DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, giannis22k είπε Μια χαρα ειναι ο ryzen.Τωρα για το συγκεκριμενο μοντελο hp ενας εδω στο forum ειχε θεμα με και του εκξλεινε το λαπτοπ λογω υπερθεμανσης .Το γυρισε πισω,πηρε το ιδιο και ολα καλα Φυσικά και θα τα στείλουν. Δε μιλάμε για σκρουτζομαγαζο χωρίς φυσική έδρα.
pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, xristoslet είπε Αν ολοκληρωθούν οι παραγγελίες μου, εγώ θα πάρω τελικά μόνο το lenovo με το i5. Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το hp με το ryzen, ας μου στείλει μήνυμα να το παραλάβει αυτός αντί για εμένα. Σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. https://www.germanos.gr/product/hp-laptop-15-db0034nv/20375557/ Σου στέλνω μήνυμα
the_dynamite Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο;
james9tito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ενημερωτικα το συγκεκριμενο δεν δεχεται 2ο σκληρο πρεπει να βγει ο HDD για να μπει ο SSD .
smpt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 μπορείς να βάλεις στην θέση για DVD με ιδική θήκη
generalb31 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 θεση για μ2 δεν εχει? Γιατι σε reviews τα S εχουν λεει...
james9tito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, smpt είπε μπορείς να βάλεις στην θέση για DVD με ιδική θήκη Ok δεν το γνωριζα, ουτε το εχω, απλα για τα παιδια που θα(?) το παραλαβουν .
the_dynamite Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά απ' οτι βλέπω στο internet έχει θέση για m.2 SSD και μάλιστα pci express.
vgiozo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, generalb31 είπε θεση για μ2 δεν εχει? Γιατι σε reviews τα S εχουν λεει... Κι εγω αυτο ειδα, αλλα μπορει να λειπουν οι υποδοχες απο τη μητρική, αναλογως το μοντελο...δυστυχως οι προδιαγραφες ποικίλλουν
the_dynamite Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vgiozo είπε Κι εγω αυτο ειδα, αλλα μπορει να λειπουν οι υποδοχες απο τη μητρική, αναλογως το μοντελο...δυστυχως οι προδιαγραφες ποικίλλουν Δεν νομίζω να λείπουν στο συγκεκριμένο. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από the_dynamite 1
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giannis22k είπε Μια χαρα ειναι ο ryzen.Τωρα για το συγκεκριμενο μοντελο hp ενας εδω στο forum ειχε θεμα με και του εκξλεινε το λαπτοπ λογω υπερθεμανσης .Το γυρισε πισω,πηρε το ιδιο και ολα καλα Μα η ένσταση μου για το αν θα το πάρω (εάν φυσικά έρθει) δεν έχει να κάνει με τον ryzen αλλά με το αν το χρειάζομαι 😛 Όταν το είδα,ηταν όλα διαθέσιμα, σκόπιμα το επέλεξα. 1
vgiozo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, smpt είπε μπορείς να βάλεις στην θέση για DVD με ιδική θήκη Που ειναι η θέση για dvd, περα απο τη θεση του 2.5" δισκου, στον συγκεκριμενο φορητο;
mwv Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, xristoslet είπε Αν ολοκληρωθούν οι παραγγελίες μου, εγώ θα πάρω τελικά μόνο το lenovo με το i5. Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το hp με το ryzen, ας μου στείλει μήνυμα να το παραλάβει αυτός αντί για εμένα. Σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. https://www.germanos.gr/product/hp-laptop-15-db0034nv/20375557/ Αν δεν το πάρει τελικά το παιδί,ενδιαφέρομαι κ γω! Πρόλαβα το i5 κ γω (παρεπιπτόντως ήρθε ήδη στο μαγαζί άρα μάλλον έστρωσε ο Γερμανός ) Το θέμα είναι ότι θέλω τον ryzen. Αν το βρω ..διαθέτω τον i5 σε όποιον θέλει Θεσσαλονίκη. υ.γ.πηρε κάνεις αυτό που όντως ήθελε;;;;
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 καλός ο i5 αλλά καλύτερη η bezelless οθόνη και το καλύτερο σασί κατά τη γνώμη μου.
generalb31 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Σας εχουν στειλει μην οτι εφτασε στο καταστημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις