Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέαααα! Έχω ένα παλιό ζευγάρι γυαλιών μυωπίας(ένα βαθμό μυωπία είχα τότε, έναν έχω ακόμα 🤓 ), γίνεται να βαφτούν οι φακοί ώστε να γίνουν μυωπίας+ηλίου ή πάω για πλήρη αντικατάστασή τους; Το κόστος είναι σημαντικό;
SB_1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ελένη_Μ είπε Καλησπέρα στην παρέαααα! Έχω ένα παλιό ζευγάρι γυαλιών μυωπίας(ένα βαθμό μυωπία είχα τότε, έναν έχω ακόμα 🤓 ), γίνεται να βαφτούν οι φακοί ώστε να γίνουν μυωπίας+ηλίου ή πάω για πλήρη αντικατάστασή τους; Το κόστος είναι σημαντικό; Δεν ξέρω το κόστος αλλαγής, αλλά έχεις και άλλα γυαλιά και θέλεις ένα δεύτερο ζευγάρι για έξω? Σ' αυτή την περίπτωση συνήθως βάζουν φακούς που σκουραίνουν με το φως του ήλιου, ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζεις γυαλιά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δεν ξέρω το κόστος αλλαγής, αλλά έχεις και άλλα γυαλιά και θέλεις ένα δεύτερο ζευγάρι για έξω? Σ' αυτή την περίπτωση συνήθως βάζουν φακούς που σκουραίνουν με το φως του ήλιου, ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζεις γυαλιά. Ναι έχω πάρει καινούργια γυαλιά μυωπίας από πέρσι, δεν έχω όμως γυαλιά ηλίου και σκεφτόμουν αν γίνεται να μετατρέψω τα παλιά μυωπίας σε ηλίου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν φακοί που είναι και ηλίου και μυωπίας ταυτόχρονα.
SB_1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ελένη_Μ είπε Ναι έχω πάρει καινούργια γυαλιά μυωπίας από πέρσι, δεν έχω όμως γυαλιά ηλίου και σκεφτόμουν αν γίνεται να μετατρέψω τα παλιά μυωπίας σε ηλίου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν φακοί που είναι και ηλίου και μυωπίας ταυτόχρονα. Ναι υπάρχουν φακοί που είτε όπως ανέφερα σκουραίνουν στο φως του ήλιου, είτε είναι μόνιμα χρωματισμένοι. Αλλά αν γίνεται να χρωματιστούν οι φακοί στα παλιά γυαλιά που έχεις δεν ξέρω να σου πω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Με ένα βαθμο μονο χρειαζεσαι να και μυωπιας εξω ? Ειχα εγω ηλιου μυωπιας αλλα ειχα 4+ βαθμούς . Εκανα laser και χαιρομαι τα σχετα ηλιου ! 1
papoys1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με ένα βαθμο μονο χρειαζεσαι να και μυωπιας εξω ? Ειχα εγω ηλιου μυωπιας αλλα ειχα 4+ βαθμούς . Εκανα laser και χαιρομαι τα σχετα ηλιου ! Γιάννη είδα σχέτα λέω τι γυαλιά καινούργια είναι αυτά , και μετά κατάλαβα ότι εννοείς σκέτα. 1
john_petrucci7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Απλα αλλαζει κρυσταλλο που ειναι ηλιου μυωπιας, αν δεν θες να βαλεις προσθετο απο πανω που εισαι σαν τουριστας. ΑΛΛΑ πρεπει να εχεις γυαλια τελειως φλατ αλλιως δεν γινεται αν υπαρχει κουρμπα χρεωνεται αρκετα παραπανω
papoys1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε Καλησπέρα στην παρέαααα! Έχω ένα παλιό ζευγάρι γυαλιών μυωπίας(ένα βαθμό μυωπία είχα τότε, έναν έχω ακόμα 🤓 ), γίνεται να βαφτούν οι φακοί ώστε να γίνουν μυωπίας+ηλίου ή πάω για πλήρη αντικατάστασή τους; Το κόστος είναι σημαντικό; Ένα ζευγαράκι τέτοια και καθάρισες.Τα χρησιμοποιείς και με τα καινούργια και με τα παλιά. https://toofast.gr/prostheta-gyalia-ilioy-polarized-clip-on
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Yπαρχει τίποτα φτηνό online για να παραγγείλω ένα σκελετό ; Αν είναι και franchise με υποκ. στην επαρχία ακόμα καλύτερα . Το κόστος των φακών photogrey η brown είναι αρκετά τσιμπημένο εδώ .
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Ένα ζευγαράκι τέτοια και καθάρισες.Τα χρησιμοποιείς και με τα καινούργια και με τα παλιά. https://toofast.gr/prostheta-gyalia-ilioy-polarized-clip-on Τα ειχα δοκιμασει αλλα δεν καθονται καλα ...
nikx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Γυαλιά ηλίου Ray-Ban μπορούμε να βάλουμε φακούς μυωπίας με επίστρωση για ήλιο άραγε; Σε σκελετό παρόμοιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, nikx είπε Γυαλιά ηλίου Ray-Ban μπορούμε να βάλουμε φακούς μυωπίας με επίστρωση για ήλιο άραγε; Σε σκελετό παρόμοιο. Φυσικα και μπορεις αν ο σκελετος ειναι καταλληλος .Ειχα γυλαια μυωπιας και ηλιου ταυτοχρονα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα