Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Ο @Pleoείναι ικανός να σε κάνει να σκάσεις σαν μπαλόνι :P

Εν προκειμένω συμφωνώ μαζί του διότι και εγώ oled πήρα πρόσφατα και κάνοντας όλες τις υποχωρήσεις που μάλλον χρειάζονται την απολαμβάνω στο έπακρο. 

Μα αυτό που λέω είναι ότι αν είσαι διατεθειμένος να έχεις συνέχεια το άνχος, πας σε OLED, αλλιώς σε QLED που είναι εξίσου καλή και δεν έχεις κανένα ανχος.

Διάβασε λίγο την 2ή απάντηση που παρέθεσα, φαίνεται πουθενά να είμαι υπερ της μίας ή της άλλης τηλεόρασης? Απλά προσπαθώ να ενημερώσω σωστά το παλικάρι που θέλει να αγοράσει τη TV για να πάρει την σωστή απόφαση για τις ανάγκες του και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Φίλε την παλεύεις? OLED είχα και έδωσα ένα χιλιάρικο για να πάρω QLED. Για δες λίγο εδώ: 

Δίκιο έχεις... ζηλεύω..

Και εδώ οι λόγοι που πήγα σε QLED: 

Πάλι προσωπικά το παίρνεις; Ρε συ σταμάτα να αισθάνεσαι ότι σου προσβάλλουν κάποιο συγγενή. Για τα πλαστικά που θα καταλήξουν στα σκουπίδια λέμε, δεν λέμε για ανθρώπους.

1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε

Μα αυτό που λέω είναι ότι αν είσαι διατεθειμένος να έχεις συνέχεια το άνχος, πας σε OLED, αλλιώς σε QLED που είναι εξίσου καλή και δεν έχεις κανένα ανχος.

Διάβασε λίγο την 2ή απάντηση που παρέθεσα, φαίνεται πουθενά να είμαι υπερ της μίας ή της άλλης τηλεόρασης? Απλά προσπαθώ να ενημερώσω σωστά το παλικάρι που θέλει να αγοράσει τη TV για να πάρει την σωστή απόφαση για τις ανάγκες του και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Άντε πάλι. Δεν μας ενδιαφέρει για ποιο λόγο πήγες σε υποδεέστερη τηλεόραση κατόπιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pleo είπε

Πάλι προσωπικά το παίρνεις; Ρε συ σταμάτα να αισθάνεσαι ότι σου προσβάλλουν κάποιο συγγενή. Για τα πλαστικά που θα καταλήξουν στα σκουπίδια λέμε, δεν λέμε για ανθρώπους.

Να μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Ο άλλος μπορεί να σκάσει τα χιλιάρικα του που δούλευε χρόνια για να βγάλει επειδή κάποιος @Pleo του είπε ότι η μία TV είναι σκουπίδι, και να καταλήξει με burn-in και να του φύγει η γη κάτω από τα πόδια. Η μίλα με επιχειρήματα ή σταμάτα να παρέχεις απλόχερα παραπληροφόρηση.

Σου λέω ότι είχα OLED και έχω QLED και μπορώ να συγκρίνω αφού τις ΕΙΧΑ και τις δύο. Συνεχίζεις να λες ότι η QLED είναι σκουπίδι. Όχι φίλε, δεν είναι και ίσως είναι ανώτερη της OLED γενικότερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Να μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Ο άλλος μπορεί να σκάσει τα χιλιάρικα του που δούλευε χρόνια για να βγάλει επειδή κάποιος @Pleo του είπε ότι η μία TV είναι σκουπίδι, και να καταλήξει με burn-in και να του φύγει η γη κάτω από τα πόδια. Η μίλα με επιχειρήματα ή σταμάτα να παρέχεις απλόχερα παραπληροφόρηση.

Δεν θα μου υποδείξεις πως θα μιλάω και θα γράφω. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να κοιτάς εκτός οθόνης.

Εσύ γράφεις ότι η OLED είναι καλύτερη ήδη και λες ότι εγώ παραπληροφορώ τον κόσμο λέγοντας το ίδιο ακριβώς δηλαδή ότι η OLED είναι καλύτερη; Μας δουλεύεις; Κάνε μας τη χάρη...

