ευδο Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα seat toledo hatchback του '97 με κινητήρα βενζίνης και θέλω να αφοράσω καινούργια μπουζοκαλώδια γιατί τα παλιά είναι για πέταμα. Στο συνεργείο μου είπαν ενα 70αρι το αλλαγμα και μου ακουστηκαν πολλα να πω την αληθεια. Έκανα την ερευνα μου για ανταλλακτικα και ειδα αρκετά σετ με μπουζοκαλώδια στη μιση τιμη (θα βαλω λινκ απο κατω). Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτα που βρηκα και επισης τι χρειαζεται να κοιταξω στο αμαξι για να αγορασω τα καταλληλα καλωδια πχ πολλαπλασιαστης,διανομεας η κατι αλλο. Δεν χρειαζομαι κατι ιδιαίτερο για το αμαξι απλα να λειτουγεί ομαλα.Ευχαριστω πολυ! λινκ: https://www.antallaktikaonline.gr/janmor/3024636 https://www.antallaktikaonline.gr/janmor/7767370
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δωσε κωδικο κινητηρα να σου πω ποια καλωδια παιρνει το αυτοκινητο σου.Επισης απεφυγε τετοιες μαρκες,κοιτα σε BERU,BOSCH,NGK,VALEO κτλ,επωνυμους κατασκευαστες δλδ.Οκ ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη των 70€ αλλα το να βαλεις κινεζικα να γλιτωσεις 20-30€ δεν νομιζω να λεει κατι,γνωμη μου παντα.Τα TESLA ειναι πολυ καλα,τα δουλεψαμε στο μαγαζι και δεν ειχαμε ουτε μια επιστροφη,ουτε σε καλωδια ουτε σε πολλαπλασιαστες.Ειναι σε πολυ καλη τιμη και πολυ καλη ποιοτητα.Αν θες να γλιτωσεις καποια χρηματα χωρις να πεσεις σε ποιοτητα επελεξε τα. 1
ευδο Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Θα κοιταξω να το δω αυριο το πρωι και θα το ανεβασω. Κατι ακομα, το γενικο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οταν παταω το γκαζι, ενω το παταω αυτο δεν αναβαζει στροφες κατευθειαν , αλλα κανει καποια ''κενα'' (σαν να μη παταω το γκαζι δηλαδη) ή οταν ειναι στο ρελαντι δουλευει σε χαμηλες στροφες και ειναι ετοιμο να σβησει (κουνιεται ολοκληρο το αμαξι). Στο συνεργειο μου ειπαν για νεα καλωδια γιατι αυτα λογω της υγρασιας ( μιας και βρεχει ασταματητα εδω και 5 μερες εδω) και παλαιοτητας δεν λειτουργουν σωστα . Θα το παω και σε αλλο συνεργειο να το δω για σιγουρια. Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια!
bezan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ρευματα φιλε μου, καλυτερα να δωσεις ενα ελαχιστο ποσο παραπανω και να εισαι ησυχος παρα οικονομια που θα στοιχισει αργοτερα σε αλλα. στο αμαξι εαν δεν εχει σωστα ρευματα τα παντα μπορουν να μισολειτουργουν και σιγα σιγα να χαλανε. οσο για τα κενα και τα μπουκωματα δες αντλια/μπεκ/αισθιτηρες πανω στην εισαγωγη και πριν, γειωσεις (ναι, γειωσεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα