Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μέτα από αναβάθμιση που ήρθε προχθές το κινητό του τίτλου  δεν κάνει σύνδεση δεδομένων .Όλες οι εφαρμογές βγάζουν σφάλμα δικτύου .

Το κινητό μπορεί να δουλέψει τα δεδομένα μόνο σαν σημείο πρόσβασης και δίνει κανονικά ίντερνετ στις συνδεμένες συσκευές

Έχω κάνει τα παρακάτω

-Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

-Επαναφορά όλου του τηλεφώνου

-Δοκιμή με άλλη κάρτα sim

-Χειροκίνητη ρύθμιση σημείων πρόσβασης

Τζίφος ..

όποια ιδέα -πρόταση είναι καλοδεχούμενη

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα η αναβάθμιση που πήρες.

Όταν λες επαναφορά όλου του τηλεφώνου?

Δηλαδή έκανες Hard reset?

Δημοσ.

Μέτα απο 3- 4 φορες hard reset και την ώρα που κατέβαζα rom για να περάσω μου ήρθε έμπνευση και λεω

αντι να επεξεργαστώ τα υπάρχοντα σημεία πρόσβασης ... ας δημιουργήσω 2 νέα... με τις ίδιες ρυθμίσεις.. και ως εκ θαύματος έπαιξε όποτε όλα οκ 

η τελευταία αναβάθμιση που ήρθε είναι η παρακάτω

MUI Global 10.2.3.0(OCGMIXM)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ice25 είπε

Μέτα απο 3- 4 φορες hard reset και την ώρα που κατέβαζα rom για να περάσω μου ήρθε έμπνευση και λεω

αντι να επεξεργαστώ τα υπάρχοντα σημεία πρόσβασης ... ας δημιουργήσω 2 νέα... με τις ίδιες ρυθμίσεις.. και ως εκ θαύματος έπαιξε όποτε όλα οκ 

η τελευταία αναβάθμιση που ήρθε είναι η παρακάτω

MUI Global 10.2.3.0(OCGMIXM)

Να ξέρεις έχει βγει η MUI Global 10.2.4.0(OCGMIXM)

https://en.miui.com/getrom-349.html?m=yes&mobile=2

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από το συγκεκριμένο θέμα έχουν επηρεαστεί όλα τα Redmi 6. Η λύση είναι η εξής: Ρυθμίσεις>Κάρτες SIM & Κινητά Δίκτυα>Επιλέγουμε την κάρτα SIM από επάνω (SIM 1 Vodafone GR πχ)>Ονόματα σημείων πρόσβασης>Επιλέγουμε το internet profile>Γυρνάμε το Πρωτόκολλο ΑΡΝ και Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ σε IPv4/IPv6

Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 1:26 ΠΜ, JohnTanto είπε

Από το συγκεκριμένο θέμα έχουν επηρεαστεί όλα τα Redmi 6. Η λύση είναι η εξής: Ρυθμίσεις>Κάρτες SIM & Κινητά Δίκτυα>Επιλέγουμε την κάρτα SIM από επάνω (SIM 1 Vodafone GR πχ)>Ονόματα σημείων πρόσβασης>Επιλέγουμε το internet profile>Γυρνάμε το Πρωτόκολλο ΑΡΝ και Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ σε IPv4/IPv6

Και μετά όλα κομπλέ !

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 1:26 ΠΜ, JohnTanto είπε

Αυτό που περιγράφεις, σε εμένα δεν δουλεύει. το άλλαξα.

Απ ότι κατάλαβα δεν ενεργοποιεί το VF Internet  όταν του ενεργοποιώ τα δεδομένα 

πχ  όταν επιλέγω να γίνει κινητό σημείο πρόσβασης και να δώσω ιντερνετ σε κάποια αλλη συσκευή μου ενεργοποιεί το VF Tethering (γίνετε μπλε το όνομα του σημείου πρόσβασης) και δουλεύει κανονικά

Απο την ώρα που δημιούργησα ενα δικό μου σημείο πρόσβασης με όνομα παλι VF Internet και με τις ίδιες ρυθμίσεις Apn με το αρχικό ,επιλέγει αυτόματα αυτό που δημιούργησα  (γινεται μπλε) και δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα

Το αρχικό VF Internet δεν με αφήνει να το διαγράψω

Δεν δοκίμασα ακόμα την δεύτερη sim να δω αν δουλεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ice25 είπε

πχ  όταν επιλέγω να γίνει κινητό σημείο πρόσβασης και να δώσω ιντερνετ σε κάποια αλλη συσκευή μου ενεργοποιεί το VF Tethering (γίνετε μπλε το όνομα του σημείου πρόσβασης) και δουλεύει κανονικά

Απο την ώρα που δημιούργησα ενα δικό μου σημείο πρόσβασης με όνομα παλι VF Internet και με τις ίδιες ρυθμίσεις Apn με το αρχικό ,επιλέγει αυτόματα αυτό που δημιούργησα  (γινεται μπλε) και δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα

Ενδεχομένως όντως να μην λειτουργήσει κατευθείαν και να χρειαστεί επανεκκίνηση της συσκευής και λειτουργία πτήσης μετά. Το νέο προφίλ ΑΡΝ είναι και αυτό λύση.

Επεξ/σία από JohnTanto
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ice25 είπε

Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα γτ έχω το 3 3 32gb και με το που έκανα της ρύθμισης π έγραψε ο φίλος προς τα πάνω όλα κομπλέ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...