Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, JcD said:

Και αυτό κύριοι είναι innovation όχι μπαρμπούτσαλα!

Καλά δεν τη λες και τρομερή "ιδέα/έμπνευση/καινοτομία" την αύξηση χωρητικότητας και ταχύτητας ενός αποθηκευτικού μέσου. Αλλιώς σε κάθε μεγαλύτερο και γρηγορότερο SSD/HDD/RAM που βγαίνει θα λέμε "ινοβεσιο"!

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι τυχαία μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε κατασκευή μνήμης nand flash

Επεξ/σία από Istros
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Και αυτό κύριοι είναι innovation όχι μπαρμπούτσαλα!

To innovation θα το δεις τελος του αλλου μηνα με την τρυπουλα στα νεα S10/S10+ που δεν θα κρυβεται με τιποτα :D

Α και επισης περιμενω και αναλογα σχολια για την τιμη που θα φτασει το 1tb S10+.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

To innovation θα το δεις τελος του αλλου μηνα με την τρυπουλα στα νεα S10/S10+ που δεν θα κρυβεται με τιποτα :D

Α και επισης περιμενω και αναλογα σχολια για την τιμη που θα φτασει το 1tb S10+.

Κοίταξε να χωνέψεις το γεγονός ότι η σάμυ δεν έβαλε ούτε νοτσιζ ούτε τάκος στις ναυαρχίδες της...αν δεν μπορείς δώσε μας διεύθυνση να σου στείλουμε καμία σόδα 😜

• Like 2
Δημοσ.

"...οι κάτοχοι των σχετικών συσκευών θα μπορούν να αποθηκεύσουν 260 δεκάλεπτα videos..."

tragic απλα...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, armitatz είπε

Οτι πρεπει για να αποθηκευεις ενα video club στο κινητο και να τη βγαζεις στη σκοπια στο στρατο

Φυλάνε ακόμη σκοπιά στο στρατό;

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JcD είπε

Κοίταξε να χωνέψεις το γεγονός ότι η σάμυ δεν έβαλε ούτε νοτσιζ ούτε τάκος στις ναυαρχίδες της...αν δεν μπορείς δώσε μας διεύθυνση να σου στείλουμε καμία σόδα 😜

Τι διαφορα ειπαμε οτι εχει η τρυπα για καμερα απο το notch περα απο το να λεει η Samsung και τα fanboys της οτι δεν εβαλε notch;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Choulio είπε

Τι διαφορα ειπαμε οτι εχει η τρυπα για καμερα απο το notch περα απο το να λεει η Samsung και τα fanboys της οτι δεν εβαλε notch;

Ότι διαφορά έχει το νοτς από τα bezels ώστε να μπορούν τα μηλόπαιδα να μιλούν για ινοβέσιο! 😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, JcD είπε

Ότι διαφορά έχει το νοτς από τα bezels ώστε να μπορούν τα μηλόπαιδα να μιλούν για ινοβέσιο! 😁

Εμενα μια χαρα μου αρεσει το notch οπως μου αρεσει και η τρυπα της Samsung. Εσύ κραζεις το notch αλλα με την τρυπα ολα μια χαρα; Δηλαδή τι μειονεκτημα εχει το notch που δεν το εχει η τρυπα; (περα απο το οτι δεν το εβαλε η Samsung)

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Choulio είπε

Εμενα μια χαρα μου αρεσει το notch οπως μου αρεσει και η τρυπα της Samsung. Εσύ κραζεις το notch αλλα με την τρυπα ολα μια χαρα; Δηλαδή τι μειονεκτημα εχει το notch που δεν το εχει η τρυπα; (περα απο το οτι δεν το εβαλε η Samsung)

Είσαι ο ένας στο εκατομμύριο. Εγώ είμαι από την άλλη πλευρά όπου δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύό, όπως θα διαπιστώσεις αν ανοίξεις το θέμα με το ΧΖ4 και δεις το πρώτο σχόλιο. Εδώ απλά αλληλο πειραζόμαστε με τον συμφορουμίτη fulgore 😄

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JcD είπε

Είσαι ο ένας στο εκατομμύριο. Εγώ είμαι από την άλλη πλευρά όπου δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύό, όπως θα διαπιστώσεις αν ανοίξεις το θέμα με το ΧΖ4 και δεις το πρώτο σχόλιο. Εδώ απλά αλληλο πειραζόμαστε με τον συμφορουμίτη fulgore 😄

Οχι ειμαστε περισσοτεροι απ'οτι νομιμιζετε χαχα. Απλα ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι το notch ειναι απαραδεκτο αλλα η τρυπα μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...