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pleo είπε

Δεν θα μου υποδείξεις πως θα μιλάω και θα γράφω. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να κοιτάς εκτός οθόνης.

Εσύ γράφεις ότι η OLED είναι καλύτερη ήδη και λες ότι εγώ παραπληροφορώ τον κόσμο; Μας δουλεύεις; Κάνε μας τη χάρη...

Έλα ΟΚ σταματάω να απαντάω στα μηνύματα σου, προφανώς χαλάστηκες επειδή είδες ότι η παραπληροφόρηση σου δεν περνάει πάντα αλλά δεν θα παίξω το παιχνίδι σου.

Επίσης, δεν σου έκανα υπόδειξη πως να μιλάς, στους υπόλοιπους κάνω υπόδειξη να μην παίρνουν τόσο σοβαρά τα τρολομηνύματα σου

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiAvOl είπε

Έλα ΟΚ σταματάω να απαντάω στα μηνύματα σου, προφανώς χαλάστηκες επειδή είδες ότι η παραπληροφόρηση σου δεν περνάει πάντα αλλά δεν θα παίξω το παιχνίδι σου.

Μπα δεν νομίζω. Να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι το βράδυ πηγαίνεις στα κρυφά στην Qled και την χαιδεύεις λέγοντάς της ψυθιριστά όμορφα λόγια και τι ωραία που δείχνει όταν είναι σβηστή.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου πάντα,  μια Oled σήμερα έχει καλύτερη εικόνα από μια Qled. 

Όμως η διαφορά τους μπορεί να μην ενδιαφέρει τόσο την πλειοψηφία των θεατών που μπορεί να ανοίγουν την τηλεόραση στις 7 το πρωί και να την κλείνουν στις 2 το βράδυ και ενδιάμεσα να παίζουν και 5-6 ωρίτσες παιχνίδια από κονσόλα.  Ε, τότε θα τους συμβούλευα να μην πάρουν Oled. 

Εγώ που κάνω άλλου είδους χρήση και δεν με πειράζει να κάνω κάποια πράγματα προκειμένου να μην δημιουργηθεί ενδεχόμενο πρόβλημα  και συνεκτιμώντας την την ποιότητα απεικόνισης  που θέλω να βλέπω, πήρα Oled. 

Προβλήματα πιθανώς να βγάλουν όλα τα προϊόντα και όλες οι τεχνολογίες.  

• Thanks 2
Δημοσ.

Ε μα επιτέλους, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Δεν υπάρχει ανοσία στη βλάβη, το ελάττωμα και τη φθορά εν τέλει σε καμία τεχνολογία. Οπότε γιατί να κάτσεις να αγχώνεσαι και να έχεις δεύτερες σκέψεις έχοντας κάνει ψυχαναγκαστικά επιλογή χειρότερης εικόνας; Παίρνεις κατ' ευθείαν την καλύτερη εφ' όσον μπορείς και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Pleo είπε

Ε μα επιτέλους, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Δεν υπάρχει ανοσία στη βλάβη, το ελάττωμα και τη φθορά εν τέλει σε καμία τεχνολογία. Οπότε γιατί να κάτσεις να αγχώνεσαι και να έχεις δεύτερες σκέψεις έχοντας κάνει ψυχαναγκαστικά επιλογή χειρότερης εικόνας; Παίρνεις κατ' ευθείαν την καλύτερη εφ' όσον μπορείς και τέλος.

Σωστά , με τον αστερίσκο ότι μια Oled με "κακή" χρήση σε εισαγωγικά , μπορεί να σου βγάλει ενδεχομένως πρόβλημα που μια Qled  δεν θα σου έβγαζε. 

Διαλέγεις και παίρνεις. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Σωστά , με τον αστερίσκο ότι μια Oled με "κακή" χρήση σε εισαγωγικά , μπορεί να σου βγάλει ενδεχομένως πρόβλημα που μια Qled  δεν θα σου έβγαζε. 

Διαλέγεις και παίρνεις. 

Αν εννοείς το Burn in/Image retention δεν έχει ανοσία ούτε η Qled. Είναι αδύνατον να έχει οποιαδήποτε οθόνη. Δεν ξέρω για τις Dot Matrix βέβαια... 

