Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέαααα! Έχω ένα παλιό ζευγάρι γυαλιών μυωπίας(ένα βαθμό μυωπία είχα τότε, έναν έχω ακόμα 🤓 ), γίνεται να βαφτούν οι φακοί ώστε να γίνουν μυωπίας+ηλίου ή πάω για πλήρη αντικατάστασή τους; Το κόστος είναι σημαντικό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ελένη_Μ είπε

Καλησπέρα στην παρέαααα! Έχω ένα παλιό ζευγάρι γυαλιών μυωπίας(ένα βαθμό μυωπία είχα τότε, έναν έχω ακόμα 🤓 ), γίνεται να βαφτούν οι φακοί ώστε να γίνουν μυωπίας+ηλίου ή πάω για πλήρη αντικατάστασή τους; Το κόστος είναι σημαντικό;

Δεν ξέρω το κόστος αλλαγής, αλλά έχεις και άλλα γυαλιά και θέλεις ένα δεύτερο ζευγάρι για έξω?

Σ' αυτή την περίπτωση συνήθως βάζουν φακούς που σκουραίνουν με το φως του ήλιου, ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζεις γυαλιά.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δεν ξέρω το κόστος αλλαγής, αλλά έχεις και άλλα γυαλιά και θέλεις ένα δεύτερο ζευγάρι για έξω?

Σ' αυτή την περίπτωση συνήθως βάζουν φακούς που σκουραίνουν με το φως του ήλιου, ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζεις γυαλιά.

Ναι έχω πάρει καινούργια γυαλιά μυωπίας από πέρσι, δεν έχω όμως γυαλιά ηλίου και σκεφτόμουν αν γίνεται να μετατρέψω τα παλιά μυωπίας σε ηλίου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν φακοί που είναι και ηλίου και μυωπίας ταυτόχρονα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ελένη_Μ είπε

Ναι έχω πάρει καινούργια γυαλιά μυωπίας από πέρσι, δεν έχω όμως γυαλιά ηλίου και σκεφτόμουν αν γίνεται να μετατρέψω τα παλιά μυωπίας σε ηλίου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν φακοί που είναι και ηλίου και μυωπίας ταυτόχρονα.

Ναι υπάρχουν φακοί που είτε όπως ανέφερα σκουραίνουν στο φως του ήλιου, είτε είναι μόνιμα χρωματισμένοι.

Αλλά αν γίνεται να χρωματιστούν οι φακοί στα παλιά γυαλιά που έχεις δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με ένα βαθμο μονο χρειαζεσαι να και μυωπιας εξω ?

Ειχα εγω ηλιου μυωπιας αλλα ειχα 4+ βαθμούς .

Εκανα laser και χαιρομαι τα σχετα ηλιου !

Γιάννη είδα σχέτα  λέω τι γυαλιά καινούργια είναι αυτά , και μετά κατάλαβα ότι εννοείς σκέτα.:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Απλα αλλαζει κρυσταλλο που ειναι ηλιου μυωπιας, αν δεν θες να βαλεις προσθετο απο πανω που εισαι σαν τουριστας. ΑΛΛΑ πρεπει να εχεις γυαλια τελειως φλατ αλλιως δεν γινεται αν υπαρχει κουρμπα χρεωνεται αρκετα παραπανω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε

Ένα ζευγαράκι τέτοια και καθάρισες.Τα χρησιμοποιείς και με τα καινούργια και με τα παλιά.:)

https://toofast.gr/prostheta-gyalia-ilioy-polarized-clip-on

Δημοσ.

Yπαρχει τίποτα φτηνό online για να παραγγείλω ένα σκελετό ; Αν είναι και franchise με υποκ. στην επαρχία ακόμα καλύτερα . Το κόστος των φακών photogrey η brown είναι αρκετά τσιμπημένο εδώ .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ένα ζευγαράκι τέτοια και καθάρισες.Τα χρησιμοποιείς και με τα καινούργια και με τα παλιά.:)

https://toofast.gr/prostheta-gyalia-ilioy-polarized-clip-on

Τα ειχα δοκιμασει αλλα δεν καθονται καλα ...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γυαλιά ηλίου Ray-Ban μπορούμε να βάλουμε φακούς μυωπίας με επίστρωση για ήλιο άραγε;

Σε σκελετό παρόμοιο.

spacer.png

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nikx είπε

Γυαλιά ηλίου Ray-Ban μπορούμε να βάλουμε φακούς μυωπίας με επίστρωση για ήλιο άραγε;

Σε σκελετό παρόμοιο.

spacer.png

Φυσικα και μπορεις αν ο σκελετος ειναι καταλληλος  .Ειχα γυλαια μυωπιας και ηλιου ταυτοχρονα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...