Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

@Choulio και @JcD με την επική διαφωνία σας η οποία ανάθεμα αν ξέρετε που διαφωνείτε μας μπέρδεψε.Ισως πρέπει να συμφωνήσετε οτι διαφωνείτε. 😄

Ας ρωτήσω κάτι στο οποίο ελπίζω να μην διαφωνήσετε και γεμίσουμε άλλες 6 σελίδες VS.

Γιατί σε 1 S4 mini Plus του 2015 που έχω έχει μια χαρά ζωντανά χρώματα με βαθύ μαύρο αλλά το άσπρο το δείχνει κιτρινωπό;Απο τις ρυθμίσεις δεν φτιάχνει γιατί έχει μόνο 3 διαφορετικά modes αλλά οχι ρύθμιση για την ισορροπία λευκού,ούτε καν default modes,όπου θα μπορούσα να μειώσω το κόκκινο,να αυξήσω το μπλέ για να γίνει ψυχρό το WB και να μειωθεί η κιτρινίλα.

Στο J5 2017 του αδερφού μου είναι λιγότερο κιτρινωπό.

Ποιός ο λόγος διαφοράς ανάμεσά τους,διαφορετικό panel η calibration;Η κάτι άλλο;

ΥΓ:Πήρα άλλο κινητό με οθόνη IPS και είδα πραγματικό λευκό,επίσης έχω την δυνατότητα να αλλάξω το WB σε default modes η manual.

Παιζουν πολλοι παραγοντες.. Calibration, ελλατωμα της συσκευης, βελτιώσεις της τεχνολογιας απο μοντελο σε μοντελο. Το θεμα με λευκο στα μεν και μαυρο στα δε ειναι γνωστο ειδικα για την εποχη του S4 ηταν πιο εντονο. Πλεον οι OLED εχουν παρει κεφάλι για τα καλα και με σωστο calibration δινουν παρα πολυ καλη χρωματικη ακριβεια.

Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 6:56 ΜΜ, JcD είπε

Και αυτό κύριοι είναι innovation όχι μπαρμπούτσαλα!

@@ με φραουλίτσες είναι ! Για έλεγξε το Read Speed του SSD που φοράει το τελευταίο iPhone-άκι και τα λέμε… Γατάκιιιι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...