αν εχει μεινει λογοτυπο απο προηγουμενο καναλι πχ σε επομενη  εικονα δηλαδη burn in οτι καλυπτεπται απο την εγγυηση. τωρα ψεματα δεν νομιζω να μου ειπαν, οποτε αν το ενδεχομενο καλυπτεται απο την εταιρεια καλυπτεται και απο τον κωτσοβολο

Επειδή το διάβασα και δεν το πίστευα, πήρα και εγώ τηλ στην LG, μου είπε ότι εάν εμφανιστεί burn - in, πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος και τότε βγαίνει πόρισμα για το εάν καλύπτεται από την εγγυήση(θα το βγάλουν οι τεχνικοί το πόρισμα, από μέσα μου έκανα ωχ). Μπορεί, λέει, να οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος ή απλά ελάττωμα(ε;).

Εγώ με το στενό μου μυαλό θα το μεταφράσω "Δεν στο καλύπτουμε με καμία κυβέρνηση απλά για τυπικούς λόγους θα στείλουμε έναν τεχνικό" και θα συμφωνήσουμε άπαντες πως το burn-in δεν καλύπτεται από την εγγύηση της LG.

Όσο για τον Κωτσόβολο, εδώ δεν αναλαμβάνει βασικά πράγματα που καλύπτονται από εγγυήσεις(ντάξει τα καλύπτει μετά από αφάνταστες υπεργαλαξιακές πιέσεις, τσακωμούς, σύγχυση, σπατάλη χρόνου, τηλεφωνήματα, απειλές), να δω να σου αλλάζουν OLED λόγω Burn - in και την επόμενη μέρα αγοράζω μετοχές.

Επεξ/σία από TzortzisJosh
Δημοσ.

Εμενα μου ειπαν οτι ναι στελνουν τεχνικο αλλα οτι σε παραδειγμα οπως αυτο που σου ειπα με λογοτυπο καναλιου σε αλλο καναλι τοτε το καλυπτει η εγγυηση.Απο εκει και περα ειπαν οτι στελνουν τεχνικό οχι επειδή δεν καλύπτεται αλλα επειδή ο καθένας μπορεί να λέει burn in τι θέλει.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, reklama741 είπε

Άρα ο Κωτσοβολόπουλος έχει τεχνική υποστήριξη για 5 χρόνια, αλλά δεν ξέρει ένα τεχνικό θέμα όπως το burn in. ΟΚ. Μας κάλυψε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pleo είπε

Άρα ο Κωτσοβολόπουλος έχει τεχνική υποστήριξη για 5 χρόνια, αλλά δεν ξέρει ένα τεχνικό θέμα όπως το burn in. ΟΚ. Μας κάλυψε...

Πιο πιθανό είναι το Διεθνές Σύστημα να μεταβεί από πολυπολικό σε μονοπολικό αύριο, παρά να καλύψει burn - in ο Κωτσόβολος και ας έχεις και εγγύηση 200 χρόνια.

@reklama741, Και να σου πουν ότι το καλύπτουν, δεν το καλύπτουν, είναι παγίδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μιλησα με τεχνικο αλλα με πωλητη.Μου ειπαν τους γενικους ορους του συμβολαιου πρακτικα καλυπτει τα παντα εκτος απο τηλεκοντρολ και σπασιμο

Μαγκες μου αμα το γραφει το συμβολαιο εμενα δεν με ενδιαφέρει. Εννοω δεν μπορούν να κανουν τιποτα αλλο 

Επεξ/σία από reklama741
Δημοσ.

https://blog.kotsovolos.gr/ξέχνα-το-burn-in-απόλαυσε-την-τv-σου/

Επίσης, η LG δεν καλύπτει burn-in 100%.

Αλλά τι μας ενδιαφέρει το burn-in, αφού ο φίλος @Pleo μας έχει πει πολλές φορές ότι η OLED έχει καλύτερη εικόνα και τέλος. Άρα, μην ασχολείστε με σκουπίδια τηλεοράσεις (QLED).

Καλά τα λέω @Pleo?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...