Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Από Cosmote έχει πόντους go4more;

Έχει τελικά, το βρήκα μόνος μου 😋

σε αφηνει να το βαλεις στο καλαθι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, μαζί με τα laptop Lenovo ο Γερμανός δίνει δώρο ένα backpack...

Επεξ/σία από manos.m
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, manos.m είπε

Επίσης, μαζί με τα laptop Lenovo ο Γερμανός δίνει δώρο ένα backpack...

Με την απόδοση/επιστροφή 10% σε πόντους και το κόστος του σακιδίου (19.90€ στο e-lenovo), το κόστος διαμορφώνεται στα 218.6€

...να πω την αλήθεια, επειδή ο επεξεργαστής είναι πολύ αδύναμος (κοντά ή πιο κάτω μαλλον κι από τον i5 2520m που έχω στο Τ520), αν δεν υπήρχε το δέλεαρ της εγγύησης, θα έλεγα πως καλύτερα να πάρει κάποιος ένα αναβαθμίσιμο Thinkpad Τ** από ebay (γερμανία είναι τα πιο προσεγμένα) κοντά στην αρχική τιμή του φορητού της αγγελίας (το Τ520 το είχα πάρει εγώ 280€ πριν 3-4 χρόνια)

Δημοσ.

Μπηκα μονο και μονο για να βοηθησω με τις καταγγελιες που θα κανετε μολις φατε το ακυρο απο Γερμανο. Προσφατα για αλλο ζητημα μου δωσανε δωροεπιταγη 70 ευρω γιατι δεν δεχομουν τις 20ευρες που μου εδιναν και το τραβηξα με συνηγορο του καταναλωτη που πρεπει να πω οτι με εξεπληξε με την αμεση αντιδραση του. 

Μετα την καταγγελια μου ηρθε μεχρι και 10σελιδη αναφορα απο τον συνηγορο με ολη την διαδικασια , την οποια ειχαν κοινοποιησει φυσικα ακι στον γερμανο. Ε σε 5' λεπτα τα βρηκαμε με την υπευθυνη του Γερμανου στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση. 

Καλη τυχη λοιπον και οσοι δεν παραλαβετε εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε. 

• Like 9
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η συγκεκριμενη σειρα.οπως και τα 320 idepad (ryzen,i3) Δεν υπηρξε καλυτερη ευκαιρια στα 265 ευρω να βρει κανεις με αυτα χαρακτηριστικα αυτα.Οπποτε μη καθεστε και βλεπετε τι ποιοτητα εχει η οθονη.Μια απλη tn οθονη λαπτοπ ειναι.Να πω οτι και εγω ηταν να το παραγγειλω εχθες για φιλο, αλλα ελεγε σε σχολιο κατω απο τον τιτλο "αποκτηστε την προσφορα με την καρτα go4more"κατι τετοιο δηλαδη και γιαυτο δεν το παρηγγειλα.Σε εσας αυτο εβγαζε?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis22k είπε

Μια χαρα ειναι η συγκεκριμενη σειρα.οπως και τα 320 idepad (ryzen,i3) Δεν υπηρξε καλυτερη ευκαιρια στα 265 ευρω να βρει κανεις με αυτα χαρακτηριστικα αυτα.Οπποτε μη καθεστε και βλεπετε τι ποιοτητα εχει η οθονη.Μια απλη tn οθονη λαπτοπ ειναι.Να πω οτι και εγω ηταν να το παραγγειλω εχθες για φιλο, αλλα ελεγε σε σχολιο κατω απο τον τιτλο "αποκτηστε την προσφορα με την καρτα go4more"κατι τετοιο δηλαδη και γιαυτο δεν το παρηγγειλα.Σε εσας αυτο εβγαζε?

Τα s έχουν ips panel. Τα έχω δει δίπλα δίπλα (330 και 330s), η μέρα με τη νύχτα οι οθόνες. Το συγκεκριμένο είναι χάρισμα με FullHD IPS.

Δημοσ.

Ναι εννοειται με ips ειναι οτι καλυτερο,αλλα σε αυτη την τιμη πραγματικα το τελευταιο θα ηταν να νοιαζει καποιον αν εχει η δεν εχει ips οθονη.Τελικα τα 265 ηταν τελικη τιμη η κρυβοταν και κατι αλλο απο πισω συμφωνα με αυτο που εγραψα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...