zvarthangalos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω μια ψήκτρα επεξεργαστή xigmatek για ΑΜ3 socket όμως τώρα έχω κάνει αναβάθμιση και πήρα Ryzen μήπως οι εταιρίες έχουν βγάλει brackets ώστε να πατάνε στους νέους CPU ; Η αν υπάρχει κάνα κολπάκι να κουμπώσω την ψήκτρα γιατί πάει χαμένη; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 υπάρχει AM4 bracket ναι. Μιλάς με την εταιρία για το ΑΝ έχει βγάλει το αντίστοιχο κομμάτι για την συγκεκριμένη ψύκτρα και το ζητάς (υπάρχει περιπτωση χρέωσης) Φαντάζομαι αν ειναι αρκετά παλιά η ψύκτρα, πιθανότατα η εταιρία δεν θα ασχοληθεί αλλο με την προηγούμενη, ιδιαίτερα δε αν εχει βγάλει νεότερα μοντέλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά κούμπωσε το bracket (αυτό με τo κλιψάκι) της ψήκτρας Xigmatek οι αποστάσεις είναι ίδιες με αυτές των AM3 μόνο οι ψήκτρες με τις βίδες έχουν αλλάξει τις μετατόπισαν μερικούς πόντους και δεν πατάνε. Πέντε βαθμούς κάτω η θερμοκρασία του CPU με την after market ψήκτρα και φυσικά περισσότερη ησυχία. Edit: Η ψήκτρα είναι αυτή https://www.legitreviews.com/the-xigmatek-hdt-s1283-cpu-cooler-review_755 για όποιον την έχει και θέλει να την κουμπώσει σε μητρική για AMD AM4 socket είναι συμβατή εφόσον τα brackets της μητρικής συμπεριλαμβάνονται στο κουτί, η δικιά μου μητρική (Asrock B450 Fatil1ty gaming K4) τα είχε ενσωματωμένα (λογικά θα είναι βιδωμένα επάνω στην μητρική παράλληλα με τον επεξεργαστή όπως φαίνεται στο παρακάτω link ) https://www.funkykit.com/reviews/motherboards/asrock-fatal1ty-b450-gaming-k4-motherboard-review/ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα