Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ψήκτρα aftermarket CPU

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια ψήκτρα επεξεργαστή xigmatek για ΑΜ3 socket όμως

τώρα έχω κάνει αναβάθμιση και πήρα Ryzen μήπως οι εταιρίες έχουν βγάλει brackets

ώστε να πατάνε στους νέους CPU  ; Η αν υπάρχει κάνα κολπάκι

να κουμπώσω την ψήκτρα  γιατί πάει χαμένη;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχει AM4 bracket ναι.

Μιλάς με την εταιρία για το ΑΝ έχει βγάλει το αντίστοιχο κομμάτι για την συγκεκριμένη ψύκτρα και το ζητάς (υπάρχει περιπτωση χρέωσης)

Φαντάζομαι αν ειναι αρκετά παλιά η ψύκτρα, πιθανότατα η εταιρία δεν θα ασχοληθεί αλλο με την προηγούμενη, ιδιαίτερα δε αν εχει βγάλει νεότερα μοντέλα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά κούμπωσε το bracket (αυτό με τo κλιψάκι) της ψήκτρας Xigmatek οι αποστάσεις είναι ίδιες 

με αυτές των AM3  μόνο οι ψήκτρες με τις βίδες έχουν αλλάξει τις μετατόπισαν μερικούς πόντους

και δεν πατάνε.

Πέντε βαθμούς κάτω η θερμοκρασία του CPU με την after market ψήκτρα και φυσικά

περισσότερη ησυχία.

Edit: Η ψήκτρα είναι αυτή https://www.legitreviews.com/the-xigmatek-hdt-s1283-cpu-cooler-review_755

για όποιον την έχει και θέλει να την κουμπώσει σε μητρική για AMD AM4 socket είναι συμβατή εφόσον

τα brackets της μητρικής συμπεριλαμβάνονται στο κουτί, η δικιά μου μητρική (Asrock B450 Fatil1ty gaming K4)

τα είχε ενσωματωμένα (λογικά θα είναι βιδωμένα επάνω στην μητρική παράλληλα με τον επεξεργαστή όπως φαίνεται στο παρακάτω link )

https://www.funkykit.com/reviews/motherboards/asrock-fatal1ty-b450-gaming-k4-motherboard-review/

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...