Δημοσ.

Έχω αλλάξει 3 oled μέχρι τώρα και είχα πάντα  xbox και ps4 πάνω, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό με burn in μέχρι τώρα 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση η επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια από Κωτσόβολο που έχει απεριόριστες επιδιορθώσεις περιλάβει το burn in ??μήπως ξέρει κάποιος 

Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 8:31 ΜΜ, Pleo είπε

Αν εννοείς το Burn in/Image retention δεν έχει ανοσία ούτε η Qled. Είναι αδύνατον να έχει οποιαδήποτε οθόνη. Δεν ξέρω για τις Dot Matrix βέβαια... 

Η δουλειά σου είναι να γλεντάς τον Ζαχαρία με τα edifier σκουπίδια που τα θεωρεί αξιοπρεπή ηχεία, άσε τις τηλεοράσεις.ολεδ έχεις εσύ ο ίδιος; Όχι, άρα μην αναπαραγάγει ς ότι διαβάζεις σε πληρωμένα σάιτ.από την στιγμή που ελλοχεύει ο κίνδυνος να εμφανισθεί το burn in, και γι'αυτό ρίχνουν την φωτεινότητα στα πάνελ, θα πρέπει να αναφέρεται.σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας, ούτε με καλύπτει η προσεκτική χρήση.

Στις 1/2/2019 στις 7:44 ΜΜ, DiAvOl είπε

Σου λέω ότι είχα OLED και έχω QLED και μπορώ να συγκρίνω αφού τις ΕΙΧΑ και τις δύο. Συνεχίζεις να λες ότι η QLED είναι σκουπίδι. Όχι φίλε, δεν είναι και ίσως είναι ανώτερη της OLED γενικότερα.

Απόλαυσε την τηλεόραση που έχεις και άσε να λένε.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Η δουλειά σου είναι να γλεντάς τον Ζαχαρία με τα edifier σκουπίδια που τα θεωρεί αξιοπρεπή ηχεία, άσε τις τηλεοράσεις.ολεδ έχεις εσύ ο ίδιος; Όχι, άρα μην αναπαραγάγει ς ότι διαβάζεις σε πληρωμένα σάιτ.από την στιγμή που ελλοχεύει ο κίνδυνος να εμφανισθεί το burn in, και γι'αυτό ρίχνουν την φωτεινότητα στα πάνελ, θα πρέπει να αναφέρεται.σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας, ούτε με καλύπτει η προσεκτική χρήση.

Καλύτερα να ελέγξεις τις πληροφορίες σου, γιατί χρησιμοποιούσα Oled πριν καν εσύ γνωρίσεις τι θα πει αυτόφωτο πάνελ. Επί ενάμισι χρόνο και μάλιστα σε επαγγελματικές συνθήκες χρήσης με πολλές ώρες χρήσης και αναγκαστικά με τσιμπημένη φωτεινότητα που έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα στο να εμφανιστεί image retention.

Επομένως είναι καλύτερα εσύ να μην αναπαράγεις ό,τι σου κατέβει καθώς εγώ έχω γράψει εντελώς άλλα πράγματα από αυτά που έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις. Για την ακρίβεια έχω ήδη πει ότι σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας και ότι το image retention δεν είναι αποκλειστικότητα της OLED αλλά όλων των τεχνολογιών πιθανότητα να εμφανιστεί.

Συνεπώς, επομένως και δια ταύτα είναι καλύτερα να μην ψυχαναγκάζεσαι με κάτι που ενδέχεται να εμφανιστεί σε TV οποιασδήποτε τεχνολογίας και να επιλέξεις εκείνη με την καλύτερη εικόνα και όχι την υποδεέστερη. Η οποία υποδεέστερη Qled είναι σκουπίδι και μπάζο μπροστά στην καλύτερη επιλογή. Ειδικά αν εμφανίσει ελάττωμα, τότε έχεις χάσει από όλες τις πάντες και προφανώς την στέλνεις για ανακύκλωση.

Αυτά. Μη διαβάζεις ό,τι νάναι και μην αφήνεις την προδιάθεσή σου να αλλάζει το νόημα εκείνων που σου γράφει ο άλλος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...